barrkas 11.05.05, 09:55 czy ktoś orientuje się gdzie na saskiej kępie, (pradze płd., gocławiu..) można z psem pójść na szkolenie (grupowe)w okresie wakacyjnym (od końca czerwca czy jakoś tak)? Będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad.boryczko Re: szkolenie psów 11.05.05, 10:11 Co roku takie szkolenie robi policja w okolicach ZOO. Chyba trzeba popytac na komendzie na Cyryla. Albo po prostu w zwiazku kynologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: szkolenie psów 12.05.05, 12:39 W sobotnie poranki kolo BP na Fieldorfa (za studnia) odbywaja sie szkolenia grupowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: szkolenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:23 na tyłach bp za ujęciem wody jest szkolenie co sobota i niedziela. o 12 jest przedszkole dla malych pieskow, od 13 dla troche starszych - szkolenie PT. na wszytkie pytania odpowiedz pod adresem baritus@baritus.com.pl albo na stronie www.baritus.com.pl nowe kursy zaczynaja sie mniej wiecej co miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
barrkas Re: szkolenie psów 13.05.05, 11:02 właściwie to wybieram się na szkolenie bo liczę na to, że pomoże nam to rozwiązać problem z psem (agresja wobec inneych psów). Troche się obawiam, że przy szkoleniu grupowym narobię strasznej bardachy..Ale logicznie rzecz biorąc chyba nie ma innego wyjścia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: szkolenie psów IP: 193.41.113.* 12.05.05, 14:36 Powinni też obowiązkowo szkolić właścicieli na temat - że w miejscu publicznym pies powinin być trzymany na smyczy i w kagańcu i jeszcze, że tak jak należy sprzątać po sobie - tak samo należy sprzątać po swoim piesku. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: szkolenie psów 13.05.05, 11:35 Gość portalu: m napisał(a): > Powinni też obowiązkowo szkolić właścicieli na temat - że w miejscu publicznym > pies powinin być trzymany na smyczy i w kagańcu i jeszcze, że tak jak należy > sprzątać po sobie - tak samo należy sprzątać po swoim piesku. Bardzo slusznie. Niestety tego ucza w podstawowce (przynajmniej za moich czasow uczyli) i potem taki psiarz zapomina. A jak mu zwrocisz uwage to zawsze bedzie: "Przecie ino przed dom wyszlem" albo "Taki maly to kaganca nie potrzebuje", albo "mlody jest to smyczy mu nie zakladam", no i niesmiertelne "A gdzie niby ma sie wysrac, jak nie na trawniku?". Nie cierpie psow (zwlaszcza duzych) w blokach. Powinno byc: nie masz wlasnego ogrodka- nie masz psa. pzdr tych, ktorzy mysla tez o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fargo Re: szkolenie psów IP: 195.117.255.* 16.05.05, 12:33 Polecam Baritusa za bp na fieldorfa - nie narobisz sobie bardachy- luzik. Maja tam super podejście do psów, ja chodze tam na przedszkole psie, i jestem w szoku jakie ta babeczka ma podejscie do zwierząt. Rewelacja. Moja Sigma jest strasznie głupia i tez mi czasami wsytd tam z nia jeździcc- żebys zobaczyła jakie cuda ona wyczyniac potrafi :0 Odpowiedz Link Zgłoś