Dodaj do ulubionych

Gdzie mieszkała Chmielewska??

24.01.02, 10:02
Autorka moich "ulubionych" kryminałów. Wiem, że gdzieś w Radości, kiedyś nawet
reportaż w TV Polonia był. Ale dokładniej gdzie? Ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 24.01.02, 11:37
      O ile mi wiadomo, to zamieszkiwała gdzieś na Mokotowie. Chyba, ze się
      przeprowadziła do Radości na emeryturę. Ela pewnie będzie wiedziała.
      • sloggi Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 24.01.02, 11:45
        Chmielewska mieszkała na Huculskiej, później na Odolańskiej, a obecnie w
        Konstancinie.
    • Gość: xenia Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? IP: 195.94.222.* 27.03.02, 13:02
      Mieszkała na Dorotowskiej, potem na Dolnej, a teraz chyba na Kabatach.
    • Gość: Thierry Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? IP: *.chello.pl 28.03.02, 22:08
      Chyba nie...Kiedys mieszkala przy Konwiktorskiej. Slyszalem , ze postawila
      sobie domek. Pewnie gdzies na Dolnym Mokotowie lub na w kierunku na Piaseczno.
      Przeciez musi miec szybki i wygodny dojazd na Sluzewiec, do swej najwiekszej
      pasji zycia, jaka dla niej niewatpliwie sa wyscigi konne. pozdrawiam
    • atob Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 28.03.02, 22:11
      DiZi chyba wszyscy wiedza . Tyle adresow ;)))) No ale w koncu pisala kryminaly wiec zgadnij gdzie prawda.......................
      • d.z Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? 28.03.02, 22:15
        atob napisał(a):

> DiZi chyba wszyscy wiedza . Tyle adresow ;)))) No ale w koncu pisala kryminaly
        > wiec zgadnij gdzie prawda.......................

Kiedyś w TVPolonia był o Niej reportaż. Zdjecia kręcono w Jej domu w Radości stąd
        było moje pytanie. Potem kiedyś słuchałem (chyba w radiu bis) audycji, w której
        występowała Chmielewska i bardzo narzekała, że miała się przeprowadzić do nowego
        domu ale jeszcze nie wszystko było ukończone...
        Ot co...Teraz gdzie mieszka Chmielewska nie wiem...
        • Gość: xenia Re: Gdzie mieszkała Chmielewska?? IP: 195.94.222.* 02.04.02, 13:02
          Na pewno mieszkała na Dolnej, bo miałam jej adres ze Związku Literatów Polskich
          i napisałam do niej list. Odpisała mi, czyli list doszedł. A teraz, czytałam
          chyba w Autobiografii albo w jakimś wywiadzie, że wybudowała dom na Kabatach.
          Pozdrawiam serdecznie,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka