kartopaka 06.01.11, 19:25 Witam mieszkam w Wesołej - w tym roku niestety nie mamy żadnej ślizgawki dla dzieci- czy gdzieś w Wawrze jest jakieś lodowisko czy ślizgawka. Wiem, ze mam być przy nowym basenie w Aninie, ale chyba to dopiero w przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 10:15 Lodowisko w Aninie już działa. Chodzę na basen, więc widziałam. Wczoraj z rodziną w końcu wybrałam się na lodowisko, by przetestować. A tam niespodzianka. W dniu nowym wolnym od pracy czyli świątecznym czyli Trzech Króli lodowisko również ma wolne. Ale w niedzielę znów spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: Lodowisko 07.01.11, 22:41 O..! To bardzo proszę o informacje : 1. ceny 2. czy istnieje mozliwosc wypożyczenia łyżew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degie Re: Lodowisko-wsio na ten temat :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 08:58 osir-wawer.warszawa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=65 Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: Lodowisko-wsio na ten temat :) 08.01.11, 16:53 Dziękuję bardzo już sama wcześniej znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita69 Re: Lodowisko 09.01.11, 13:05 Jakiej wielkości jest to lodowisko? Na stronie internetowej nie ma tych danych, proszę o taką informację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degie Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:39 a i owszem - informacja jest jak najbardziej na stronie internetowej: "Zimą wszyscy chętni będą mogli spędzić czas na 600 metrowej płycie lodowiska, które pomieści ponad 100 osób, a najmłodsi umilą swój czas na 60-metrowej ślizgawce. W okresie letnim, wiosennym i jesiennym w miejscu lodowiska będzie funkcjonował nowocześnie zorganizowany skatepark. Przy basenie znajduje się parking na ok. 50 miejsc." Odpowiedz Link Zgłoś