mazia 18.05.05, 10:12 ... wiec zaczne od siebie :) Witam Kowary!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: pustawo tu... 19.05.05, 10:46 Jak tak dalej pojdzie to tylko nas dwoje bedzie koniom grzywy plesc :)))) Albo Kowary nie buszuja po forach albo buszuja ale po sasiednich miastach :) Odpowiedz Link Zgłoś
inferno_m Re: pustawo tu... 19.05.05, 12:50 A na innych forach na początku było podobnie:) Trzeba rzucić jakiś temat, wtedy coś się może ruszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: pustawo tu... 19.05.05, 13:18 Kurcze tylko jaki? To ja wlasnie tu chcialam wchodzic, zeby podczytywac, co tam w moim rodzinnym miescie slychac:) Hmmmmm.... pomysle hihihihi jesli to u blondynki wogole mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 Re: pustawo tu... 19.05.05, 16:46 Servus Mazia stary Kowarzanin sie klania z Skåne (Sweden) czekalem na takie forum gdyz z powodu choroby nie moge fizycznie do mojego rodzinnego miasta przyjechac, wiec tylko virtualnie pozdrawiam Wszystkich Swojakow w Kowarach i Ciebie Maziu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: pustawo tu... 19.05.05, 22:57 ach teraz rozumiem to zaproszenie.... milo mi baaardzo, a formum slubnej calkiem przyjemnie, takie relaksujace... :) i ona tak z tej Szwecji trzyma reke na pulsie? Poklony bije i stpy caluje - podziwiam jednym slowem:) Pozdrawiam oczywiscie bardzo goraco Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 Re: pustawo tu... 20.05.05, 08:00 GW Forum´s umozliwia adminowanie forum prywatnych z poza granic Polski ,to zbliza Polonie do starego Kraju Zamiesc na "Tymianku" pare fotek z Kowar,bedzie mi bardzo milo. Pozdrawiam Siwy Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 Re: pustawo tu... 21.05.05, 08:32 Good Weekend Kowary w Skåne upal , teraz na termometrze +15*C zanosi sie na upalny weekend . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: pustawo tu... 21.05.05, 09:36 U nas tez 15 st i tez sie zanosi na upaly hihihihi czyli dokladnie jakbys byl u siebie w domu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 Re: pustawo tu... 21.05.05, 11:51 mazia napisała: > U nas tez 15 st i tez sie zanosi na upaly hihihihi > czyli dokladnie jakbys byl u siebie w domu :)))) Czy Sniezka jeszcze biala ? , Okraj tez ? brakuje mi gor,tutaj plasko jak na stole zimy przewaznie "angielskie" , ale ub.zimy mielismy pare tygodni snieznej bieli. W Skåne mieszka wielu Kowarzan, nie mam z nimi jednak kontaktu - zbyt daleko od siebie mieszkamy . Jak sie pokaze sloneczko i bedziesz przy ochocie - lap za fotoaparat i zrob kilka zdjec . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: pustawo tu... 21.05.05, 19:10 Sniezka od paru dni bez sniegu, zalega jeszcze w Snieznych Kotlach :) Ale kto wie, co jeszcze sie wydarzy, wiosna tego roku zupelnie pokrecona u nas:( Wcale mnie snieg nie zdziwi, w zeszlym roku o tej porze padal wlasnie ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 Re: pustawo tu.../ kilka fotek z klubu ... 28.06.05, 08:04 hem.passagen.se/sk7uo/radiosamband.htm wybierz/klicknij na : "Till bild galleri sidan " Pzdr.Wsiech Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: pustawo tu... 10.11.05, 09:35 .. anoo pustawo,na "jelonce" tez zbyt duzo zycia nie ma ,czy jestescie az tak zapracowani ? , czy tez na Mb oszczedzacie ? . Z Vikingowa Pozdrawia Odin Odpowiedz Link Zgłoś
spioch-4 Re: pustawo tu... 27.11.05, 14:30 Trochę smutno że Kowary drugie największe miasto w powiacie ma takie mało żywe forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiatom Re: pustawo tu... 27.11.05, 23:24 Pozdrawiam wszystkich z kowar! Pewnie u Was pelno sniegu i zimno. Troche mi sie teskni za piekna zima. Mam nadzieje ze swieta spedze juz w Kowarach. Trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś