Gość: ED-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:55 Godleś właśnie nawiedził SP 76 Jakże pani dyr. się wdzięczyła ze strachu czy z miłości nie wiem Szkodz że nie umiem gwizdać ale mogłem chociaż potrąbić jak zajechał pod szkołe skurwiel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Godleś w 76-tej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:05 pani derektor niejednego juz tak bardzo lubila, ma widac slabosc do takich menczyzn. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Partycja Re: Godleś w 76-tej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:11 Pani dyrektor ma słabość do każdego faceta który ma kasę i stanowisko bezwzględu czy to jest jakiś Dziad Borrowy czy Godleś Odpowiedz Link Zgłoś
lapeta Re: Godleś w 76-tej 09.09.04, 14:57 Do Pani Jakubowskiej nic nie mam jest w porządku w dechę babka, dba o szkołe i uczniów. Na temet tego gostka na G. Zamilknę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grochowiak Re: Godleś w 76-tej IP: *.chello.pl 09.09.04, 18:58 Godleś to przydupas tego karła Kaczyńskiego ?! Odpowiedz Link Zgłoś