Dodaj do ulubionych

Logos Travel M. Śliwka

07.06.05, 14:44
Co powiecie na temat tego biura?
Obserwuj wątek
    • araukaria_ge Re: Logos Travel M. Śliwka 15.07.05, 17:41
      Bylam z nimi na wycieczce w Szwajcari.. rewelacyjna impreza
      • blizejslonca Re: Logos Travel M. Śliwka 15.07.05, 18:48
        Soldnie biuro. Zdecydowany nacisk na jakość bez wzgledu na koszty, a i oferty
        baaardzo interesujace.
    • wiosna20051 Re: Logos Travel M. Śliwka 03.12.17, 14:28
      Wyjazd do Peru i Boliwii nie spełnił naszych oczekiwań. Owszem, program wyprawy był bogaty, nie pozostawiają - przynajmniej teoretycznie - miejsca na nudę. Kontakt z biurem przed wyjazdem jest dobry, choć niektórym może przeszkadzać specyficzny "luz" w rozmowie z klientem. W atmosferze żarcików i poklepywania mogą umknąć istotne sprawy. Wyprawa do Peru i Boliwii nie była katastrofą, jednak pewne szczegóły powodują, że nie mogę polecić jej osobom, które oczekują od zorganizowanej wyprawy tego co ja, czyli profesjonalizmu organizatora, wysokiego poziomu merytorycznego i zaangażowania pilota. Tych właśnie elementów zabrakło. Pilot, człowiek bardzo sympatyczny i teoretycznie kompetentny, bo mieszkający od urodzenia w Peru, sprawiał wrażenie osoby mało zainteresowanej tematem. Mówił niewiele o zwiedzanych obiektach, większość z tego można wyczytać w Internecie, nie dzielił się ciekawymi informacjami o krajach, niechętnie odpowiadał na pytania, opowiadał za to dużo dowcipów i chętnie organizował "spotkania integracyjne" suto zakrapiane alkoholem. Program wycieczki był zrealizowany, jednak dość minimalistycznie. Jedna z opcjonalnych wycieczek się nie odbyła, bo ponoć wymagała wcześniejszej, kilkumiesięcznej rezerwacji, o czym dowiedzieliśmy się na miejscu od innych osób, 3-krotnie dawano nam pół dnia "wolnego czasu" w miastach, w których można było zwiedzić wiele ciekawych obiektów, o których nie wiedzieliśmy, bo pilot powiedział "róbta co chceta". Nie mam nic przeciwko samodzielnemu zwiedzaniu, jednak pilot powinien zaproponować chętnym osobom odwiedzenie ważnych obiektów lub przynajmniej powiedzieć, gdzie warto pójść. Mam również wrażenie, że organizator mocno oszczędzał na kosztach wyżywienia, ponieważ posiłki zawarte w cenie wyprawy znacznie odbiegały jakością od tych, za które płaciliśmy sami. Podsumowując, Logos Travel to biuro mało przykładające się do organizowanych wypraw, które ogólnie są ciekawe i potencjalnie wspaniałe, ale niedopracowane w szczegółach. Stosunek ceny do jakości wypada słabo. Jeśli ktoś chce dobrze wydać pieniądze, nie polecam.
      • marzanna_anna Re: Logos Travel M. Śliwka 12.12.17, 18:11
        Z tego biura akurat nie korzystalam, ale lecialam w wakacje za granice z TUI i bylam zadowolona. Organizacja super, zarowno zakwaterowanie czy atrakcje na miejscu. Akurat oni lataja z Enter Air, lot byl punktualnie. To były takie moje pierwsze większe wakacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka