Dodaj do ulubionych

Gastrologgia na Kamionku

IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 17:36
Doigrał się, pomyśleliście. Poszedł do węgierskiego bistro a teraz musi się leczyć. Otóż nie. Gastrologgia to efekt nazewniczych wysiłków właścicieli nowego lokaliku na Kamionku.
Menu jest krótkie, ceny niskie, klient studencki:
www.facebook.com/pages/Gastrologgia/569276839780118?ref=stream
A zawędrowałem tam, bo na Terespolskiej otworzył się Fresh Market, to sieć (razem ze sklepami Żabka), która ma czeskiego własciciela, więc można w niej kupić czeskie wina: morawski reński riesling i różowe musujące Bohemia Sekt. Taniej niż w Czechach!
Obserwuj wątek
    • Gość: tia Oj gizmo, gizmo IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.10.13, 18:20
      Groszowicka to nie Kamionek. To Kamionek-Centrum.
      Mają jakąś stronę w necie?
      • Gość: gizmo Re: Oj gizmo, gizmo IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 19:36
        Faktycznie tym razem napisałem o Kamionku-hard-core. Stronę znalazłem tylko tę na FB, menu jest kamionkowskie - schaboszczaki, pieczarki i takie tam, lokal maluteńki, ale ładnie położony, ceny ludzkie - lunch-menu (jak to jest po kamionkowsku?) w okolicach 15 złych.
        Przy okazji - moja ulubiona knajpa (to jest żargon narzucony przez portal gazeta.pl) na Francuskiej, Gallo d’oro, znowu łapie się brzytwy, wystawiła samochód prawie sportowy z położona na nim tekturą z obwieszczeniem o sprzedaży piwa w połączeniu z plackami ziemniaczanymi. Powiem tak - zawsze będę waszym klientem w poniedziałki. Chyba że zaczniecie otwierać w poniedziałki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka