Dodaj do ulubionych

jak sie mieszka na saskiej kepie?

IP: *.k2.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 16:57
prosze o opinie

dzieki!!
Obserwuj wątek
    • Gość: F Konkretniej jest Kępa i Kępa,jaka ulica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:59
      • alex.4 Re: Konkretniej jest Kępa i Kępa,jaka ulica? 24.08.04, 17:04
        jak mieszkasz koło wału to jest głośno...
        • Gość: ja Re: Konkretniej jest Kępa i Kępa,jaka ulica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 20:18
          chodzi mi o ulice:
          EGIPSKA AFRYKAŃSKA SASKA BRAZYLIJSKA MIĘDZYNARODOWA ZWYCIĘZCÓW
          • Gość: Jenny Re: Konkretniej jest Kępa i Kępa,jaka ulica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 20:31
            To niestety te mniej ciekawe miejsca S.K.ale można pewnie i tam.Dla mnie Kępa
            to Francuska i najbliższe okolice .
          • saska_kepa1 Re: Konkretniej jest Kępa i Kępa,jaka ulica? 12.09.04, 11:31
            Na Kepie mieszka sie super. Pelno zieleni i knajpek, tylko ze Miedzynarodowa to
            jak dla mnie nie jest juz Kepa. Blokowisko i tyle.
            • kiki_de_montparnasse Zaproszenie 13.09.04, 10:15
              A wszystkich wypowiadających sie w tym wątku zapraszam na forum o SK. Link
              poniżej :-) Mam nadzieję, że macie mnóstwo pomysłów i spraw, którymi chcecie
              się podzielić.
    • obces Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? 24.08.04, 21:22
      Powinieneś zapytać się o to Peppersa. On wie, jak ciężkie jest życie na Pradze.
    • Gość: z kępy Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.08.04, 00:12
      mieszkam na zwycięzców i b. sobie chwalę!
    • j_karolak Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? 25.08.04, 08:48
      W maju strasznie jedzie bzem.
    • Gość: MałgosiaB ulica Francuska IP: 80.77.99.* 25.08.04, 11:51
      Ulica jak wiadomo ruchliwa, szum i spaliny są uciążliwe, kłopotliwy jest
      stadion dziesięciolecia. Plusem jest to, że okna z drugiej strony mojego
      mieszkania, wychodzą na piękne, zielone ogrody. Spokój, cisza, urok jak za
      miastem. Zawsze mi się to podobało. Jestem na ulicy, prawie w centrum, wchodze
      do domu i jestem na wsi.
      Saska Kępa jest ok. Mieszkańcy (przynajmniej stali)znają się, mówią
      sobie "dzień dobry", to jest bardzo pozytywne zjawisko,przy anonimowości
      wielkiego miasta. Nie chciałabym mieszkać nigdzie indziej. Polecam to miejsce,
      ma swoisty koloryt.
      • Gość: areks Re: ulica Francuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:19
        ulica saska jest naprawde ok
        pomijając odcinek od Stanów Zjedn do Zwycięzców
        polecam!!
        wolę ją od Francuskiej która jest zatłoczona i brudnawa
    • alex.7 Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? 29.08.04, 14:27
      saska kepa jest
      cool
      pozdr.
    • psawik ??? 01.09.04, 20:26
      Dziwne pytania zadajesz, to przecież właściwie najlepsza dzielnica Warszawy po tej stronie centrum. Nie licząc Międzylesiów itp, ale ile stamtąd do centrum!
    • Gość: ED-i Ale to już nie ta Saska Kępa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 07:04
      Mieszkałam a teraz mieszka mój syn. SK jest cudowna o każdej porze roku bez
      względu na pogodę ma swój klimat ma to coś. Chętnie zamieniłabym dom z ogrodem
      na linii otwockiej w którym mieszkam na nawet malutki miszkanko na Paryskiej
      Francuskiej. Jakie tam były zakątki no i park obecnie zaniedbany dawniej
      urokliwy. Te spacery , te pocałunki te wspomnienia.... Saska Kępa cudowna
      polecam.
    • cpg Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? 02.09.04, 09:59
      Wrócilismy po dwóch latach z tęsknoty. naprawdę ! Kępa to jedyne takie miejsce
      w W-wie - małę miasteczko tuż obok centrum. Niektóe zakątki Żloa czy Mokotowa
      też są ładne, ale ne mają takiej infrastruktury ani parku. Szczerze polecamy.
    • Gość: Foka Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:23
      CUDOWNIE ! Ale uprzedzam, nie jest to dzielnica dla singli. Raczej typowa
      rodzinna. Sama nie zdecydowałabym się tu zamieszkać. Same "parki" i dzieci.
      Klimat jest "very villagey", co trudno znależć w polskich miastach.
    • Gość: Saskokępczanka Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 15:01
      Francuska powinna być wyłączona z ruchu kołowego i powinno być pełno butików
      kafejek i stylizowanych straganów. Dużo kwiatów i oaza spokoju
      • Gość: Oozie Re: jak sie mieszka na saskiej kepie? IP: *.handelsbanken.se 06.09.04, 10:57
        Gość portalu: Saskokępczanka napisał(a):

> Francuska powinna być wyłączona z ruchu kołowego
        Nie da się. Ale można by wprowadzic opłaty za parkowanie, to przynajmniej
        handlarze ze staionu nie robili by sobie parkingu z francuzkiej i okolic.
        > i powinno być pełno butików
        Są. Po co więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka