Gość: Nowy IP: *.t-systems.at 24.09.09, 22:40 Czy ktoś może coś polecić. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinc Re: Pizza na Bielanach IP: *.emrsn.co.uk 25.09.09, 09:21 Z sieciówek tylko Da grasso, tele i hut nie trawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizza Re: Pizza na Bielanach IP: *.chello.pl 27.09.09, 21:49 DaGrasso omijaj szerokim łukiem, g.... co niemiara. Polecam Domium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominet Re: Pizza na Bielanach IP: *.emrsn.co.uk 28.09.09, 10:51 po dominum miałem sraczkę, nie polecam, obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzec Re: Pizza na Bielanach IP: *.chello.pl 29.09.09, 23:13 jest jakas nowa z calkiem niezla pizza na przy agorze (la prima czy jakos tak). nie polecam telepizzy w tej samej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
witold1988 Re: Pizza na Bielanach 03.10.09, 14:03 ja polecam pizzerie positano na kasprowicza www.positano.pl/index-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
xsanka Re: Pizza na Bielanach 10.10.09, 17:37 Zachęceni postem o Positano zamówiliśmy tam pizzę, ale było bez rewelacji: porcje mniejsze niż przeciętnie, ceny wyższe niż przeciętnie, a jakość przeciętna. Nadal będziemy wierni dwóm pizzeriom z Potockiej: Potocka 21 i tej z basenu (Parma). Tu też nie ma mistrzostwa świata, ale są większe porcje za mniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Pizza na Bielanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 15:35 La Primera jest OK. Zgadzam sie z przedmówcą w kwesti Telepizzy, pomijając niezbyt rewelacyjne kwestie smakowe, to kojarzy mi sie z McDonalds (papierowe talerzyki, sztućce i plastikowe kufle do piwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghni Re: Pizza na Bielanach IP: *.warszawa.mm.pl 07.10.09, 21:15 DaGrasso jest najlepsza, na drugim miejscu stawiam Dominium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Pizza na Bielanach IP: *.unused.derbynet.waw.pl 11.10.09, 09:42 Nie polecam positano - byłam tam jakieś 2 tygodnie temu . Wystrój wczesne lata dziewięćdziesiąte, kelnerka obrażona że musi pracować, przykre zapaszki, a pizze na poziomie pizz z zamrażalnika. Naprawdę byłam zdziwiona że to miejsce trwa już tyle - tłumaczę to pustynią kulinarną Bielan. Positano- omijać szeeerokim łukiem. Może w końcu upadnie i wprowadzi się tam coś smaczniejszego. Dlaczego na Bielanach nie ma gdzie zjeść??? Przedsiębiorcy! Struktura wiekowa na Bielanach zmienia się, otwierajcie knajpy! Odpowiedz Link Zgłoś
polcia79 Re: Pizza na Bielanach 11.10.09, 22:23 jestem wierną bywalczynią PARMY na basenie przy potockiej ogromny wybór i ceny przyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Pizza na Bielanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 12:38 Belotta na Heroldów... Smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Pizza na Bielanach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.09, 11:35 w da grasso na bielanach pizza moze i dobra, ale apetyt odbiera to co sie tam dzieje... kelnerki szmatami szoruja krzesła, czyszcza kibel, w miedzyczasie robią sałatki,dotykaja klawiatury i ufajdanych telefonow przyjmując zamówienia,a jak znajda moment wolny pomedzy tym wszystkim to podaja pizze. lataja jak opetane. widze że nie maja czasu umyc rąk. to obrzydliwe i nie sądze że miesci sie w warunkach sanepidu. na moje pytanie do kelnerki czy pracuje tu jako kelnerka , sprzątaczka, kasjerka,czy kucharz, otrzymałem odpowiedz że mogłaby dorzucic do tego jeszcze pare rzeczy, i przeprasza ale to nie jest jej pomysł. przydała by sie jakaś kontrola w tym lokalu bo własciciel chyba tanim kosztem stara sie byc cwańszy niz jest. Odpowiedz Link Zgłoś