brunetka212 04.12.09, 00:06 Korzystala ktoras z was z uslug biura podrozy Thompson? A jesli tak to jakie macie doswiadczenia ? Wlasnie kupilam wakacje w lutym i sie zastanawiam. Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elajna7 Re: Thompson... 06.12.09, 14:05 Jesli chodzi Ci o Thomson, to polecialam na wakacje organizowane przez to biuro i bylam od poczatku do konca zadowolona. Jedyny minus, to samolot, ktory czasy swietnosci mial juz daaawno za soba, podobnie jak zaloga, ale przy cenie, ktora zaplacilam, naprawde nie moglam narzekac. Udanego urlopu. Odpowiedz Link
brunetka212 Re: Thompson... 06.12.09, 14:50 Thomson oczywiscie p mi sie wpasowalo i nawet nie zauwarzylam. Samolot powiadasz to nie najlepiej bo przedemna 12 godzin lotu Mam nadzieje ze dolece. Dzieki bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link
elajna7 Re: Thompson... 06.12.09, 20:10 Swietnie, zabierz jakas gruba i pasjonujaca ksiazke do samolotu. Udanego urlopu! Odpowiedz Link
elachobham Re: Thompson... 07.12.09, 14:10 korzystalam trzy razy i za kazdym razem bylam zadowolona. dwa pierwsze razy to byl Thomson, za trzecim bukowalam przez FirstChoice ale juz wtedy byli polaczeni z Thomson wiec ta sama firma. polecam obu. musze przyznac ze samoloty FC maja wiecej miejsca na nogi :) Odpowiedz Link
liley11 Re: Thompson... 07.12.09, 17:37 Pewnei zalezy gdzie, itp. ja nie jestem z Thompsona zadowlona i juz wiecej nie skorzystam. Odpowiedz Link
brunetka212 Re: Thompson... 07.12.09, 19:07 liley11 napisała: > Pewnei zalezy gdzie, itp. ja nie jestem z Thompsona zadowlona i juz > wiecej nie skorzystam. A gdzie bylas jesli mozna wiedziec ? Odpowiedz Link
applebubble Re: Thompson... 08.12.09, 17:41 Ja bym najpierw pytała, a potem kupowała... No ale co głowa to pomysł i metoda... ;-) Odpowiedz Link
brunetka212 Re: Thompson... 08.12.09, 19:34 applebubble napisała: > Ja bym najpierw pytała, a potem kupowała... No ale co głowa to pomysł i > metoda... ;-) To fakt ze troche gwiazda jestem, ale kupialam wakacje bo opcja wyjazdu pasowala mi pod kazdym wzgledem a potem pomyslalam ze moze dowiem sie czego sie spodziewac po biurze podrozy tak na wszelki wypadek... pozdrawiam Odpowiedz Link
michalina761 Re: Thompson... 28.12.09, 22:02 bylam z nimi w turcji, wszystko bylo jak byc powinno : hotel na przyzwoitym poziomie, jedzenie pyszne, opiekunka grupy na telefon polecam Odpowiedz Link