annaspytek 25.02.07, 20:21 Mam juz dosc prasowania naszj king size poscieli!!! Czy tu istnieje taka "instytucja " jak magiel czy mam isc do zwyklej pralni i oni swiadcza takie uslugi? Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Magiel 25.02.07, 23:01 e tam, powies na drzwiach, a jak wyschnie ladnie zloz i juz :P A tak na serio, to chyba kazdy dry cleaners wymagluje ci posciel... Odpowiedz Link
annaspytek Re: Magiel 26.02.07, 21:56 Ja prasuje bo jakos mi sie lepiej spi w takiej wyprasowaniej. Wiem, ze za dwa dni nie ma sladu po mojej ciezkiej pracy a co tam. No i jak mamy gosci to mi tak glupio dac taka "pognieciona". Patent z drzwiami bardzo mi sie podaba i z pewnoscia go przetestuje:-) Choc po ostatnim prasowaniu juz chyba wole zaplacic i miec swiety spokoj! Odpowiedz Link
vierablu Re: Magiel 26.02.07, 00:02 Ja juz cale lata temu zarzucilam prasowanie poscieli. Wielu innych rzeczy tez - brak koniecznosci prasowania jest istotnym kryterium przy zakupie ubrania. Odpowiedz Link
darma13 Re: Magiel 26.02.07, 17:07 Tak przy okazji nasunelo mi sie, ze nie widzialam tu nigdzie poscieli z kory. Odpowiedz Link
ja_lubie Re: Magiel 26.02.07, 22:07 Anno.Ja mialam ten sam problem z prasowaniem az do momemtu zakupu tak zwanej :prasownicy:jestem bardzo zadowolona ,skladasz posciel odpowiednio i do ;prasownicy: szybko i posciel masz super! a nie tylko posciel,koszule,bluzki spodnie itd.podaje Ci nazwe po ang ;steam press iron ,kupilam Hinari w Argosie za 149£ pralnie sa drogie jak czesto bys z nich korzystala!pomysl o tym wydaje Mi sie ,ze bedziesz z tego zakupu zadowolona! Odpowiedz Link
deadeasy Re: Magiel 02.03.07, 23:32 Ja przywiozlam sobie magielnice z Polski ale tu sa uslugi "ironing services" z tego co wiem... Posciel z kory widzialm w domach towarowych (np. John Lewis albo TX Maxx). Odpowiedz Link