kachax 20.05.05, 15:56 Zbieramy i o nim informacje, zatem jak było, kto się podzieli doświadczeniem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siaj OTIUM 02.09.05, 19:14 Z PEWNĄ NIEŚMIAŁOŚCIĄ WYBRAŁEM SIĘ W MARCU 2005 ROKU NA NARTY Z BIUREM OTIUM DO WŁOCH DO TONALE PRESENA, I JAKIEŻ BYŁO MOJE ZDZIWIENIE KIEDY ZASTAŁEM NA MIEJSCU PROFESJONALNĄ OBSŁUGĘ I NA KAŻDYM KROKU SPOTYKAŁEM LOGO BIURA. WYKUPIŁEM POBYT W NAJTAŃSZYCH APARTAMENTACH W TONALE, A OBSŁUGA ZE STRONY BIURA ODPOWIADAŁA DOBREMU 4* HOTELOWI. W DRODZE DO WŁOCH UTKNĘLIŚMY W KORKU NA AUTOSTRADZIE I PO JEDNYM TELEFONIE BYŁ ZAŁATWIONY CZŁOWIEK KTÓRY CZEKAŁ Z KLUCZAMI DO NASZEGO APARTAMENTU DO GODZINY 3 W NOCY (KLUCZE SĄ WYDAWANE DO 19). REZYDENTKA KTÓRA POKAZAŁA SIĘ NASTĘPNEGO DNIA PODAŁA NR DO SIEBIE I PROSIŁA O KONTAKT JEŻELI POJAWI SIĘ JAKI KOLWIEK PROBLEM CZY Z APARTAMENTEM, CZY Z KUPNEM SKIPASSU. BYŁO NAPRAWDĘ SUPER I W TYM SEZONIE RÓWNIEŻ PLANUJE WYJAZD NA NARTY Z OTIUM. Odpowiedz Link
gnome72 Re: OTIUM 25.01.06, 20:35 Chętnie podzielę się pozytywną opinią. Byliśmy we Włoszech w 2004 roku. Nie pamiętam miejscowości, pensjonat nazywał się Niagara. Schludny, wyżywienie OK (na dole była pizzeria, pizza palce lizać). Trzeba brać tylko jedną poprawkę - to był wyjazd typowo narciarki. Nie oczekiwaliśmy niczego więcej od organizatorów niż zakwaterowania i wyżywienia. Życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link
kasik46 Re: OTIUM 23.11.17, 19:00 Zajrzyj tu: okiemturysty.pl/category/biura-podrozy/otium-opinie-komentarze-recenzje/ Warto przed wyjazdem poczytać kilka opinii na temat biura. Odpowiedz Link