tuti 07.02.06, 08:28 zwlaszcza to cadbury www.tearaway.co.nz/Images/Prizes/151_cremeEgg.jpg www.sweetstall.com/acatalog/mars_eggs.jpg no po proostu wielkanoc w gebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopplik Re: jaja z niespodzianką 07.02.06, 09:42 mnie prześladują tzw. kinder suprise, chyba znajdują się na topie listy najbardziej przereklamowanych produktów Odpowiedz Link
tuti Re: jaja z niespodzianką 07.02.06, 10:06 jakbym lubila slodycze to to cadbury bylo by odkryciem miesiaca, jesli nie sezonu gdzie tam staroswieckie jajka z niespodzianka Odpowiedz Link
hopplik Re: jaja z niespodzianką 07.02.06, 10:44 uwielbiam składanie tych zabaweczek ;))) ostatnio coś w stylu grobowca się trafiło małemu, musiłam się nieźle natrudzić by wymyślić rozsądne zastosowanie (moje dziecko na etapie dociekliwych pytań jest) mały do 'przeciętnej' czekolady przekonać się nie da Odpowiedz Link
mallgosha Re: jaja z niespodzianką 08.02.06, 20:24 Gdy moja corka byla mlodsza kupowalam te jaja tylko ze wzgledu na zabaweczki, ktore skladalysmy wspolnie. Czekolada zdecydowanie za slodka. Odpowiedz Link