mc2101 28.05.07, 15:15 Czy ktoś był na koloniach letnich z biura podroży Juvenia 2000? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna2008 Re: biuro podróży Juvenia 2000 24.08.07, 13:51 Tak, moja córka. Nie polecam. W czasie kolonii pojawiły się różne zastrzeżenia, ale właściciel nie chciał mnie wysłuchać. Odnoszę wrażenie, iż nie przyjmuje do wiadomości, że istnieją prawa konsumenta. Pracownik biura podróży nie wiedział gdzie jest książka zażaleń, a właściciel nie życzył sobie ze mną kontaktów. Stosuje się u nich zasadę, na początek - witamy was, potem - mamy was. Na koniec dodam, że w 'Juvenii" nie istnieją zadne prawidłowości w stosunku do udzielania rabatów, ah , chyba, że ta - wiesz o rabacie - to go dostaniesz, nie wiesz - nie dostaniesz. Gdy upomniałam się o rabat po koloniach, właściciel powiedział, że rabatu udziela tylko tym, którym uważa za stosowne. Zdecydowanie nie polecam, w końcu jeszcze mamy w czym wybierać! Odpowiedz Link
007user Re: biuro podróży Juvenia 2000 14.01.08, 11:37 Jestem ojcem dziecka które 6 razy korzystało z usług biura podróży Juvenia 2000 jest to wypoczynek letni jak i również zimowy ponieważ moja pociecha bardzo lubi jeździć na nartach, za każdym razem dziecko przyjeżdża zadowolone z programu z wychowawców jak i z całej imprezy. Zdecydowanie państwu polecam ofertę tego biura, ceny biura sa bardzo atrakcyjne są jednymi z atrakcyjniejszych na rynku i dziwie sie osobie która wyżej wymienionym komentarzu wymieniła sprawy o udzielaniu rabatów ja go nigdy nie otrzymałem i sie o niego nie pytam bo zdaje sobie sprawie ze cena i tak jest atrakcyjną a porównywałem wiele ofert innych biur dostępnych na rynku Odpowiedz Link
kasik46 Re: biuro podróży Juvenia 2000 23.11.17, 18:22 Czy ktoś jeszcze był na koloniach z nimi? Czy czytaliście opinie na okiemturysty.pl/category/biura-podrozy/juvenia-2000-opinie-komentarze-recenzje/ ? Odpowiedz Link