blame_76 23.01.07, 18:56 czesc jestem z moim mezem od 8 lat mieszkamy we wloszech. szukam dziewczyn ktore sa w podobnej sytuacji. pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinapi1 Re: polki z albanczykami we wloszech 25.01.07, 17:44 czesc ja mam chlopaka z albanii, mysòlimy o malzenstwie. tylko ze ja dostalam dobra prace w Polsce, wiec na razie odlozylismy to. W sumie sie zastanawiam, czy nie zabrac go do polaki, tylko co by tu robil? Odpowiedz Link
cimi3 Re: polki z albanczykami we wloszech 26.01.07, 12:29 a co chcesz z nim zyc na odleglosc?to chyba nie najlepsze wyjscie Odpowiedz Link
cimi3 Re: polki z albanczykami we wloszech 06.02.07, 12:40 czesc Bleme,jak mniemam jestes w szczesliwym zwiazku z albanczykiem,czy twoj facet jestes muzulmaninem czy katolikiem,bo moj jest muzulmaninem i tak sie zastanawiam czy na dluzsza mete mozna zyc z muzulmaninem szczesliwie bez jakichs wiekszych problemow Odpowiedz Link
blame_76 Re: polki z albanczykami we wloszech 07.02.07, 08:17 hej! w rodzinie mojego meza nie przyklada sie znacznej wagi do religi. moj maz nie wyznaje zadnej i z tego powodu nie mielismy nigdy problemow tego typu. jezeli sa jakies wieksze afery to raczej z takich zwyklych malzenskich powodow. my jestesmy bardzo do siebie podobni jezeli chodzi o charaktery i to nam chyba bardzo pomaga tzn jestesmy w stanie przewidziec nasze reakcje. a poza tym to moj maz nigdy nie odstawial przedemna twardego albanca wiec jest ok. Odpowiedz Link
rozafa Re: polki z albanczykami we wloszech 08.02.07, 14:31 witaj blame ale w jakim miescie mieszkacie we Wloszech? Odpowiedz Link
blame_76 Re: polki z albanczykami we wloszech 08.02.07, 20:38 czesc rozafa! mieszkamy kolo wenecji. ty tez jestes we wloszech? Odpowiedz Link
rozafa Re: do blame 10.02.07, 14:04 witaj blame, my teraz akurat mieszkamy w Warszawie, wczesniej mieszkalismy tez w Albanii, a teraz od niedawna moja kolezanka z dzieckiem i albanskim mezem mieszka w Mialno dlatego pytam czy moze gdzies w poblizu jest tez Polka z Albanczykiem. Odpowiedz Link
patrisja Re: polki z albanczykami we wloszech 17.12.07, 22:04 jest mnostwo Polek wyjezdzajacych do Wloch do pracy jako hostessy w clubach nocnych i wiekszosc z nich wiąze sie wlasnie z Panami na "A" tzw "Agrafkami" ja sama wyjechalam 1 raz rok temu z nadzieja ze poznam przystojnego Wlocha a tu prosze juz 3 Alban mi sie trafil, jestesmy ze soba 10 mscy i jak do tej pory jeszcze mnie nie uderzyl, nie wysłał na ulice, nie wywiozl z kraju....pomimo licznych histori (raczej nieprzyjemnych) jakie sie slyszy na temat tej narodowosci, mieszkamy w Fano k. Rimini tzn mieszkamy w cudzyslowiu bo ja ciagle kraze Torino, Milano, Polska, rzucilam studia ciagle jestem hostessa,wiec zatrzymuje sie u niego raz na jakis czas, to lepjej gdyz praca w najcie i mieszkanie z facetem nie zdaje egzaminu, probowalam i nie polecam, pozdrawiam Pati Odpowiedz Link