tbo5r 10.03.06, 21:41 www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=270025 www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=267144 co o tym myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessjobaggy Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 21:58 tbo5r napisał: Interesujace fora odwiedzasz :/ Odpowiedz Link
alex_koz Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:00 uwazam ze umieszczanie linkow do stron o tematyce nacjonalistycznej i rasistowskiej jest nie na miejscu. Effata, apeluje o wykasowanie postu! Odpowiedz Link
tbo5r Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:03 tematyka nie ma nic do rzeczy, w tym kraju tacy ludzie tez mieszkaja i glosuja na partie typu BNP. Interesujaco jest poznac ich punkt widzenia Odpowiedz Link
jagienkaa Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:05 mnie te posty wręcz przeraziły. Są bardzo nacjonalistyczne, nic tylko się cieszyć że jesteśmy biali... Odpowiedz Link
alex_koz Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:06 ja zdecydowanie nie poznam ich punktu widzenia, poniewaz nie udalo mi sie przebrnac przez wiecej niz 5 postow. napawaja mnie obrzydzeniem. nie czytam takich stron www i nie interesuje mnie taki punkt widzenia. nie godze sie na propagowanie nienawisci rasowej, i tyle. stad uwazam twoj post za niestosowny. Odpowiedz Link
tbo5r Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:09 chodzi mi o to ze tej nienawisci ktora kieruja do Ethnics moze sie dostac i Polakom Odpowiedz Link
tbo5r Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:53 alex jesli bedziesz udawac ze czegos nie ma to to od tego nie zniknie, to nieco dziecinne chyba.. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:11 ......."I agree with what you are saying but we do not need immigrants of any colour or creed coming to our country, there are far to many already and they are threatening our way of life and our traditions, freedoms etc."... w sumie im sie nie dziwie. jak by polska zareagowala na tyle tysiecy rosjan ktorych zadko kto lubi w polsce (chociaz calkiem nieslusznie) nikt nie lubi imigrantow u siebie. na razie gadaja ze lepsi polacy od innych bo sa biali (grr), za chwile i tak zmienia spiewke i beda pomstowac tak jak na innych. Odpowiedz Link
alex_koz Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 22:17 robak.rawback napisała: > ......."I agree with what you are saying but we do not need immigrants of any > colour or creed coming to our country, there are far to many already and they > are threatening our way of life and our traditions, freedoms etc."... przeanalizujmy sobie to zdanie. a wiec kto to jest "we" - "My Biali Prawdziwy Anglicy", "our country" - "Nasze Wspaniale Panstwo Bialych ludzi", "too many already" oraz "we don't need emigrants" - nijak sie ma do historii Wielkiej Brytanii i przyczyn dla ktorych stala sie potega (kolonie etc.), "threatinng our way of life, traditions, freedoms" - najwiekszym zagrozeniem dla tradycji jest brak kontynuacji jej podtrzymywania, a nie sasiedztwo osob z innego kraju. Odpowiedz Link
asiek1975 Re: boja sie nas hehehe! 10.03.06, 23:40 nie jest tak zle, wola nas od Pakistanczykow czy Afrykanow co jest oczywiste.Myslalam, ze przeczytam gorsze opinie. Odpowiedz Link