sonalis 25.10.09, 09:57 Poszukuję firmy która wykonuje zabudowę balkonu.Może ktoś z was może podać jakieś namiary oraz przybliżone ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remislanc Re: Zabudowa balkonu 26.10.09, 10:58 Zabudowałem balkon rok temu. Skorzystałem z firmy rexel www.rexel.waw.pl/. Zaplaciłem 11.000 ale zabudowa ma 13 m długości, i dodatkowo położyłem białe panele na wewnętrznej stronie balkonu. Całość robili 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Zabudowa balkonu IP: *.ip.netia.com.pl 03.11.09, 13:51 www.szklanorama.pl/kontakt.htm zadzwoń tutaj. robili u mojej sąsiadki i jest super. sama skłaniam się by do nich zadzwonić w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Zabudowa balkonu IP: 195.42.249.* 03.11.09, 16:51 jak na razie to tylko takie zabudowy mi sie podobaja. Zabudowy prawie nie widac i zawsze mozna ja zlozyc i miec normalny balkon. Czy wiesz ile kosztuje 1m takiej zabudowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicky Re: Zabudowa balkonu IP: 194.11.24.* 16.04.10, 23:29 Ja też się zastanawiam nad zabudową balkonu. Metr kwadratowy zabudowy szklanej to koszt około 1000 zł. Zabudowa ramowa jest o ponad połowę tańsza i według mnie dużo bardziej praktyczna. Widziałem ostatnio zabudowę w systemie copal u sąsiadów robioną przez firmę Balcopal ( www.balcopal.pl ). Wszystko chodzi jak w zegarku. Okna można zdejmować do mycia. Mi chyba będzie pasowała właśnie taka zabudowa, tymbardziej, że jest duuuużo tańsza :) Odpowiedz Link Zgłoś