pumiszot 10.07.07, 08:54 proszę pomocy czy ktoś jechał z nimi ceny mają atrakcyjne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scieta_glowa Re: easygo 10.08.07, 20:52 easygo to nie biuro podróży, a jedynie pośrednik. Jak najbardziej godny zaufania. Wszystko załatwiłem szybko, sprawnie i miło. ;) Odpowiedz Link
pompejka4 Re: easygo 23.08.07, 11:59 Ogólnie ok, moja Mama często korzystała z ich ...posrednictwa. No właśnie! Szkopuł w tym, że w momencie problemów / reklamacji - umywają ręce i powołują się na bycie tylko (!) posrednikiem. Tymczasem to na ich numer konta przesyłamy pieniądze. Trzeba uważać! Odpowiedz Link
muadd Re: easygo 06.09.07, 17:25 kupowałem u nich wycieczkę do egiptu, byłem bardzo zadowolony ze współpracy. widać było że się starają, miły kontakt i szczegółowe informacje, po wpłacie zaraz miałem telefon że przelew dotarł i wszystko się zgadza, czułem się komfortowo. Są tylko pośrednikiem a nie operatorem wycieczek tak więc trzeba koniecznie spradzic kto jest faktycznym organizatorem danej wyprawy i zobaczyć opinie również o tamtej firmie - tam jest oczywiscie duzo więcej rzeczy które mogą pojsc nie tak. Odpowiedz Link