Gość: radna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 19:31 w poniedziałek 17 lutego w belwederze wawerskim o 16-tej odbędzie się spotkanie na temat bezpieczeństwa. Może byc ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacper Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 21:55 Ale nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER 19.02.03, 22:13 a było bezpiecznie przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:10 Bardzo !Pod czujnym okiem kilkunastu dyrektorek szkol i przedszkoli (w tym dwie siostry zakonne)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 07:43 Gość portalu: Kacper napisał(a): > Bardzo !Pod czujnym okiem kilkunastu dyrektorek szkol i przedszkoli (w tym dwie > > siostry zakonne)! to chyba było pochwalenie się nową szkołą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 22:56 Chcialam tylko wspomniec, ze co prawda nie bylam na w/w spotkaniu ale o samym bezpieczenstwie tzn. o napadach nie bylo zbytnio mowy. Mieszkam w Wawrze stosunkowo nie dawno i musze powiedziec, ze czuje sie tutaj b. zle. Odkad tutaj zamieszkalam (mijaja dwa lata) kolo mojego domu zdarza sie przynajmniej raz w tygodniu rozboj. To jest straszne! Sama nie wracam nigdy. Zawsze prosze meza aby po mnie wyszedl lub razem wracamy po pracy do domu. Staram sie nie wracac zbyt pozno. To jakas paranoja. Wczesniej mieszkalam na Mokotowie. Powroty po 22.00 byly dla mnie czyms calkowicie normalnym a dzisiaj staram sie byc w domu napozniej o 18.00, chyba ze wracam z mezem. I czy moge miec nadzieje, ze kiedys moje dziecki beda mogly spokojnie wracac do domu z imprezy w srodku nocy?????? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna Re: BEZPIECZEŃSTWO WAWER IP: *.visp.energis.pl 28.02.03, 21:35 Gość portalu: madzik napisał(a): > Chcialam tylko wspomniec, ze co prawda nie bylam na w/w spotkaniu ale o samym > bezpieczenstwie tzn. o napadach nie bylo zbytnio mowy. Mieszkam w Wawrze > stosunkowo nie dawno i musze powiedziec, ze czuje sie tutaj b. zle. Odkad tutaj > > zamieszkalam (mijaja dwa lata) kolo mojego domu zdarza sie przynajmniej raz w > tygodniu rozboj. To jest straszne! Sama nie wracam nigdy. Zawsze prosze meza > aby po mnie wyszedl lub razem wracamy po pracy do domu. Staram sie nie wracac > zbyt pozno. To jakas paranoja. Wczesniej mieszkalam na Mokotowie. Powroty po > 22.00 byly dla mnie czyms calkowicie normalnym a dzisiaj staram sie byc w domu > napozniej o 18.00, chyba ze wracam z mezem. I czy moge miec nadzieje, ze kiedys > > moje dziecki beda mogly spokojnie wracac do domu z imprezy w srodku nocy?????? > Pozdrawiam szkoda, ze mam taka dobra pamiec, gdyz pamietam czasy kiedy moza=na bylo spokojnie wracac po 22. Niestety to sa czasy zamierzchle. Wystarczy zobaczyc komisariat Policji na Skrzyneckiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś