Gość: Anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:53 Nawet nie wiem jak się nazywa. Znajduje się w nowej części Promenady. Czy ktoś tam robi zakupy? Jaki tam jest wybór i jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi_72 Re: Supermarket w Promenadzie. 17.10.05, 17:56 Ja tymi super i hiper zaczynam powoli wymiotować... www.wsm.grochow.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:59 Może i jest ich za dużo, ale ja wszystko w jednym miejscu wolę kupować. Tym bardziej,że teraz zimno i chodzić mi się po dworzu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 17.10.05, 17:58 Zapewne chodzi Ci o "Almę", to sieć sklepów, piękny wystrój, charakter "kolonialny", towary z całego swiata, miła obsługa, ceny juz mniej miłe, ale szyku mozna zadać, podobno , "tam" wypada bywać ;DDD www.almamarket.pl/ Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka wypada 17.10.05, 18:05 a to nie wiedziałam, że wypada bywać : )) bywam spontanicznie, spacerkiem mam niecałe 20 minut : ) em. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: wypada 17.10.05, 18:08 Jesteś zatem trendy :D Pamietasz jak mozna było zadac szyku reklamówką z Pewexu, albo inne Kenty, teraz czas na Almę hihihi Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka Re: wypada 17.10.05, 18:15 oczywiście, trzeba byc trendi, reklamówki z Almy składam pieczołowicie, żeby w odpowiednim momencie błysnąć nimi w towarzystwie i wzbudzić zazdrość koleżanek bywających zaledwie w Carrefourach, Geantach i innych nie-trendi super- (to słowo nieco się zdewaluowało już) marketach : ) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: wypada 17.10.05, 18:39 ...do tych reklamówek, sugerowałabym opanowanie kilku nazw z asortymentu, no i wypada mieć jakiegos ulubionego sprzedawcę, który rozpoznaje Cię i wita serdecznie oraz informuje o "nowościach", dla stałych bywalców po promocyjnej cenie...:DDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka naturellement : ) 17.10.05, 19:08 koniecznie, koniecznie : ) pożądane byłoby jeszcze posiadanie złotej karty klientki o możliwie niskim numerze, wtajemniczenie w appelation d’origine ulubionych win, spoufalenie z kierownictwem sklepu, sprowadzanie ulubionej l’eau minerale na zamówienie (sans gas naturellement) i przesyłanie zakupów na koszt delikatesów ze specjalnym bilecikiem od dyrekcji Promenady „pour notre special customer” : )), koniecznie w trakcie przyjęcia na cześć nieuprzywilejowanych koleżanek : ) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: naturellement : ) 17.10.05, 19:15 Ale,żeś się rozwinęła, no, no :DDD Ostatnio uczestniczyłam w spotkaniu, na którym była pewna pani, ubolewała jak kiepsko "idzie interes", katastrofa, jest bardzo "zarobiona", po czym w ferworze przyznała całkiem szczerze,ze jeśli zakupy, to tylko w "Almie", obsmiałam się jak norka...Prawie jej współczułam :DDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka złote rybki w mrożonce 17.10.05, 19:28 wstydliwie przyznam, że jest jeszcze jeden powód, dla którego bywam w Almie : ) wiadomo, że tuż obok Almy jest sklep zoologiczny, a mój doradca ds. feng-shui oraz trenerka rozwoju osobistego jak jeden mąż zalecają mi kupno złotych rybek (koniecznie parki!) w celu ustawienia ich w „kącie miłości” w mojej kuchni... tylko zakup rybek gwarantuje mi powodzenie w życiu osobistym, bez rybek pójdę na dno... radziłam się już wróżki Sybilli z Ostrobramskiej i pewnego medium z Bad Zopott i oni mówią to samo... więc chodzę sobie do Almy, przymierzam się do rybek, a tak naprawdę szukam złotych rybek w mrożonce, żeby kwestie obsługi rybiego stadła (bo rybki na pewno szybko się rozmnożą) mieć z głowy, móc podróżować w weekendy na zakupy do Mediolanu i pokazy mody do Paryża... ciężko jest lekko żyć : )) nawet z Almą pod bokiem : )) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: złote rybki w mrożonce 17.10.05, 19:35 ...w sprawie rybek, a może problem rozwiązałyby takie, szklane pomalowane goldem?? :D Masz racje, coraz trudniej, łatwo żyć :((( Ale za to, takie "dwie złote", to spełnią sześć zyczeń, to może o to chodzi, z tym szczęsciem osobistym :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka Re: złote rybki w mrożonce 17.10.05, 20:09 wawerko, obawiam sie, ze jedynie rybki au naturell mają moc sprawczą : ) podróbki odpadają : ) a parka to stąd, że egzemplifikuje szczęście stadne, z którym to wszyscy jak żywo mamy problemy : )zawsze zastanawiałam się natomiast, czy z chorą rybką chodzi się do weterynarza? ( w LO z kolei męczyło mnie pytanie wewnętrzne, czy rybki mają rzęsy?)... bo chyba koszt nowej rybki to co najmniej koszt wizyty u specjalisty?? pomijam względy przywiązania, które moga brac górę nad rachunkiem ekonomicznym... w każdym razie pierwsze delikatesy, które wpadną na pomysł mrożonek z golden fish, zbiją fortunę : )) działy product developmentu, do dzieła! : )) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: złote rybki w mrożonce 17.10.05, 20:28 E-mka, stosujesz takie "dziwne" konstrukcje słowne, że zaczęłam się poważnie zastanawiać, czy przypadkiem nie obrażasz mnie :DDDD Ale mniejsza z tym, zapewne werbalizować mogłybyśmy do rana :DDD BTW stado jest nijakie, abstrakcyjne, wiec może to dobrze,że nie wszystkich ciągnie do tego stanu. Przypomniała mi się ksiązka Le Bona „Psychologia tłumu”, on dokładnie opisał na czym to zjawisko polega :) Rachunek ekonomiczny nie ma znaczenia, jesli chodzi o nasze dobre samopoczucie :DDDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka Re: złote rybki w mrożonce 17.10.05, 21:01 wawerko, no coś Ty : ) nie pozwoliłabym na to, żeby poróżniła nas ichtiologia : )) tylko zdechłe ryby płyną z prądem : )) czółko! em. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: złote rybki w mrożonce 17.10.05, 21:36 a`propos zdechłych ryb, jesli maja szkliste i wyłupiaste oczy to znaczy, że swieże, a takie co to mają kataraktę i do tego oczy do wewnątrz, to raczej nadają sie tylko na "świeże tusze" :DDDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda_pl Re: wypada IP: *.future-net.pl 17.10.05, 20:56 oj wawerko... to może trendy to jest w Radosci... bywac to wypada w Bomim na Pulawskiej, bo tam i fitnes i fryzjer i kino Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: wypada 17.10.05, 21:32 ...przykro mi, juz kolejny raz masz problem ze zrozumieniem postów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:07 Dzięki za link. Widać, że raczej umiarkowanych cen to tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 17.10.05, 18:11 ...nie ma sprawy, "bywam tam", właściwie po kilka produktów, które tam zawsze są, wędliny dojrzewające z Hiszpanii :) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda_pl Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.future-net.pl 17.10.05, 20:57 ceny takie jak w Geancie, a towar o niebo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 17.10.05, 21:21 ...juz Cie prosiłam w innym wątku, nie bredź :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda_pl Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.future-net.pl 20.10.05, 19:33 Udowodnij mi, że się mylę... wiem ile płaciłam za zakupy w Geancie i ile teraz i jakiej jakości jest ten towar Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka delikatesy Alma 17.10.05, 18:02 chyba chodzi Ci o krakowskie delikatesy Alma? ja tam bywam i sobie chwalę: duzy wybór towarów niespotykanych gdzie indziej (kawy i herbaty z róznych zakątków świata, wina wszelakie, świeże zioła, sery), miła obsługa, pojemne, ale lekkie plastikowe wózki (przyjmuja nawet monety 1 EUR!), estetyczne wnętrze... niestety, ceny nieco wyższe od przeciętnych... ale jesli gotujesz coś wyszukanego, jeśli jesteś fanką kuchni narodowych - w Almie na pewno znajdziesz potrzebne składniki : ) em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: delikatesy Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:22 Jak będę miała ochotę na dobre wino, to się chyba tam wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: delikatesy Alma 17.10.05, 18:40 E, po dobre wino, to wybierz sie do "Elfa", ale niekoniecznie juz spacerem , bo ten sklep mieści sie w Miedzeszynie...polecam wina krymskie ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
userid Re: delikatesy Alma 17.10.05, 19:46 A gdzie dokładnie jest ten Elf? Wiem tylko gdzie jest IŁ. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: delikatesy Alma 17.10.05, 20:10 "Elf" znajduje sie na ul Patriotów zachodniej, czyli po prawej stronie torów jadąc do Otwocka, przed przejazdem w Miedzeszynie i osławioną ul.Przewodową. Bardzo duzy parking, obok sklep z meblami "Lusia". Polecam deserowy Muscat, mniam :) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
userid Re: delikatesy Alma 18.10.05, 10:58 Dzięki za info. Przy okazji zajrzę. Krzaczorki do degustacji też pewnie się znajdą w najbliższej okolicy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: delikatesy Alma 20.10.05, 20:13 Krzaczory najlepsze są nad Wisłą ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Re: delikatesy Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:59 Ehh, my Krakusy, wszystko co najlepsze Warszawie dajemy... Drzewiej, w czasach Wandy co Hipermarketu nie chciała, czcigodna Alma, zwała się "Krakchemią". Już wtedy ta protoplastka Almy była dżezi i trendi... Ale "premiera z Krakowa" wam nie damy... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: delikatesy Alma 17.10.05, 20:13 Gość portalu: D'Egmont napisał(a): > Ale "premiera z Krakowa" wam nie damy... I całe szczęście :D Chodzi oczywiście o "tego" premiera :)))) Uwielbiam Kraków i jedna taką Meksykańską knajpkę na Poselskiej ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Re: delikatesy Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:00 Poselska... - To musi być Taco Mexicano. Faktycznie jest świetna i nie taka łatwa do znalezienia, choćby przez Turistas de Varsovia. Ale oni idą do tej Taco Mexicano która jest przy Rynku. Uwielbiam Kraków i "Echeverrie" na Kazimierzu ;) Wawer też uwielbiam, ale to takie hasliebe... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: delikatesy Alma 17.10.05, 22:20 ...Ano Taco, ostatnio jak sobie popijałam Desperados, to e... nie będę opisywać co sie wydarzyło, było "groźnie" :DDDDD Niebawem chyba znowu tam wpadnę, na Kazimierz również :) Nie wiem co o tym mysleć ,ale uwielbiamy rzekłabym to samo hihihi Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: delikatesy Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 00:00 Taco na Poselskiej jest kole hotelu więc trudno jest do niej gościowi tegoż nie trafić. Niestety w ciągu ostatnich kilku lat jakość tam zjechała do dna. Tak jak i większości krakowskich knajpek w obrębie plant i na Kazimierzu. Ale ja nie o tym. Alma (grochowska) to taki hypermarket z zadęciem na duże delikatesy - ale tylko z zadęciem. Ponieważ można tam kupić asortyment z większego spożywczego - więc i z tymi cenami nie jest tragicznie. Jest półka niska - jest i średnia. Po wyższą trzeba się pofatygować gdzieś indziej. Dział ze spirytualiami kompletnie położony. Wszystkie niespożywcze też. W zoologu nie pukajcie w szkło bo się króliki denerwują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Re: delikatesy Alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 00:25 Fakt, jakość spada, szczególnie odkąd na rozbudowane Balice latają tanie linie lotnicze. Cóż nastała era weekendowego klienta masowego i wszelkie knajpy w obrębie Plant zaniżają loty. Czas to pieniądz, więc Mikrofalówki idą w ruch nawet w Taco... Ale liczy się atmosfera i dobry wywiad... gastronomiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: delikatesy Alma 18.10.05, 06:00 ...Otóż to, dobry klimat, bez gadżeciarstwa i zadęcia ;) Znam jeszcze kilka magicznych miejsc, które nie są "po trasie", weekendowego klienta :D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 00:35 Wygląda 100 razy lepiej niz pobliski geant w którym wiecznie są kolejki, chamska ochrona, przeterminowane jedzenie najgorszego sortu głównie lider szajs (nie wspomnę już o wędlinach), plastikowe owoce niezależnie od rodzaju o smaku skórki od arbuza, pieczywo swieze przez dwie godziny od momentu kupna i cała masa ludzi jezdzacych koszykami po piętach. Chyba lepiej wydac na zakupy 10 zloty wiecej i nie miec tych atrakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Supermarket w Promenadzie. IP: 213.218.116.* 20.10.05, 12:31 Przede wszystkim w geancie i innych tego typu przybytkach jest brudno. Strach wkładać jedzenie do tych zardzewialych od brudu koszyków. Alma na razie z tym problemem sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:00 Co fakt to fakt ale ma to i swoje plusy podłoga tak się lepi że nie ma szans poslizgnac sie i skrecic kostke :)) > Przede wszystkim w geancie i innych tego typu przybytkach jest brudno. Strach > wkładać jedzenie do tych zardzewialych od brudu koszyków. Alma na razie z tym > problemem sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda_pl Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.future-net.pl 20.10.05, 19:35 tu też nie da rady się pośliznąć, bo podłoga klinkierowa... co do koszyków, to plusem jest też to, że wóżki nie są wysmarowane błotem - małe dzieci siedzą w tych siedziskach, a starsze nie siedzą z butami na środku koszyka, jak ma to miejsce w Geancie... I kasjerzy są fajni Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 20.10.05, 20:12 Prawdopodobnie z tego powodu znikneły "wrotkarki", wrotki "buksowały" :DDDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:04 Wracając do adremu. Robię tam zakupy dość często bo mam blisko a Geant faktycznie dośc podławy jest. Nie porównuje cen - my, mężczyźni, tak mamy - ale wydaje mi się, że nie jest tam specjalnie drogo - w każdym razie jest spora oferta zwykłych marketowych produktów. Nie są to delikatesy - do Bomi czy MiniEuropy to im trochę brakuje - ale oferta jest jak na hipermarket całkiem spora. Dla mnie najlepsze jest pieczywo - mają m.in. extra bułeczki, doskonałe nawet po dobie leżenia. Jak już pisałem możecie spokojnie omijać działy niespożywcze - szkło, kosmetyki - to chyba tylko dla picu tam stoi. Mały wybór napoi - wody, piwa itp. Kącik dla zwierząt - żenada. Produkty tylko dwóch firm. Dział monopolowy niby duży, ale tak naprawdę to sklep winiarski. W dodatku taki sobie. Nie ma dobrych win z niskiej półki, dział w winami musującymi (lubię!) na poziomie społemowskim. Duży wybór herbat i kaw. Można tam kupić różne Blue Mountainy także. Słodycze - średnio na jeża. Tak w ogóle mam mieszane uczucia ale darowanemu koniowi... Nie wiem czy w Promenadzie (starej) nadal są takie malutkie delikatesy na końcu alejki - tam to dopiero były ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 20.10.05, 22:01 Masz na mysli "Senatora" ?? Są nadal, ceny jak napisałes :D Alma jak Alma, z uwagi na ładne wnętrze, przyciąga i jak wczesniej pisłam, wypada "bywac" :DDDD Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:18 A ja sobie kiedyś w tym Senatorze gazetę kupiłem! A co, stać mnie... A w Almie dawali mi jakieś smycze - musiałem nietypowo wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 21.10.05, 06:09 Dzisiaj pokuszę się o zakupy w Almie i wstąpię po gazetę do wiadomego sklepu, tym samym przemieszczę się po całej Promenadzie, a co niech mnie widzą :D Nie wiem czy to w dobrym tonie jest, ale mam ochotę wykonać kilka figur na lodowisku, a co :D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:40 Le Glace-patinage dans "Promenada" est très charme :D Patinażowanie po glasie wykonujemy ze swobodą, graniczącą wręcz z nonszalancją (avec manière parisien)... Oczywiście szale, rękawiczki i dobrane nauszniki wciąż obowiązują... Pozdrawiam D'Egmont Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 21.10.05, 13:57 Oczywiście, w trakcie i po gorąca czekolada ;) Z głośników "An der schönen, blauen Donau" Johanna S. Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Supermarket w Promenadzie. IP: 213.218.116.* 21.10.05, 11:07 jak to buksowały? co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 21.10.05, 11:45 Inaczej kręciły się w miejscu, na lepkiej podłodze:D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Do Wawerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 00:14 Wawerko, bede odtad stale robil zkupy w "Kakadu" dla mojego swistaka, rzucajac okiem na wszystkie powabne lyzwiarki, w nadzieji, ze wreszcie zobacze jak krecisz piruety i skaczesz podwojne aksele z nonszlancko przewieszonym przez ramie szalem (bialym, koniecznie!) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Do Wawerki 22.10.05, 01:00 Witaj Onyxe :) ...Biały szal, czemu nie ;) BTW Uwielbiam jeździć na łyżwach... "Nie jest Czerkieską, lecz od wieku, Gdzie Gruzji ściele się dolina, Z wyżyn ponurych skał Kazbeku Nie zeszła równa jej dziewczyna[...] Jesiennie dla Ciebie ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D'Egmont Na wzgórzach Gruzji leży nocna mgła...* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 02:21 "Nie agat w oku jej się mieni, Lecz skarby Wschodu lśniące złudnie Nie warte dla mnie są promieni Jej oczu jasnych jak południe" Nie wiem co o tym mysleć ,ale uwielbiamy rzekłbym to samo... Pozdrawiam D'Egmont *( godz. 02:23) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Na wzgórzach Gruzji leży nocna mgła...* 22.10.05, 09:01 ...Dziękuję, to bardzo miłe :) Nie wiem i ja :) "Gdyby na swiecie wszystko dzialo sie rozumnie, nic by sie nie działo" /Fiodor D./ Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Supermarket w Promenadzie. 22.10.05, 22:57 zapraszam na pyszną czekoladę do wedla albo na włoskie lody pyyyyyyyyyyyyycha POLECAM !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Promenada taka przyjazna... 22.10.05, 23:22 ...a mogło być tak w Wawrze, na terenie dawnego ZWARu, teraz ABB, ale opór blaszanych straganów, wygrał :((( W starym budynku fabrycznym byłoby swietne centrum, nie ma Centrum Handlowego, a te budy obrzydliwe i tak padną ze swoimi cenami niczym u "Piotra i Pawła" Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Supermarket w Promenadzie. 22.10.05, 23:46 w konstancinie sie dogadali co do papierni -jest super centrum handlowe ,moze troche dobrej woli ze strony radnych i miezkancow -kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 22.10.05, 23:52 Az taka optymistką nie jestem :D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Supermarket w Promenadzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 02:11 No jak to? przeciez mamy ponad ustawowa liczbe radnych:) Dolaczyl pan Ciesiolkiewicz, a pan Wilczynski nie odszedl. Wprawdzie zoobowiazali sie nie brac udzialu w glosowaniach, ale diety beda brali obaj :) To moze zajma sie tymi budami? Bo co beda robic? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Supermarket w Promenadzie. 23.10.05, 06:57 Podobno Onyxe, "od przybytku głowa nie boli", jeśli chodzi o Wawer, to jest to wyjątek potwierdzający regułę :( Budy jeszcze zagrają w tej sztuce, przy okazji wyborów samorządowych :P Przecież to elektorat, "chłopca z drewna"... Agonia jeszcze jakiś czas potrwa, niestety :) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś