acs-13 26.10.08, 20:03 i jak zakonczyla sie jej historia z jej albanczykiem . Czy wiadomo wam jak tam jest u niej ? oby wszystko skonczylo sie dla niej pomyslnie i po jej mysli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaaa99 Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 06.12.08, 14:05 Odświerzan, Tyszanko co ciebie???? Odpowiedz Link
mado-2 Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 11.12.08, 17:34 u mnie ok dzięki za troskę)) znowu jestem z moim po wielu kłótniach i przejściach włącznie z policją jest teraz lepiej w naszym związku bo mam więcej wolności itd... ale bardziej wróciłam do niego ze względów finansowych - (wiem... egoistka ze mnie) nie wiem dokąd mnie to zaprowadzi... pozdro Odpowiedz Link
szkodra Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 12.12.08, 11:12 halo nastepna naiwna idiotka z Ciebie ,tu sie ludzie martwia o ciebie a ty sobie swietnie zyjesz. i dla kasy jeszcze z nim jestes nie ma co opinie polek nam wsytawiasz znakomita to sie nazywa k.....o juz nawet nie powiem bo znowu nertial mnie zablokuje Odpowiedz Link
mado-2 Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 12.12.08, 11:39 szkodra odp...ol się i pilnuj własnych interesów ! Odpowiedz Link
zeg-ata Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 12.12.08, 19:40 Opinie to i tak polki juz maja wystawiona takze jedna w ta czy w ta nie robi roznicy A swoja droga skoro albanczycy wykorzystuja polki dla papierow itp, to czemu polki nie moga wykorzystac albanczykow np. dla kasy) Jedno jedzie na plecach drugiego i jakos sie kreci Odpowiedz Link
szkodra Re: Naprawde martwie sie o mado-2, co sie z nia d 13.12.08, 00:07 he he dobre zegata Odpowiedz Link
acs-13 szkodra przesadzilas skad u ciebie tyle zlosci ? 13.12.08, 01:06 piszesz : >dla kasy jeszcze z nim jestes nie ma co opinie polek nam >wsytawiasz znakomita >to sie nazywa k.....o Jak myslisz lepiej by bylo jakby mieszkala sama ? Sama w obcym panstwie ? Bez jakies bratniej duszy kolo siebie ? A ze wybrala akurat albanczyka ? Ty tez masz albanczyka i tyle innych tutaj na forum. zakochala sie w nim i to jej sprawa kogo gosci w lozku a nie nam sie tutaj wypowiadac. A moze jakby miala jakiegos polaka ktory zachlewal by sie co wieczor barbelowa i napierdalal ja byloby lepiej i patriotyczniej ? Ona nie zyje dla pieniedzy z nim ale razem z nim i gosciu poprostu doklada sie do wspolnego zycia. Przynajmniej pracuje i ma kase a nie wiecznie skacowany i pracy szuka A ty sie juz niemartw o opinie , napewno mado2 zyjaca pod jednym dachem z albanczykiem nie psuje tej opini gorzej jak ty czy inne. Odpowiedz Link
annarexha xxx 13.12.08, 14:30 I to moderatorka taka 'inteliegentna' wyzywa kogos i daje nam przykladPowiem Wam cos,niemala czesc ludzi wypowiadajacych sie ma zle zdanie o dziewczynach bedacych z Albanczykami(poczytajcie fora na googlu-Polacy sa tacy madrzy,w Anglii rowniez panuja stereotypy) i przez to rowniez maja czesto niepochlebne reputacje,nie mowie tego o wszystkich ludziach i zaznaczam,ze osobiscie nic sobie z tego nie robie(to jak powiesz w Polsce,ze jestes z Rumunem,zle skojarzenie) i zaraz wlacza sie mechanizm obronny,tlumaczac-moj facet jest przeciez normalny-co z tego,ze jest z Albanii,ludzie ukrywaja rozne sekrety,mozliwe,ze jakis Albanczyk tlucze laske z tego forum,wyzywa a ona jest szczesliwa piszac same dobre rzeczy,zastanowmy sie czy wolimy syszec prawde czy owijanie w bawelne gdyz mado mogla napisac,ze sa zakochani i szczesliwi ale zdecydowala sie napisac prawde-a czy musi sie ona komukolwiek podobac?I czy potepiajacym zachowaniem namawiamy do nieszczerych zapisow? Odpowiedz Link
olaaa99 Re: xxx 13.12.08, 19:49 Ale sie czepiacie, niech każdy pilnuje swego życia i będzie spokój. Jak facet z dziewczyna jest dla wiadomych powodów to ok ale jak dziewczyna np dla kasy, to zaraz jest wyzywana od najgorszych Każdy sam sobie układa życie byle nie wadząc innym, a jak ona jest z nim np dla kasy to tym was chyba nie rani Odpowiedz Link
nertila sprostowanie do postu annarexha: 14.12.08, 08:43 cyt:I to moderatorka taka 'inteliegentna' wyzywa kogos i daje nam przyklad. Nie chodzi tu bynajmniej o moją osobę. Choć może poziomem IQ Mensy nie zachwycę to jednak daleko mi do tego by upaść tak nisko i obrzucać moich Forumowiczów epitetami w stylu "idiotka" lub określać ich postawę epitetem na literkę "K". Teraz będzie o trollingu: Ludzie czasem z niewiedzy (a nie z głupoty!) nie zdają sobie sprawy z tego, że swoim postępowaniem krzywdzą innych. Nie zdają sobie sprawy też z tego ,że stają się trollami- a to jest przykra przypadłość. Obecnie każdy ma prawo założy sobie forum internetowe, skopiować nazwę innego forum i tak usprawiedliwiając się źle zinterpretowanym związkiem wyrazowym "wolność słowa" reprezentować swoj poziom moralny i kulturę osobistą szerokiej publice. Otóż WOLNOŚĆ SŁOWA , moi drodzy Forumowicze , kończy się tam gdzie leci mięso i obraża się innych ludzi. Nie usuwam postu szkodry- jest on dla jej postawy reprezentatywny i nikt nie wnioskował jeszcze o jego usunięcie. Udało jej sie sprowokować Naszą Forumowiczkę mado do rzutu mięsem (choć ktoś tu mądrze radził by trolla ignorować). Co do wulgaryzmu wpisanego przez acs uważam ,że jak na tak ciekawy post owy wulgaryzm był zupełnie zbędny, bo przedstawiłeś swoje racje opierając się na wystarczająco silnych argumentach. To jedno słówko było niepotrzebne. Jak taka wielka plastikowa brocha wpięta w gustowną czapkę- niszczy cały efekt! Kochani Forumowicze idzie Nowy Rok. Dlaczego znowu pojawiło się u nas plucie jadem i bardzo przykre ocenianie innych?Nie wiem? Może to ja poniosłam porażkę dając drugą szansę szkodrze?Skoro nie respektuje moich apeli o wyrażanie swych poglądów bez zbędnych emocji. Takie emocjonalne podchodzenie do internetowego forum jest oznaką niedojrzałej osobowości- spokojnie to jest chwilowa przypadłość. Za parę lat każdy trollujący spojrzy na życie z większym dystansem i będzie mu wstyd za to co kiedyś napisał. Moim zdaniem przeprosiny powinna usłyszeć tutaj mado (choć ona obecnie ma je pewno w głębokim poważaniu). No to może ja ją przeproszę? dlaczego nie? Została w końcu obrażona na forum które moderuję. Przepraszam też wszystkich których kiedykolwiek oceniłam, obraziłam, uszczypnęłam moim zbędnym komentarzem. Byłam po prostu w błędzie, bo nie mnie Was oceniać. Wszyscy jesteśmy członkami pewnej wspólnoty, która powinna się wspierać a nie obrzucać mięsem. Nikt nikogo kochać zaraz nie musi, ale apeluję o obustronny szacunek. O SZACUNEK do drugiego człowieka. Bo to jest CZŁOWIEK. To słowo wpisane jako post na Naszym Forum - to jest człowiek wraz ze swoimi problemami, troskami lub pytaniami. Może zamiast oceniać drugich, lepiej skierować swą energię w innym kierunku? krystyna_ewa czeka na pomoc, ja nie jestem z UK by się tu wypowiadać. Dlaczego nie odpowiesz na jej prośbę i nie pomożesz? Bo to nudne? Bo już było? No cóż... pomoc, dobroć, życzliwość nie są tak spektakularne i modne jak rzut w drugiego człowieka mięsem i głośne "haha" na forum internetowym. To jest jakaś szansa by się zrehabilitować za swoje niegrzeczne zachowanie. Pozdrawiam wszystkich. Nie oceniajcie się, wybaczajcie sobie błędy, wyciągajcie jako pierwsi rękę na zgodę, nie skreślajcie nigdy innych ludzi - dawajcie im drugą szansę. ... i miejcie dystans do internetu bo was połknie. Odpowiedz Link
annarexha odp 14.12.08, 18:03 Nertila,bardzo ladnie napisane,dziekuje za czas jaki poswiecilas piszac go nam,masz racje oczywiscie ale niestety coraz wiecej spotykamy sie z niechecia,zazdroscia(?),obelgami i na starcie negatywnym podejsciem do 'spraw',gdy pierwszy raz weszlam na to forum,serce zabilo mi mocniej,pomyslalam,kurcze,strzal w 10,poznam dziewczyny,z ktorymi podziele sie moimi myslami,wiedza,spostrzezeniami,popytam,dowiem sie czegos,radoche mialam olbrzymia,pokazalam mojemu facetowi,bylam dumna,naprawde...az do momentu gdy zdecydowalam sie podzielic z wszystkimi wiedza na temat slubu w Anglii...zostalam zaatakowana przez stado rozwrzeszczanych,chcacych udowodnic mi klamstwo dziewuch,nic nie wiedzialy o prawnych aspektach ale chcialy mi dowalic,moj chlopak powiedzial ty glupia po co piszesz?Ale ja chcialam pomoc,no czy warto bylo?Co z tego,ze Ewelinka napisala na koncu,ze mam racje,ze to co pisalam jest prawda w 100% gdy jesli nowa forumowiczka zainteresuje sie,dojdzie do srodka postow z obelgami i da sobie spokoj!Rozumiem zwatpienie,ostroznosc ale czy ja napisalam tam cos zlego,ze ludzie wyzwali mnie od trolow,z dobrej intencji wyszlo tak,ze czulam niechec do tego wlasnie forum,kogo to obchodzi w sumie ale czy tak powinno byc?Czy raczej powinnysmy trzymac sie razem i przeanalizowac,sprawdzic a potem obrazac Odpowiedz Link
nertila też tak uważam:) 14.12.08, 21:05 Czy raczej powinnysmy trzymac sie razem i przeanalizowac,sprawdzic a potem obrazac? Moim zdaniem powinniśmy się szanować i wspierać. Po to to Forum jest. Obrażać się na nikogo nie warto. Obrażać w sensie obrażania innych tym bardziej. Życie jest zbyt krótkie by tracić czas na ocenianie innych i kłótnie. ______________________________________ Absentem qui rodit amicum, qui non defendit álio culpante, solutos qui cápiat risus hóminum famamque dicacis, fíngere qui non visa potest, commissa tacere qui nequit, hic niger est, hunc tu, Romane, caveto! Odpowiedz Link
mado-2 Re: też tak uważam:) 16.12.08, 19:08 no dobra dałam się sprowokować ale nie pozwolę sobie aby ktoś wyzywał mnie od k...y nie znając tematu a zresztą wszystko w tej sprawie napisał acs-13 pozdrawiam Odpowiedz Link
bleona Re: do acs-13 17.12.08, 14:29 ... pierdziele... ten się znowu do Polaków przyczepił. Nie wiem ile masz lat, ale zdaje mi sie pokolenie 30- sto latków wcale nie można nazwać "zachlewającymi się berbelówą" czy też "skacowanymi i szukającymi pracy", może ma to miejsce w dziurach zabitych dechami??? ale chyba też nie, bo duża część tych ludzi wyemigrowała, tym bardziej z wiosek, a nie sądzę żeby na emigracji tak bardzo sie "zachlewali" - czy się mylę...??? może poprostu ja nie zauważyłam alkoholizmu wśród naszych rodaków za granicą, wiadomo kiedy jest impreza to impreza, czy piwko po pracy itp ale nie do przesady - to nie te czasyyyy jak "Stachu" wracał do domu i ustawiał rodzinę po kątach... prośba - o Polakach piszmy na innym forum ok??? Odpowiedz Link
acs-13 do bleony 17.12.08, 20:44 ty chyba w jakims klasztorze chinskich mnichow mieszkasz w polsce nic sie nie zmienilo jak chlali tak chleja ostatnio konsul polski w kanadzie dal popalic tylko 2.6 pronili www.alert24.pl/alert24/1,84880,6068648,Polski_konsul_w_Kanadzie_spowodowal_wypadek_i_uciekl.html w zeszlym tygodniu dwaj polscy poslowie na cyprze po pijaku rozwalili dwa melexy-szkody na 10tys euro wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6066566,Policja_cypryjska_wini_poslow_PiS.html pijani ksieza i zakonnice to normalka na drogach polskich pijani lekarze operujacy lub przyjmujacy tez normalka pijani bijacy ludzi tez normalka pijani malolacy mordujacy na ulicach dla checy tez normalka na wszystko moge dosylac linki ze stronkami wiec wez sie kobito za garnki moze w tym ci wychodzi lepiej Odpowiedz Link
acs-13 dziewczyny sorki ale wnerwila mnie i musialem 17.12.08, 20:46 jej odpowiedziec gdyz widze ze spi na stojaco i nieiwe co sie wokol niej dzieje Odpowiedz Link