Dodaj do ulubionych

MARTIN NAJGORSZE BIURO

16.09.08, 10:46
BIURO MARTIN TO NAJWIĘKSZA PORAZKA JAKA MOGŁA
SPOTKAC POLSKĄ TURYSTYKE PO PIERWSZE NIE MA TEGO
BIURA PODRÓZY W POLSKIEJ IZBIE TURYSTYKI BO
ZOSTALI WYKREŚLENI A TO ZE KOMUŚ SIE PODOBAŁO TO
BYL POPROSTU CZYSTY PRZYPADEK JA BYLAM Z NIMI DWA
RAZY I O DWA RAZY ZA DUZO W NASTPENYM ROKU
PODZIKEUJEMY Z MOIMI ZNOAJOMYMI ZA TO BIURO JEST
KILKA PRZYPADKÓW POTWIERDZONYCH JAK TO BIURO
NIEUDOLNIE DZIAŁA
1) WYCIECZKA HISZPANIA - TURYŚCI W NIECZECH
ZATRZYMUJĄ SIĘ BO KIEROWCY NIE MAJĄ PIENIEDZY NA
PALIWO I CZEKAJA KILKA GODZIN AZ PRZYSLA IM Z
BIURA PIENIADZE
2) WYCIECZKA HISZPANIA - 8 GODZINNE ZWIEDZANIE
WENECJI PRZERODZILO SIE W FARSE. ZAMIAST 8 GODZIN
BYLY CZTERY A POZOSTALE CZTERY TO CZEKANIE NA
CHODNIKU BEZ JEEDZENIA I PICIA AZ KIEROWCY SIE
WYSPIĄ
3) TO BIURO PODRÓZY KONCZY SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ
BOWIEM, W 2008R. ODWOŁALI 3/4 SWOICH WYCIECZEK I
WSZYSTKICH WRZUCILI DO BUŁGARII A W BUŁGARII CI CO
MIELI HOTEL 2* ZOSTALI PRZENIESIENI DO 3,5*
NIEDOPŁACAJĄC A CO MAJĄ POWIEDZIEC OSOBY KTÓRE ZA
TEN 3,5 * HOTEL ZAPŁACILI O 400 ZŁ WIECEJ
TO JEST PRZESTROGA POZDRAWIAM PODRÓŻNIK
Obserwuj wątek
    • qubus182 Re: MARTIN NAJGORSZE BIURO 27.10.15, 22:10
      Ja Polecam to Biuro . Byliśmy w Hiszpanii w Santa Sussana w hotelu Alhabra i innym razem w hotelu Bon Repos w Callela. Hotele schludne, ładne pokoje codziennie sprzątane. Mnóstwo jedzenia. Nawet jeśli komuś coś nie smakowało to wybór jest tak duży, że najlepiej w ogóle nie wychodzić z restauracji! Do Hiszpanii pojechaliśmy z nimi pierwszy raz takim zwykłym przejazdem, ale jak nam się spodobało i chcieliśmy pojechać drugi raz to wybraliśmy wycieczkę ze zwiedzaniem Wenecji i Paryża tzn. jadąc do Hiszpanii była Wenecja a z powrotem Paryż. Generalnie wycieczka męcząca, ale byliśmy bardzo zadowoleni, bo za niewielkie pieniądze zwiedziliśmy bardzo wiele. Z kolei w Chorwacji z Martinem byliśmy w Medena. Ogólnie można powiedzieć, że też byliśmy usatysfakcjonowaniu. Co prawda hotel był zdecydowanie gorszy od tych w Hiszpanii, jedzenie też mniej urozmaicone, ale i wycieczka była znacznie tańsza no i nie ma co porównywać standardu Hiszpanii do Chorwacji. Inna rzeczywistość

Ogólnie Martina polecam szczerze. Za niewygórowane pieniądze mają naprawdę uczciwe i dobrze zorganizowane wycieczki. Do mnie osobiście przemawia to że istnieją od kilkunastu lat, więc nie obawiam się zbytnio o takie rzeczy, o których głośno ostatnio w mediach. Jeśli jeszcze mogę komuś coś polecić, to czepianie się takich rzeczy, że tu jest jakieś dwu godzinne opóźnienie, czy tu było coś tam jest bez sensu. Trzeba mieć świadomość za co się płaci i jak podróżuje. Jak się jedzie autokarem, to takie rzeczy są normą. Jak jechało by się samochodem, też może się trafić korek. Pozdrawiam serdecznie, Qubus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka