wisnia74 25.07.05, 22:12 Tramp Travel - czy ktoś coś wie o tym biurze? Proszęo opinię - PLEASE!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazapaho Re: Tramp Travel 26.07.05, 18:13 Byłam z biurem 2 lata z rzedu, pierwszy raz w Grecji drugi raz w Chorwacji.. No cóż jes to tanie biuro i cudów się nie spodziewaj, Co do Grecji byklam w 100 % zadowolona, przejazd, hotel, jedzonko bez zarzutu, zgodne z ofrtą. Niestety z tego co wiem nie mają już tego hotelu w ofercie a naprawdę wrt byl polecenia- Hotel w Platamonas w nazwie cos ze słońcem o ile dobrze pamiętam. Jedynie rezydenci niezbyt udani, kilku i zmieniali się, z to przewodnki wycieczek fakultat. Pan Romam-świetny. Drugi raz pojechalam z nini do Chorwacji i tego wyjazdu nie wspominam najmilej, bylam w NoVi VInodoplski i tam z przejazdem też bylo o.k. ale hotel okazała sie mówiąc delikatnie nienajmlodszy. Byl to rozsypujacy się budynek wchodzący w sklad kompleksu hotelowego, ale za tao jedzenie i rezydentka, chyba Pani Ania super. Niestety hotel DEPANDANCE zapamiętam na dlugo, fakt ze nie byl to drogi wyjazd, ale.... Odpowiedz Link
mambkaa Re: Tramp Travel 15.08.05, 21:02 Hej! Byłam z Tramp Travel w Grecji w miejscowosci Olipic Beach (wrócilam 3 dni temu) i na prawdę nic złego na to biuro powiedzieć nie mogę...jechałam tam z duszą na ramieniu...bo naczytałam się niezbyt pochlebnych opinii w necie, ale wszystko okazało się w jak najlepszym porządku...pokoje były duże, czyste, ładne z dużym tarasem i oczywiście łazienką. Za tak niskie ceny jakie oferuje to biuro to nie ma co sie spodziewać cudów i niewiadomo jakich luksusów...było wszystko ok choć bez ekstrawagancji...ale w końcu jedzie sie tam opalać i bawić a nie siedziec tylko w pokoju prawda? :-) Jeśli interesują Cię jakieś konkretniejsze informacje to pisz - służę radą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link