jacinda 14.07.07, 19:08 Czy mozecie podac (sprawdzone!) kwiaciarnie internetowe dostarczajace kwiaty / gift baskets do Polski? Poza Interflora. Dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-vil Poczta Kwiatowa 14.07.07, 19:18 www.pocztakwiatowa.pl/ sprawdzona.. ja zadowolona :) plusy: można płacić PayPalem Odpowiedz Link
kast Re: Poczta Kwiatowa 14.07.07, 19:29 Ja tez dosc czesto korzystam z Interflory i Poczty Kwiatowej. Ostatnio z okazji Dnia Matki moj R wyslal Mamie sliczny kosz delikatesowy ze strony www.smakoszyki.com.pl/ Polecam! ---------------- Serdecznie pozdrawiam, Kasia <a href="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10501;0/st/20051112/e/Przyjazd+do+UK/dt/5/k/9cfb/event.png">Jestem w UK od...</a> Odpowiedz Link
yadrall Re: Poczta Kwiatowa 15.07.07, 11:30 Poczta kwiatowa-sprawdzone!!! Jestesmy zadowoleni (moja siostra tez)-polecamy. Odpowiedz Link
werrka Re: Poczta Kwiatowa 22.07.07, 19:14 No ja mam dokładnie odwrotne zdanie co do poczty kwiatowej. Kwiaty jakie dostałam śmierdziały pleśnią-grzybem. W sezonie frezjowym, nie potrafili dostarczyc bukietu z tych kwiatów, mimoże były dostępne w każdej kwiaciarni. Pal licho rodzaj kwiatów:(, ale nawet nie zrobili z innych kwiatów ale w tym samym kolorze. Mieli koszmarnego współpracownika- dostawcę w Krakowie. Było to w 2005 roku. Może się coś zmieniło w Krakowie w tej materii. Jak się ta firma sprawdza w innych miastach nie wiem, wszystko zalezy od konkretnego dostawcy w danym mieście. Na podsumowanie powiem, że sam posłaniec to był jakiś pięćdziesięcioletni burak koszmarny:((((( Jednym słowem horror:( Odpowiedz Link