Dodaj do ulubionych

London Vegan Festival

23.08.06, 12:12
Organizowany w niedziele 10 wrzesnia w Kensington Town Hall.
www.londonveganfestival.org.uk/
Czy ktos ma ochote wybrac sie ze mna?
Obserwuj wątek
    • kraxa calkiem mozliwe ze ja sie wybiore 23.08.06, 12:18
      chihiro moglybysmy sie spotkac na miejscu, bo ja z brzuchem na publiczny
      transport sie nie pisze odpowiada Ci to???
      • chihiro2 Re: calkiem mozliwe ze ja sie wybiore 23.08.06, 12:21
        Jasne :) Ja nie prowadze, nie mam samochodu, nie mieszkam w Londynie, wiec bede
        skazana na publiczny transport (ale nie narzekam).
        Swietnie byloby sie spotkac gdzies na miejscu, jeszcze omowimy to pozniej - do
        imprezy jeszcze sporo czasu zostalo.

Pozdrawiam :)
        • liley11 I ja bym z checia....:))) 23.08.06, 12:47
          Publiczny transport raczej i spoza Londynu.
          • chihiro2 Re: I ja bym z checia....:))) 23.08.06, 13:06
            To sie spotkamy na miejscu :) Moze jeszcze ktos dolaczy i bedzie tez okazja do
            spotkania forumowego :) Ja jeszcze prawie zadnej forumki nie znam...
            • liley11 Re: I ja bym z checia....:))) 23.08.06, 14:36
              a ja w ogole zadnej:) Jaki znak rozpoznawczy? Czerwony gozdzik w klapie
              marynarki? :))) Cala impreza jest od 10 rano, ale chyba nie uda (czytaj: nie
              wstane tak rano) mi sie dotrzec tak wczesnie. Moze okolo 12 bedzie pasowalo? Na
              pewno bedzie tam glowne wejscie - jako "punkt zbiorczy" Poznamy sie po
              gozdzikach:))) Zartuje:)
              • chihiro2 Re: I ja bym z checia....:))) 23.08.06, 17:05
                Na razie pasuje mi przy wejsciu glownym ok. 12:00, ale jeszcze ponad 2 tygodnie
                do imprezy, zdazymy sie dokladnie umowic :) Moze przedtem powymieniamy zdjecia,
                by moc sie rozpoznac? A godziki nie sa takim glupim pomyslem, ja czesto kupuje
                bukiet na stol, wiec moglabym urwac jeden kwiatek :)
                • kraxa chihiro, Ty bylas w zeszlym roku prawda? 23.08.06, 17:27
                  Tak kojerze, bo pytalam Cie wtedy nawet o cos na Naturalnie. sluchaj mam
                  kwestie techniczna- ile jest stoisk z kosmetykami i ew.rzeczami dla dzieci, czy
                  glownie jedzenie jednak??? No i jeszcze jedno, czy tezba mniec zapas gotowi,
                  czy maja przenosne terminale do kart???
                  • chihiro2 Re: chihiro, Ty bylas w zeszlym roku prawda? 23.08.06, 17:35
                    Nie, nie bylam jeszcze nigdy. W zeszlym roku bylam na veggie show, mysle, ze to
                    dosc podobne, tylko bardziej radykalne, hu hu! (no bo weganskie, nie
                    wegetarianskie)
                    Pamietam z veggie show, ze niektore stoiska mialy terminale do kart, ale watpie
                    czy wszystkie.
                    Tu jest lista wszystkich wystawcow: www.londonveganfestival.org.uk/
                    Jak widac sa zabawki, kosmetyki, buty, jedzenie, organizacje przerozne. Nie
                    mysle, ze to jst pelna lista, wiekszosc pewnie potwierdzi swoj udzial w
                    ostatniej chwili. Vegetarian i vegan societies maja bardzo fajne ulotki i
                    ksiazeczki dotyczace zywienia dzieci i balansowania ich diety, takze informacje
                    dotyczace ciazy - troche tego zebralam na veggie show. Dla mnie fantastyczne
                    jest, ze wszystko jest w jednym miejscu, glownie wszystkie informacje, bo jesli
                    chodzi o wybor jedzenia czy kosmetykow to nic nie pobije Fresh & Wild w Soho w
                    Londynie...
                    • kraxa no wlasnie nigdy tam nie trafilam 23.08.06, 17:50
                      tzn. ja akurat proboalam zlokalizowac fresh & Wild na Camden i nie udalo mi
                      sie;-( Masz jakis namiar? Co do samego show tak sie teraz zastanawiam, czy mnie
                      towarzystwo na buty nie wezmie jak przyjde w skorzanych ;-)))?
                      • chihiro2 Re: no wlasnie nigdy tam nie trafilam 23.08.06, 17:56
                        Ja mialam wprawdzie buty nie skorzane, ale torebke owszem, skorzana. Wiesz, na
                        tym polega jakosc produktu nieskorzanego - ze wyglada jak skorzany :) Nikt sie
                        nie przyczepi, przeciez to tolerancyjne towarzystwo :)))

Namiary na Fresh & Wild w Soho - www.urbanpath.com/london/organic/fresh-
                        and-wild-soho.htm
                        mapka - www.urbanpath.com/london/organic/fresh-and-wild-soho/map.htm
                      • anya.po.prostu Re: no wlasnie nigdy tam nie trafilam 23.08.06, 17:59
                        Kraxa jest w samym centrum Camden! ;)
                        Doslownie pare minut od stacji metra. Jak wyjdziesz z metra i staniesz plecami
                        do HSBC to musisz przejsc na druga strone ulicy w prawo i udac sie na Parkway,
                        numer 49
                        tu link z godzinami otwarcia:
                        wholefoodsmarket.com/stores/camden/index.html
                        • kraxa dzieki, anya mysmy tam dotarli wozkiem 23.08.06, 18:03
                          i przeszlismy cala ulice az do camden lock w jedna i druga strone i nie
                          znalazlam. sluchajcie czy jest gdzies sklep o podobnym profilu w Notting Hill-
                          pewnie jest...Wybieramy sie w weekend na festival, ale sklapy pewnie wtedy beda
                          zamkniete???
                          • anya.po.prostu Re: dzieki, anya mysmy tam dotarli wozkiem 23.08.06, 18:07
                            Fresh and Wild jest rowniez w Notting Hill
                            www.urbanpath.com/london/organic/fresh-and-wild-notting-hill.htm
    • kraxa o, juz sobie sama znalazlam... 23.08.06, 18:07
      dZIEWCZYNY jaki tam jest wybor skincare? Bo dotad kupowalam w food for Thoughts
      w Kingston, ale juz mi sie mozliwosci koncza- wybor jest dosc skromny. Kupuje w
      necie glownie, ale nie ma to ja poniuchac samemu
      • chihiro2 Re: o, juz sobie sama znalazlam... 23.08.06, 18:47
        Kraxa, takiego wyboru jak w Fresh & Wild w Soho (pamietam, ze sklep w Notting
        Hill tez jest bardzo duzy, ale ile maja kosmetykow nie pamietam) nie widzialam
        nawet w najlepszych sklepach w Niemczech. Takiego skupiska tylu marek w jednym
        miejscu chyba nigdzie nie ma - wiekszosc dobrych niemieckich, wszystkie
        angielskie, rozne wloskie, nowozelandzkie i cala masa innych. Do makijazu
        takze, masa "chemii" domowej. Ceny niestety wyzsze niz w Niemczech :(
        • kraxa oj miod lejesz na moje serce chihiro 23.08.06, 19:22
          Jade tam zatem w weekend:-DDD Jestem uzalezniona, a jak sama wiesz poza
          Londynem to w tych sprawach raczej smutek i nostalgia ;-)))
          • kaagat Re: oj miod lejesz na moje serce chihiro 31.08.06, 11:35
            witam serdecznie,

czy mozna do Was dolaczyc w niedziele 10 wrzesnia?

Pozdrawiam
            • chihiro2 Re: oj miod lejesz na moje serce chihiro 31.08.06, 11:52
              Pewnie, nie widze powodu, czemu nie :) Zbieramy zgloszenia :)))
              • kaagat Re: oj miod lejesz na moje serce chihiro 31.08.06, 12:38
                a wiec do zobaczenia:-)
                • gosica37 nastepna chetna 02.09.06, 11:57
                  Chetnie bym do Was dolaczyla. To jak sie rozpoznamy??
                  • chihiro2 Re: nastepna chetna 02.09.06, 15:56
                    Fajnie :)
                    Jak sie rozpoznamy? Oj, nie wiem... Umowimy sie moze na konkretna godzine,
                    gdzies blisko wejscia (nigdy tam nie bylam, nie wiem nawet dokladnie gdzie ten
                    caly festiwal sie odbywa). Ja sobie tam stane i bede czytac ksiazke i czekac.
    • chihiro2 O ktorej sie umawiamy? 08.09.06, 22:30
      Proponuje 12:00 przy wejsciu.
      • kraxa wstepnie potwierdzam 08.09.06, 23:33
        chociaz jak bedzie ladna pogoda to mozemy sie wypuscic nad morze zamiast tego,
        bo to prawdopodobnie ostatnia okazja bedzie w tym sezonie;-)
        • chihiro2 Re: wstepnie potwierdzam 08.09.06, 23:37
          No co Ty? Za tydzien mozesz sobie jechac nad morze, a festiwal jest raz w roku.
          • liley11 Postaram sie byc o 12:00 przy wejsciu... 09.09.06, 15:52
            ...jednak jade spoza Londynu i moze mi sie wahnac. Chichiro, wysle Ci na poczte
            nr komorki, jesli mi odeslesz, to bede mogla Cie powiadomosc o mozliwym
            "wahnieciu".. no i latwiej bedzie sie znalesc:) A wybieram sie, moze znajomi
            mnie podrzuca, ktorzy jada na polski festival na Ealing.
    • chihiro2 Re: London Vegan Festival 10.09.06, 21:33
      Bylam i dobrze sie bawilam. Spotkalam sie z liley11 i gosica37 (te cyferki to
      nie jest wiek dziewczyn :)). Bardzo dziekuje obu forumkom za dobra zabawe i
      ciekawe rozmowy :) Batoniki juz zjedzone, zamiast kolacji :)
      • kaagat Re: London Vegan Festival 10.09.06, 21:48
        :-( Mi sie niestety nie udalo dotrzec na ten festiwal. No coz moze nastepnym
        razem....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka