d.z 18.01.02, 09:11 Która najlepsza? Czy ktoś korzystał np. z myjni na ul. Brukselskiej? Znajdująca się na Gocłwiu myjnia (przy stacji bezynowej) jest taka sobie (i tak po niej trzeba doczyszczać).. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelesio Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 09:29 w myjni 24h za shellem myją rzeczywiście bardzo niechlujnie, raz myłem się na parkingu w geancie w trakcie zakupów, wygodnie, dosyć porządnie ale droooogo (20zł!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Myjnie samochodowe... IP: *.ipartners.pl 18.01.02, 10:07 lelesio napisał(a): > w myjni 24h za shellem myją rzeczywiście bardzo > niechlujnie, raz myłem się na parkingu w geancie w > trakcie zakupów, wygodnie, dosyć porządnie ale droooogo > (20zł!) Ja się myję taniej:-))) A auteczko też - raz na 4 miesiące, na ręcznej myjni za 70 zł.- baardzo dokładnie myją i na długo starcza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 10:11 Beato, a gdzie ta Twoja myjnia jest??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 10:13 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Ja się myję taniej:-))) > A auteczko też - raz na 4 miesiące, na ręcznej myjni za 70 zł.- baardzo dokładnie myją i na długo starcza:)))) ?????????????? to znaczy masz auto a nie jeździsz? a za 70 zł. to chyba myją te panienki z duuużymi ... myjkami, co to je kiedyś w tv pokazywali? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 10:15 lelesio napisał(a): > a za 70 zł. to chyba myją te panienki z duuużymi ... > myjkami, co to je kiedyś w tv pokazywali? > > Tym bardziej adres byłby wskazany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 21:52 lelesio napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Ja się myję taniej:-))) > > A auteczko też - raz na 4 miesiące, na ręcznej myjni za > 70 zł.- baardzo dokładnie myją i na długo starcza:)))) > > ?????????????? > to znaczy masz auto a nie jeździsz? > a za 70 zł. to chyba myją te panienki z duuużymi ... > myjkami, co to je kiedyś w tv pokazywali? > Jeżdżę, tylko nie zwracam uwagi na drobiazgi:-)) A myją sami 'panienkowie' i nie widziałam czy duże mają...myjki. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 10:32 Słyszałem kiedyś że najlepiej myje się mydełkiem Fa. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 11:33 FAntastycznie. Sialala. Najlepiej układ wtryskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 11:39 ja słyszałem że najlepiej zderzaki Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 11:59 Tak, w przypadku gdy się je posiada. Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 12:15 Teraz akurat nie mam pod ręką. A twój układ wtryskowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 12:28 Umyty. Później będzie woskowany. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 10:28 Jezeli jest u Ciebie w okolicy myjnia ręczna "Niebieski Słoń", to gorąco polecam. Trzeba mieć ze sobą szczotkę i opracowany plan mycia i w 10 zł można się zmieścić z powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Myjnie samochodowe... 18.01.02, 10:33 Nie wiem, czy najlepsza, ale według mnie niezła jest ręczna myjnia w Radości po wschodniej stronie Patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś