Dodaj do ulubionych

BEZPIECZEŃSTWO WAWER

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 19:31
w poniedziałek 17 lutego w belwederze wawerskim o 16-tej odbędzie się
spotkanie na temat bezpieczeństwa. Może byc ciekawie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacper Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 21:55
      Ale nie bylo!
      • kubajek Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER 19.02.03, 22:13
        a było bezpiecznie przynajmniej?
        • Gość: Kacper Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:10
          Bardzo !Pod czujnym okiem kilkunastu dyrektorek szkol i przedszkoli (w tym dwie
          siostry zakonne)!
          • Gość: radna Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 07:43
            Gość portalu: Kacper napisał(a):

> Bardzo !Pod czujnym okiem kilkunastu dyrektorek szkol i przedszkoli (w tym
            dwie
            >
            > siostry zakonne)!

to chyba było pochwalenie się nową szkołą!
    • Gość: madzik Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 22:56
      Chcialam tylko wspomniec, ze co prawda nie bylam na w/w spotkaniu ale o samym
      bezpieczenstwie tzn. o napadach nie bylo zbytnio mowy. Mieszkam w Wawrze
      stosunkowo nie dawno i musze powiedziec, ze czuje sie tutaj b. zle. Odkad tutaj
      zamieszkalam (mijaja dwa lata) kolo mojego domu zdarza sie przynajmniej raz w
      tygodniu rozboj. To jest straszne! Sama nie wracam nigdy. Zawsze prosze meza
      aby po mnie wyszedl lub razem wracamy po pracy do domu. Staram sie nie wracac
      zbyt pozno. To jakas paranoja. Wczesniej mieszkalam na Mokotowie. Powroty po
      22.00 byly dla mnie czyms calkowicie normalnym a dzisiaj staram sie byc w domu
      napozniej o 18.00, chyba ze wracam z mezem. I czy moge miec nadzieje, ze kiedys
      moje dziecki beda mogly spokojnie wracac do domu z imprezy w srodku nocy??????
      Pozdrawiam
      • Gość: radna Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.visp.energis.pl 28.02.03, 21:35
        Gość portalu: madzik napisał(a):

> Chcialam tylko wspomniec, ze co prawda nie bylam na w/w spotkaniu ale o samym
        > bezpieczenstwie tzn. o napadach nie bylo zbytnio mowy. Mieszkam w Wawrze
        > stosunkowo nie dawno i musze powiedziec, ze czuje sie tutaj b. zle. Odkad
        tutaj
        >
        > zamieszkalam (mijaja dwa lata) kolo mojego domu zdarza sie przynajmniej raz w
        > tygodniu rozboj. To jest straszne! Sama nie wracam nigdy. Zawsze prosze meza
        > aby po mnie wyszedl lub razem wracamy po pracy do domu. Staram sie nie wracac
        > zbyt pozno. To jakas paranoja. Wczesniej mieszkalam na Mokotowie. Powroty po
        > 22.00 byly dla mnie czyms calkowicie normalnym a dzisiaj staram sie byc w
        domu
        > napozniej o 18.00, chyba ze wracam z mezem. I czy moge miec nadzieje, ze
        kiedys
        >
        > moje dziecki beda mogly spokojnie wracac do domu z imprezy w srodku
        nocy??????
        > Pozdrawiam

szkoda, ze mam taka dobra pamiec, gdyz pamietam czasy kiedy moza=na bylo
        spokojnie wracac po 22. Niestety to sa czasy zamierzchle. Wystarczy zobaczyc
        komisariat Policji na Skrzyneckiego.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka