tuti 29.06.06, 13:08 pluskiew nie ma;) Dziewczyny no co WY! A raczej Gdzie Wy?! North West i East ! Midlands! Kiedy sie psotykamy? No! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgna Re: W Manchesterze 29.06.06, 13:33 Tuti, wszyskie do PL sie wybraly na miesiac. Ja do nich dolanczam w sierpniu...choc z niektorymi sie wyminiemy. Spotkanie, zapewne w wiekszym gronie, bedzie we wrzesniu. Co u Ciebie? Jak zycie - napisz na priva lub tyrknij do mnie. Odpowiedz Link
mgna Re: W Manchesterze 29.06.06, 13:34 W jeden z weekendow w lipcu bede chodzila tam gdzie wam wspoMinalaM - dolacz do mnie wtedy. Odpowiedz Link
tuti Re: W Manchesterze 29.06.06, 14:23 ja tez do polski wiec dwa lipcowe weekendy mnie nie bedzie ( trzeci i czwarty) a w drugi mam chrzest w londynie, a w pierwszy pracuje:/ wiec chyba nici z towarzyszenia Twej uroczej osobie;) Bede z Toba wirtualnie! Odpowiedz Link
mgna Re: W Manchesterze 29.06.06, 23:23 We wrzesniu cos zorganizujemy.... Co cie tak napada Tuska!? To na polskie smakolyki, to na spotaknia w Manchester'ze? Odpowiedz Link
mamaliv Re: W Manchesterze 30.06.06, 15:08 A jak wygladaja takie Wasze spotkania? Spotykacie sie calymi rodzinami z dziecmi czy solo? Ile bylo juz takich spotkan? Wiele Was przyjechalo? Pytam tak z ciekawosci bo moze zadebiutuje we wrzesniu, jesli oczywiscie dojdzie do skutku :-). Odpowiedz Link
tuti Re: W Manchesterze 30.06.06, 18:00 na spotkaniach jest wspaniale, z mgna chodzimy ogladac kremy ujedrniajace biust, mezow i dzieci ( jesli takowych sie posiada) oddelegowujemy , aczkolwiek to wcale nie jest regula! Odpowiedz Link
mgna Re: W Manchesterze 30.06.06, 19:14 Tuska, to byly pastylki za £50+ !!!! Tak lepiej bez mezow i dzieci. Pierwsi to jak dwa ogony u psa, a drodzy - choc sloddzy - to glowe zawracaja i poplotkowac sie nieda w spokoju ;P Odpowiedz Link