Dodaj do ulubionych

Ziele na Kamionku

IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.13, 15:09
Pisaliśmy o szlaku ginących zawodów, ale przecież na zgliszczach tychże powstają nowe.
Ja znalazłem taki:
www.top-growshop.pl/
Jest to sprzedawca dark-roomów. Np. za jedyne i niecałe 15 tysięcy złych można tam kupić taki wypasiony dark-room:
www.top-growshop.pl/expert/1086-darkroom-300-mh-hps-600w.html
Jeśli nie macie pomysłu co uprawiać w dark-roomie, sprzedawcy mają w ofercie "bogatą ofertę różnego rodzaju nasion kwiatów, ziół i warzyw przeznaczonych do uprawy indoor oraz outdoor".
Obserwuj wątek
    • dronka Re: Ziele na Kamionku 27.08.13, 23:06
      O kurcze... Leczenie raka jest jednak kosztowne :(
      • Gość: gizmo Re: Ziele na Kamionku IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 10:39
        Ale chory właściciel takiego sporego dark-roomu może się plonami podzielić z całym szpitalem onkologicznym.
        • Gość: mz Re: Ziele na Kamionku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 11:41
          Czy ktoś wie jakie plony z metra kwadratowego można uzyskać? Chodzi mi o kartofle, kukurydzę i rzepak. Za pszenicę mało płacą .
    • Gość: zdziwienie na Kamionku? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.13, 20:30
      Niedługo się można będzie dowiedzieć iż tereny po drugiej stronie poniatoszczaka (np Muzeum Narodowe) to też Kamionek...
      Przecież ten sklep leży po drugiej stronie Waszyngtona, a to już Saskland raczej!!!
      • Gość: tia Re: na Kamionku? IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.09.13, 20:51
        Masz zaległości. Według tego forum Kamionkiem jest wszystko poza Kamionkowską Starówką, która jest najwyższą formą kamionkowatości.
        • Gość: zdziwienie Re: na Kamionku? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.13, 21:07
          Gość portalu: tia napisał(a):

> Masz zaległości. Według tego forum Kamionkiem jest wszystko poza Kamionkowską S
          > tarówką, która jest najwyższą formą kamionkowatości.

Czy kamionkowska starówka to okolice ulic św Jana, Freta, Rynek etc?? ;)
          • Gość: tia Re: na Kamionku? IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.09.13, 23:07
            Co za slumsy mi tu wymieniasz. Przepiękna Kamionkowska Starówka to Mińska, Żupnicza, a przede wszystkim Rybna, przy której mieszka sam przewodniczący Nieomylnej Rady Osiedla Kamionek.
            Wstyd, że w ogóle pytasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka