w_v_w 31.07.09, 21:37 ...widziałam, jak ustawiali znaki na Mrówczej...drogi głównej!!! Juhasów podporządkowana i pozostałe również. Nareszcie! Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miedzylesianin1 Re: Na własne oczy... 01.08.09, 14:02 niestety ma to swoje plusy i minusy. Rozum podpowiada, że tak właśnie powinno być. Ale z drugiej strony będzie okazja do zwiększonej ilości wypadków. Teraz zaczną się na Mrówczej prawdziwe rajdy i o wypadek bedzie łatwo, zważywszy na fakt, że b. duża ilość kierowców przyzwyczaiła się do starego "układu" dróg. Zmianę wprowadzili zapewne w związku z planowanym uruchomieniem linii autobusowej na tym odcinku Mrówczej. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Na własne oczy... 01.08.09, 15:21 Nie ma rozwiązań idealnych, ale należy optymalizować i tak jest teraz. Myślę,że nasza Policja w nowych ubrankach będzie "pouczać" w związku ze zmianą organizacji ruchu :) BTW współczuję, ani ładne ani wygodne te nowe ubranka, szczególnie te białe paski, niczym u dresiarstwa :( Ale co tam, ważne,że jakiś znajomy królika załapał kontrakt. Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Na własne oczy... 01.08.09, 14:15 Ja też się cieszę. Wreszcie będę mógł się rozpędzić a nie jechać jak dziad poniżej 100 km\h. Tylko niepotrzebnie malują przystanki - co oznacza że trzeba będzie slalomem mijać autobus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Na własne oczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 16:05 cfaniaczki wyjezdżali na pewniaczka z bocznych uliczek, a potem wlecze sie taki 60 km/h Teraz wezmem na nich odwet :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Na własne oczy... IP: *.chello.pl 03.08.09, 16:50 teraz czekamy na znak pierwszeństwa na ulicy Potockich, na Marysinie! Odpowiedz Link Zgłoś