mamagnoma 08.05.10, 22:36 Czy ktos moglby polecic sprawdzony adres? sprawdzona pediciurzystke? Zoliborz/Bielany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katmoso Re: Dobry pedicure? 09.05.10, 10:32 ten temat był już wielokrotnie poruszany na forum, użyj wyszukiwarki i ewentualnie podbij interesujący cię wątek. naprawdę będzie skuteczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Dobry pedicure? 09.05.10, 21:18 Jednak zadalam sobie ten trud, zeby wpisac w wyszukiwarke forumowa to czego szukam, na forum "zoli", niestety wcale tak wiele informacji na ten temat nie ma. Na forum "w-wa" jest tego faktycznie wiecej, ludzie sobie polecaja srodmiescie, ale tam czesto ceny sa bardziej bardziej wygorowane niz w innych dzielnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Dobry pedicure? 09.05.10, 21:47 a gdybys ktos wiedzial cos o pedicurze leczniczym na zoli/bielanach to w ogole byloby super ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Dobry pedicure? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:56 Salon kosmetyczny Joanna na Kasprowicza - super czysto i profesjonalnie. Salon fryzjersko kosmetyczny na Krasinskiego rog Dziennikarskiej p.Marta b. uwazna ale warunki bardziej "swojskie" niz na Kasprowicza. Korzystam z obu zalezy gdzie akurat jest miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba2 Re: Dobry pedicure? IP: 83.238.103.* 11.05.10, 11:02 A co znaczy swojskie warunki. Bo mam blisko i kojarzę salon, ale zaczęłam się zastanawiać czy tam są czyste i sterylne narzędzia. Może ktoś wie i napisze? (chodzi o róg Krasińskiego i Dziennikarskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
vi-ka Re: Dobry pedicure? 09.05.10, 22:40 Jeśli chodzi o pedicure leczniczy, to dobre opinie słyszałam o salonie Satin przy ul. Podleśnej. Oni specjalizują się w pedicure i leczeniu schorzeń stóp. Sama jednak tam nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś