Dodaj do ulubionych

praca biurowa - Feltham/Londyn

04.06.09, 23:25
Hej,
Przepraszam jesli to ogloszenie jest nie na miejscu na tym formum - w takim wypadku prosze moderatora o usuniecie watku.

Chcialam tylko dac znac, ze w mojej firmie potrzebujemy osoby do biura na pelen etat (8:30-17)w Feltham (okolice Hounslow, Twickenham, Heathrow). Placa nie jest fantastyczna £12-12,5k ale mysle ze bylaby to dobra okazja na zdobycie doswiadczenia biurowego w tym kraju. Wymagania to przede wszystkim: komunikatywny angielski (jesli dodatkowo niemiecki to super, ale nie konieczny), inteligencja, umiejetnosc szybkiej nauki, umiejetnosc szybkiego reagowania na zmiany, obsluga komputera. Dobrze jesli ktos mial doswiadczenie w pracy z klientami. Reszty mozna sie nauczyc. Zapewniamy trening, posilek w czasie lunchu. Osoba ta pomagalaby w administracji roznych dzialow: kadr, finansow, zakupu, kontroli jakosci i na recepcji. Zainteresowanych prosze o maila na gazetowego, otrzymaja wiecej szczegolow. Pozdrawiam, Asia
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 05.06.09, 22:30
      £12-12,5k rocznie? Chyba kpisz? :)
    • martusia81 Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 06.06.09, 06:58
      co 12k???? ja robie podobna prace, w centrum za 22k....

zarty....
      • violus73 Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 06.06.09, 15:52
        Dla kazdego kto szuka pracy kazdy pieniadz sie liczy, nie rozumiem oburzenia
        niektorych...
    • derka1 Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 06.06.09, 16:39
      Swiete slowa Violus. A oburzonym paniom przypomne tylko, ze za te
      sama prace mozna dostac rozne pieniadze - w zaleznosci od tego gdzie
      i dla kogo sie pracuje. Wydaje mi sie, ze w tym przypadku moze
      bardziej chodzic o zdobycie doswiadczenia, ktore jest przeciez
      BEZCENNE.

• 7oz Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 06.06.09, 17:22
      asia-2003 napisała:

<Placa nie jest fantastyczna £12-12,5k ale mysle ze bylaby to dobra
      okazja na zdobycie doswiadczenia biurowego w tym kraju. >

Sama autorka postu napisała, że pieniądze nie są zachętą ale pewnie
      jest to szansa na zmianę pracy dla osoby, która np. chciałaby się
      wyrwać cateringu czy pracy w fabryce. Bez doświadczenia i referencji
      z wcześniejszych prac w biurze w UK raczej marne szanse na dostanie
      pracy za 20 czy 30 tysięcy, zwłaszcza w kryzysie.
      Asia miała raczej dobre chęci umieszczając tutaj to ogłoszenie więc
      nie ma co na nią najeżdżać za to że płaca nie jest wymarzona.
      • kalpa Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 06.06.09, 22:56
        Pieniądze są małe, to fakt, ale nauczyć sie można naprawdę sporo. Ja też nie
        dostaję mega wynagrodzenia, bo firma przechodzi fazę jak wiele innych, czyli
        spadek sprzedaży. Ale tego, czego się naucze to moje. Dla mnie najistotniejszy
        jest właśnie ten czynnik- że mogę się uczyć tego, czego nigdy wcześniej nie
        robiłam, a bez doświadczenia, znajomosci języka i tematu, referencji w obecnej
        sytuacji jest trudniej niż kiedyś. Poza tym to jest na start, po pewnym czasie
        na ogół płaca się polepsza.Mam nadzieję :)
        • sueellen Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 06.06.09, 23:09
          No to chyba, że tak. Tylko to nie praca, a praktyki. Niczego nie umiesz i
          potrzebujesz szkolenia a w zamian coś tam wstukasz w komputerze. Ja taką pracę
          miałam na pierwszym roku studiów i wtedy faktycznie nie zależało mi na pensji
          ale zdobyciu doświadczenia.
          • kinita Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 17.06.09, 18:10
            A ja bym chetnie podjela taka prace, gdyby tylko byla troche blizej mojej
            miejscowosci. Dusze sie juz 3 rok w markecie, a tak jak juz ktos wczesniej
            napisal, znalezc tutaj dobra prace bez biurowego doswiadczenia w UK jest ciezko...
            • kingaolsz Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 17.06.09, 18:24
              Ja wyslalam maila juz ze 2 tygodnie temu do zalozycielki watku i nie raczyla
              odpisac :(
              • asia-2003 Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 17.06.09, 20:07
                Bardzo przepraszam za opoznienia w odpowiadaniu na maile. Juz odpisalam.

Samych maili z tego ogloszenia dostalam 10. Ogolnie zgloszen do tej pracy (przez strone internetowa job centre) nasz HR dostal ok 80 do tej pory.
                • sueellen Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 24.06.09, 22:38
                  Cholera! To dobra wiadomość dla Ciebie ale nie dla pracowników. Oznacza, że
                  ludzie są zdesperowani i na rynku ciężko o jakąkolwiek pracę.
                  • golfstrom Re: praca biurowa - Feltham/Londyn 25.06.09, 09:58
                    Czy nie tym, między innymi, charakteryzuje się recesja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka