olaaa99 26.04.08, 17:32 Jak Wasi rodzice,rodzina?? zaakceptowali to ze jestescie z albanczykami,i wychodzicie za nich za mąż??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ally-t Re: reakcja rodziny 14.05.08, 10:37 Moja mama na poczatku nie byla zadowolona... W koncu opinia o Albanczykach (i generalnie mieszkancach Balkanow) nie jest zbyt dobra... (swoja droga nie wiem czemu - np. wszyscy wiedza, ze jest mafia wloska, ale nikt nie wola na kazdego napotkanego Wlocha "mafioso"). W kazdym badz razie, mame mam wyrozumiala i dlugo nie narzekala. Gdy Go poznala, bardzo go polubila. Kocha Go cala moja rodzina!! A wiec PRECZ ZE STEREOTYPAMI (no chyba, ze "na wesolo") Odpowiedz Link
barbara1202 Re: reakcja rodziny 05.01.09, 13:02 ja z moim jestem juz 2 lata i teraz planujemy sie pobrac. moi rodzice od samego poczatku by,i bardzo zadowoleni, a kiedy go poznali to nawet oszaleli na jego punkcie. moj tata (a nie jest czlowiekiem zbyt wylewnym i mowi co mysli,nawet zle rzeczy) napisal mi kiedys w sms ze zrobi wszystko zeby sciagnac go w polski bo kocha go jak syna mysly poznali sie w szwajcarii i teraz obecnie ja jestem w polsce on w Kosowie bo zalatwiamy dla niego wize na zaproszenie Odpowiedz Link
evianek Re: reakcja rodziny 05.01.09, 19:31 u mnie na samym poczatku maskara mama nie chciala slyszec tato juz wogole mowy nie bylo...dopiero mama przyjechala do londynu poznala go i sie przekonala ze nie miala racji;p teraz dochodzi nawet do takich sytulacji ze jak chce sie wyzalic przez tlefon jak jestem na niego zla...a ona zlego slowa na niego nie da powiedziec zawsze go broni... ale tato zdania nie zmienil i chyba nie ma zamiaru nie chce slyszec nawet o tym ze jestem z albanczykiem wogole nie chce sie z tym pogodzic mimio ze zbliza mi sie trzeci rok a on wogole traktuje mnie jakbym byla sama nawet jak sie pytaja go znajomi to odpowiada im ze nie mam nikogo ;/ Odpowiedz Link
monika_niti Re: reakcja rodziny 06.01.09, 17:39 Ja z moim jestem juzprawie rokczasu, od samego poczatku nie bylo zanych problemow z mojej ani z jego strony. Mam dobry kontakt jego mama,gdyz prawie wszyscy bracia i mama satu w Grecji.. Zdázyl rowniezpznac moja mame,gdyjeszcze byla w grecji, od razu sie polubili ... Mama caly czas sie wypytuje o niego?Tata niestety nie zdazyl go poznac osobiscie(( ale wiedzialo naszym zwiazku i tez nic nie mowil... Jesli chodzi o rodzine to nikt nie komentuje mojego zwiazku, wszyscy zgodnie twierdza, ze jesli jestem szczesliwa to on razem ze mna Tolerancja w naszej rodzinie zajmuje miejsce pierwsze... Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link
uffino Re: reakcja rodziny 10.01.09, 21:00 ja jestem juz od ponad 4 lat,i moja mama nigdy nic zlego nie powiedziala, jedyny problem dla niej to religia ale nie zeby bardzo naciskala, ja niedawno poznalam jego rodzine...wspaniali ludzie...znajomi..bliscy nawet gdyby im sie cos nie podobalo nie interesuje mnie to bo ja mam sie swietnie! niczego eiecej mi nie potrzeba! Odpowiedz Link
jola_ml40 Re: reakcja rodziny 24.01.09, 18:23 Hej! Również nie moge sie skarżyć!Jesteśmy pół roku po ślubie,bratanek wprost uwielbia mojego męża(czasem jestem zazdrosna).Żyć nie umierać!!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link