Dodaj do ulubionych

Pocztówki z Albanii

08.02.11, 19:40
Witam wszystkich,
Ponieważ jestem kolekcjonerem widokówek z całego świata, moje pytanie będzie dotyczyć widokówek z Albanii, bowiem Albania jest jednym z krajów, z którego mój zbiór nie doczekał się jeszcze ani jednego egzemplarza. Poszukuję więc widokówek z albańskich miast/miasteczek/parków narodowych/atrakcji turystycznych. Czy ktoś, kto będzie w najbliższym czasie w Albanii, byłby tak dobry i mógłby mi kupić trochę widokówek? Wszelkie koszty ma się rozumieć pokrywam, jednak interesuje mnie 30-40 sztuk (w celu wymiany ich z innymi kolekcjonerami). Mogą się dublować.
Interesują mnie również informacje dotyczące albańskich wydawców. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje dotyczące wydawców widokówek w Albanii to również będę bardzo wdzięczny. Chodzi mi przede wszystkim o dane kontaktowe - adresy www, e-mail (by nawiązać z nimi kontakt przez Internet), a w przypadku braku takowych dobre tez będą adresy pocztowe.
Czy ktoś mógłby mi w stanie pomóc? Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w zdobyciu pocztówek/informacji na temat wydawców albańskich. Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • justynawrc Re: Pocztówki z Albanii 08.02.11, 20:17
      Ja już napisałam na @ smile
      • unknownroad2011 Re: Pocztówki z Albanii 08.02.11, 20:24
        justynawrc napisała:

> Ja już napisałam na @ smile

A ja Ci odpisałem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka