aagniesiaa3 21.06.07, 15:25 Co sądzicie o tym biurze? Może ktoś korzystał z ich usług? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessa85 Re: Ok-tours 20.09.07, 09:51 Byłam z nimi kiedyś na obozie w Hiszpanii i z tego co pamiętam byłam bardzo zadowolona. W prawdzie zmienili nam hotel, ale na hotel o wyższym standardzie. Odpowiedz Link
newworld Re: Ok-tours 27.09.07, 14:35 Korzystałem z tego biura 5-krotnie Kreta, Rodos, Korfu, Zakhyntos, Tunezja. Jesteśmy z żoną i dzieckiem bardzo zadowolenie z ich usług. Polecam. Szczególnie miła jest Pani Asia. Odpowiedz Link
asiaketoprom Re: Ok-tours 20.08.08, 23:42 Ja korzystałam, a raczej chciałam korzystać... Już w kwietniu zapisałam się na obóz do hiszpanii odbywający się pod koniec sierpnia. Zawsze chciałm zwiedzić ten kraj więc nie mogłam się doczekać i każdy grosz odkładałam na ten wyjazd. Dokłdanie tydzień przed wyjazdem doatłam e-maila o odwołaniu obozu z powodu zbyt małej ilosci uczestników... Troche późno, a skoro biuro ma tyle zaprzyjaźnionych biur powinno było nam załatwić coś w ramach rekompensaty. Jedyne co to za rok będe miała jakąś zniżke na obóz ale nie pisze się na to. Skąd mam wiedzieć że znowu TYDZIEŃ PRZED nie odwołają wyjazdu... Odpowiedz Link