Dodaj do ulubionych

Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia dzieje

26.10.08, 20:03
i jak zakonczyla sie jej historia z jej albanczykiem .
Czy wiadomo wam jak tam jest u niej ?
oby wszystko skonczylo sie dla niej pomyslnie i po jej mysli.
Obserwuj wątek
    • olaaa99 Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 06.12.08, 14:05
      Odświerzan, Tyszanko co ciebie????
    • mado-2 Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 11.12.08, 17:34
      u mnie ok dzięki za troskęsmile)) znowu jestem z moim po wielu
      kłótniach i przejściach włącznie z policjąsad jest teraz lepiej w
      naszym związku bo mam więcej wolności itd... ale bardziej wróciłam
      do niego ze względów finansowych - (wiem... egoistka ze mnie) nie
      wiem dokąd mnie to zaprowadzi... pozdro
      • szkodra Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 12.12.08, 11:12
        halo
        nastepna naiwna idiotka z Ciebie ,tu sie ludzie martwia o ciebie a
        ty sobie swietnie zyjesz.
        i dla kasy jeszcze z nim jestes nie ma co opinie polek nam
        wsytawiasz znakomita
        to sie nazywa k.....o juz nawet nie powiem bo znowu nertial mnie
        zablokuje
        • mado-2 Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 12.12.08, 11:39
          szkodra odp...ol się i pilnuj własnych interesów !
          • zeg-ata Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 12.12.08, 19:40
            Opinie to i tak polki juz maja wystawiona smile takze jedna w ta czy w
            ta nie robi roznicysmile

A swoja droga skoro albanczycy wykorzystuja polki dla papierow itp,
            to czemu polki nie moga wykorzystac albanczykow np. dla kasysmile)
            Jedno jedzie na plecach drugiego i jakos sie krecismilesmile
            • szkodra Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 13.12.08, 00:07
              he he dobre zegata
              • acs-13 szkodra przesadzilas skad u ciebie tyle zlosci ? 13.12.08, 01:06
                piszesz :
                >dla kasy jeszcze z nim jestes nie ma co opinie polek nam
                >wsytawiasz znakomita
                >to sie nazywa k.....o

Jak myslisz lepiej by bylo jakby mieszkala sama ?
                Sama w obcym panstwie ?
                Bez jakies bratniej duszy kolo siebie ?
                A ze wybrala akurat albanczyka ?
                Ty tez masz albanczyka i tyle innych tutaj na forum.
                zakochala sie w nim i to jej sprawa kogo gosci w lozku a nie nam sie
                tutaj wypowiadac.
                A moze jakby miala jakiegos polaka ktory zachlewal by sie co wieczor
                barbelowa i napierdalal ja byloby lepiej i patriotyczniej ?
                Ona nie zyje dla pieniedzy z nim ale razem z nim i gosciu poprostu
                doklada sie do wspolnego zycia.
                Przynajmniej pracuje i ma kase a nie wiecznie skacowany i pracy szuka
                A ty sie juz niemartw o opinie , napewno mado2 zyjaca pod jednym
                dachem z albanczykiem nie psuje tej opini gorzej jak ty czy inne.
                • annarexha xxx 13.12.08, 14:30
                  I to moderatorka taka 'inteliegentna' wyzywa kogos i daje nam
                  przykladsmilePowiem Wam cos,niemala czesc ludzi wypowiadajacych sie ma
                  zle zdanie o dziewczynach bedacych z Albanczykami(poczytajcie fora
                  na googlu-Polacy sa tacy madrzy,w Anglii rowniez panuja stereotypy)
                  i przez to rowniez maja czesto niepochlebne reputacje,nie mowie tego
                  o wszystkich ludziach i zaznaczam,ze osobiscie nic sobie z tego nie
                  robie(to jak powiesz w Polsce,ze jestes z Rumunem,zle skojarzenie) i
                  zaraz wlacza sie mechanizm obronny,tlumaczac-moj facet jest przeciez
                  normalny-co z tego,ze jest z Albanii,ludzie ukrywaja rozne
                  sekrety,mozliwe,ze jakis Albanczyk tlucze laske z tego forum,wyzywa
                  a ona jest szczesliwa piszac same dobre rzeczy,zastanowmy sie czy
                  wolimy syszec prawde czy owijanie w bawelne gdyz mado mogla
                  napisac,ze sa zakochani i szczesliwi ale zdecydowala sie napisac
                  prawde-a czy musi sie ona komukolwiek podobac?I czy potepiajacym
                  zachowaniem namawiamy do nieszczerych zapisow?
                  • olaaa99 Re: xxx 13.12.08, 19:49
                    Ale sie czepiacie, niech każdy pilnuje swego życia i będzie spokój.
                    Jak facet z dziewczyna jest dla wiadomych powodów to ok ale jak
                    dziewczyna np dla kasy, to zaraz jest wyzywana od najgorszych Każdy
                    sam sobie układa życie byle nie wadząc innym, a jak ona jest z nim
                    np dla kasy to tym was chyba nie rani
                  • nertila sprostowanie do postu annarexha: 14.12.08, 08:43

cyt:I to moderatorka taka 'inteliegentna' wyzywa kogos i daje nam
                    przyklad.

Nie chodzi tu bynajmniej o moją osobę. Choć może poziomem IQ Mensy
                    nie zachwycę to jednak daleko mi do tego by upaść tak nisko i
                    obrzucać moich Forumowiczów epitetami w stylu "idiotka" lub określać
                    ich postawę epitetem na literkę "K".

Teraz będzie o trollingu:
                    Ludzie czasem z niewiedzy (a nie z głupoty!) nie zdają sobie sprawy
                    z tego, że swoim postępowaniem krzywdzą innych. Nie zdają sobie
                    sprawy też z tego ,że stają się trollami- a to jest przykra
                    przypadłość. Obecnie każdy ma prawo założy sobie forum internetowe,
                    skopiować nazwę innego forum i tak usprawiedliwiając się źle
                    zinterpretowanym związkiem wyrazowym "wolność słowa" reprezentować
                    swoj poziom moralny i kulturę osobistą szerokiej publice.
                    Otóż WOLNOŚĆ SŁOWA , moi drodzy Forumowicze , kończy się tam gdzie
                    leci mięso i obraża się innych ludzi. Nie usuwam postu szkodry- jest
                    on dla jej postawy reprezentatywny i nikt nie wnioskował jeszcze o
                    jego usunięcie. Udało jej sie sprowokować Naszą Forumowiczkę mado do
                    rzutu mięsem (choć ktoś tu mądrze radził by trolla ignorować). Co do
                    wulgaryzmu wpisanego przez acs uważam ,że jak na tak ciekawy post
                    owy wulgaryzm był zupełnie zbędny, bo przedstawiłeś swoje racje
                    opierając się na wystarczająco silnych argumentach. To jedno słówko
                    było niepotrzebne. Jak taka wielka plastikowa brocha wpięta w
                    gustowną czapkę- niszczy cały efekt!

Kochani Forumowicze idzie Nowy Rok. Dlaczego znowu pojawiło się u
                    nas plucie jadem i bardzo przykre ocenianie innych?Nie wiem? Może to
                    ja poniosłam porażkę dając drugą szansę szkodrze?Skoro nie
                    respektuje moich apeli o wyrażanie swych poglądów bez zbędnych
                    emocji. Takie emocjonalne podchodzenie do internetowego forum jest
                    oznaką niedojrzałej osobowości- spokojnie to jest chwilowa
                    przypadłość. Za parę lat każdy trollujący spojrzy na życie z
                    większym dystansem i będzie mu wstyd za to co kiedyś napisał.
                    Moim zdaniem przeprosiny powinna usłyszeć tutaj mado (choć ona
                    obecnie ma je pewno w głębokim poważaniu).

No to może ja ją przeproszę? dlaczego nie? Została w końcu obrażona
                    na forum które moderuję. Przepraszam też wszystkich których
                    kiedykolwiek oceniłam, obraziłam, uszczypnęłam moim zbędnym
                    komentarzem. Byłam po prostu w błędzie, bo nie mnie Was oceniać.
                    Wszyscy jesteśmy członkami pewnej wspólnoty, która powinna się
                    wspierać a nie obrzucać mięsem. Nikt nikogo kochać zaraz nie musi,
                    ale apeluję o obustronny szacunek. O SZACUNEK do drugiego człowieka.
                    Bo to jest CZŁOWIEK. To słowo wpisane jako post na Naszym Forum - to
                    jest człowiek wraz ze swoimi problemami, troskami lub pytaniami.
                    Może zamiast oceniać drugich, lepiej skierować swą energię w innym
                    kierunku? krystyna_ewa czeka na pomoc, ja nie jestem z UK by się tu
                    wypowiadać. Dlaczego nie odpowiesz na jej prośbę i nie pomożesz? Bo
                    to nudne? Bo już było? No cóż... pomoc, dobroć, życzliwość nie są
                    tak spektakularne i modne jak rzut w drugiego człowieka mięsem i
                    głośne "haha" na forum internetowym. To jest jakaś szansa by się
                    zrehabilitować za swoje niegrzeczne zachowanie.

Pozdrawiam wszystkich. Nie oceniajcie się, wybaczajcie sobie błędy,
                    wyciągajcie jako pierwsi rękę na zgodę, nie skreślajcie nigdy innych
                    ludzi - dawajcie im drugą szansę.
                    ... i miejcie dystans do internetu bo was połknie.
                    • annarexha odp 14.12.08, 18:03
                      Nertila,bardzo ladnie napisane,dziekuje za czas jaki poswiecilas
                      piszac go nam,masz racje oczywiscie ale niestety coraz wiecej
                      spotykamy sie z niechecia,zazdroscia(?),obelgami i na starcie
                      negatywnym podejsciem do 'spraw',gdy pierwszy raz weszlam na to
                      forum,serce zabilo mi mocniej,pomyslalam,kurcze,strzal w 10,poznam
                      dziewczyny,z ktorymi podziele sie moimi
                      myslami,wiedza,spostrzezeniami,popytam,dowiem sie czegos,radoche
                      mialam olbrzymia,pokazalam mojemu facetowi,bylam dumna,naprawde...az
                      do momentu gdy zdecydowalam sie podzielic z wszystkimi wiedza na
                      temat slubu w Anglii...zostalam zaatakowana przez stado
                      rozwrzeszczanych,chcacych udowodnic mi klamstwo dziewuch,nic nie
                      wiedzialy o prawnych aspektach ale chcialy mi dowalic,moj chlopak
                      powiedzial ty glupia po co piszesz?Ale ja chcialam pomoc,no czy
                      warto bylo?Co z tego,ze Ewelinka napisala na koncu,ze mam racje,ze
                      to co pisalam jest prawda w 100% gdy jesli nowa forumowiczka
                      zainteresuje sie,dojdzie do srodka postow z obelgami i da sobie
                      spokoj!Rozumiem zwatpienie,ostroznosc ale czy ja napisalam tam cos
                      zlego,ze ludzie wyzwali mnie od trolow,z dobrej intencji wyszlo
                      tak,ze czulam niechec do tego wlasnie forum,kogo to obchodzi w sumie
                      ale czy tak powinno byc?Czy raczej powinnysmy trzymac sie razem i
                      przeanalizowac,sprawdzic a potem obrazac
                      • nertila też tak uważam:) 14.12.08, 21:05
                        Czy raczej powinnysmy trzymac sie razem i
                        przeanalizowac,sprawdzic a potem obrazac?

Moim zdaniem powinniśmy się szanować i wspierać. Po to to Forum jest.
                        Obrażać się na nikogo nie warto. Obrażać w sensie obrażania innych
                        tym bardziej. Życie jest zbyt krótkie by tracić czas na ocenianie
                        innych i kłótnie.

Absentem qui rodit amicum, qui non defendit álio culpante, solutos
                        qui cápiat risus hóminum famamque dicacis, fíngere qui non visa
                        potest, commissa tacere qui nequit, hic niger est, hunc tu, Romane,
                        caveto!
                        • mado-2 Re: też tak uważam:) 16.12.08, 19:08
                          no dobra dałam się sprowokować ale nie pozwolę sobie aby ktoś
                          wyzywał mnie od k...y nie znając tematu a zresztą wszystko w tej
                          sprawie napisał acs-13 smile
                          pozdrawiam
                • bleona Re: do acs-13 17.12.08, 14:29
                  ... pierdziele... ten się znowu do Polaków przyczepił. Nie wiem ile masz lat, ale zdaje mi sie pokolenie 30- sto latków wcale nie można nazwać "zachlewającymi się berbelówą" czy też "skacowanymi i szukającymi pracy", może ma to miejsce w dziurach zabitych dechami??? ale chyba też nie, bo duża część tych ludzi wyemigrowała, tym bardziej z wiosek, a nie sądzę żeby na emigracji tak bardzo sie "zachlewali" - czy się mylę...??? może poprostu ja nie zauważyłam alkoholizmu wśród naszych rodaków za granicą, wiadomo kiedy jest impreza to impreza, czy piwko po pracy itp ale nie do przesady - to nie te czasyyyy jak "Stachu" wracał do domu i ustawiał rodzinę po kątach...
                  prośba - o Polakach piszmy na innym forum ok???
                  • acs-13 do bleony 17.12.08, 20:44
                    ty chyba w jakims klasztorze chinskich mnichow mieszkasz
                    w polsce nic sie nie zmienilo jak chlali tak chleja
                    ostatnio konsul polski w kanadzie dal popalic tylko 2.6 pronili

www.alert24.pl/alert24/1,84880,6068648,Polski_konsul_w_Kanadzie_spowodowal_wypadek_i_uciekl.html

w zeszlym tygodniu dwaj polscy poslowie na cyprze po pijaku
                    rozwalili dwa melexy-szkody na 10tys euro

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6066566,Policja_cypryjska_wini_poslow_PiS.html

pijani ksieza i zakonnice to normalka na drogach polskich
                    pijani lekarze operujacy lub przyjmujacy tez normalka
                    pijani bijacy ludzi tez normalka
                    pijani malolacy mordujacy na ulicach dla checy tez normalka
                    na wszystko moge dosylac linki ze stronkami

wiec wez sie kobito za garnki moze w tym ci wychodzi lepiej
                    • acs-13 dziewczyny sorki ale wnerwila mnie i musialem 17.12.08, 20:46
                      jej odpowiedziec
                      gdyz widze ze spi na stojaco i nieiwe co sie wokol niej dzieje
                      • acs-13 do bleony 18.12.08, 23:07
                        www.policyjni.pl/Policyjni/3481777,0,,promile.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka