Dodaj do ulubionych

Donos Wilsona05?

29.04.11, 19:40
Drodzy forumowicze jak wiecie istnieje bliźniacze foru o tematyce bielańskiej, jednak jego opiekun Łukasz1978 został zbanowany na podstawie donosu jaki dostała redakcja Gazety. Tym donosicielem prawdopodobnie jest Wasz administrator Wilson05, który nie od dzisiaj jest wrogo nastawiony do forumowiczów z za miedz.

Apeluje do Was Żoliborzam abyście zastanowili sie czy chciecie mieć admina kapusia o charakterze nazisty
Obserwuj wątek
    • noold Re: Donos Wilsona05? 29.04.11, 20:26
      I co Pan na to Panie Wilson?
      Prawda to czy bajer?
    • rock-1 Re: Donos Wilsona05? 29.04.11, 20:51
      A czy to co piszesz TY nie jest donosem? Asekurujesz się słowem "prawdopodobnie", ale to nadal donos. Chętnie poznam DOWODY. A ów Łukasz to ( sądząc po stylu i treści wypowiedzi) osoba pojawiająca się tu też pod innymi nikami i bardzo często agresywna i łamiąca netykietę. Sama kilka razy zgłaszałam jego posty do usunięcia.
      • limah Re: Donos Wilsona05? 29.04.11, 22:40
        O netykecie to praw morały adminowi, który bez powodu usówa wpisy.
        Dowody??? Zajrzyj do nas na forum i przeczytaj co do powiedzenia ma sam poszkodowany! :)
        Ciekawy czy Ty jesteś tym za kogo sie podajesz???
    • Gość: zzzzz [...] IP: *.acn.waw.pl 29.04.11, 22:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • beata_z_rudy Re: Donos Wilsona05? 29.04.11, 23:24
        Gość portalu: zzzzz napisał(a):

> ogólnie rzecz biorąc - JEBAĆ łukasza1978.
        Ogólnie biorąc to się opanuj.
        • limah Re: Donos Wilsona05? 30.04.11, 08:32
          Ogólnie to powinien zjąć się tym Wilson05 i zbanowac donosem całe forum Żoliborz,Bielany jeśli maja takich użytkownikóww jak ten Gość co się tak wypowiada jak zomowiec podczas strajku
          • rock-1 Re: Donos Wilsona05? 30.04.11, 09:16
            Zgłaszam posty limaha do usunięcia. A jemu/jej polecam sjp.pwn.pl/
            • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:06
              Ja Tobie polecam szklankę zimnej wody ale zamiast, a nie po fakcie- mam nadzieję, że znasz dowcip ;P
        • czaki58 Re: Donos Wilsona05? 30.04.11, 11:04
          beata_z_rudy napisała:

> Gość portalu: zzzzz napisał(a):
          >
          > > ogólnie rzecz biorąc - JEBAĆ łukasza1978.
          > Ogólnie biorąc to się opanuj.

zzzzz ...jak byś miał..... ( dzwonki ..... ) to byś się nie ukrawał za tym
    • lepus42 Re: Donos Wilsona05? 30.04.11, 11:17
      Sądząc po stylu to limach jest klonem Łukasza 1978. Nie wiem czy Ł78 dostał bana i za co ale informacja o tym jest z gatunku jedna pani drugiej pani powiedziała o trzeciej pani. Ł78 uruchomił prywatne konto "Bielany" i robi co może żeby zdeprecjonować nasze. Może to jest gorliwość neofity, ale robi on wszystko żeby wyciągnąć użytkowników tego forum na swoje. Niech kolega Ł78 zajmie się swoim forum bo tu zaczyna się robić duszno od jego obecności.
      • noold Re: Donos Wilsona05? 30.04.11, 20:55
        Najciekawsze z tego wszystkiego jest to,że wypowiadają się różne osoby ,ale nie te które to dotyczy bezpośrednio.
        A może wszyscy jesteście jedną osobą z różną osobowością?
        Jedna drugiej sobie nawrzuca i jest szczęśliwa.
        Jak patrzę na ten wątek to tak jakbym patrzył na cały ten bałagan w sejmie i w naszym kochanym kraju.
        Chore społeczeństwo.
        • noold Re: Donos Wilsona05? 30.04.11, 21:02
          Aha zapomniałem. Zgłaszam noolda do zbanowania dożywotnio i wyciąć wszystkie jego wypowiedzi na tym forum.
          • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:13
            Popieram,
            jutro Ty porzyj mnie jak Wilson05 wróci z majówki i zacznie odpowiadać na posty ;D
      • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:11
        Wypraszam sobie takie imputowania i przypisywanie moich wypowiedzi Ł1978.
        Ta informacja od jednej Pani poszła w świat przeszła przez Wilsona05 i skrzywdziła inna osobę.
    • Gość: Ałtor Re: Donos Wilsona05? IP: 93.83.78.* 01.05.11, 11:48
      Ten Łukasz tyle razy zmieniał nicki (Antypejsbuk, Kazuyoshi i jeszcze inne), że kto wie, czy nie to nie jego kolejne wcielenie. Jak mi nie wierzycie to napiszcie do głównej administracji.
      • noold Re: Donos Wilsona05? 01.05.11, 21:22
        Tak tak napiszcie do Administracji , to wam powiedzą kim jest ten gość Ałtor,
        który nie ma odwagi pisać pod swoim nickiem.
        Następny mąciwoda.
      • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:15
        Ja nie być Ł1978, ... ta wiem słownik
    • wilson05 Re: Donos Wilsona05? 01.05.11, 12:04
      Lukasz.1978 raczył ujawnić na forum moje dane, widocznie jest to złamanie zasad forum skoro został zbanowany przez administrację. A co do prywatnego forum bielańskiego - linki do niego pojawiają się co jakiś czas na tym forum, więc proszę mi nie imputować niechęci do Bielan. Jeśli jest takie zapotrzebowanie, to jak dla mnie forów żoliborskich i bielańskich może być choćby i 10.
      A kasowany tutaj jest tylko Lukasz.1978 za uporczywe spamowanie i wielokrotne zmiany nicków.
      • wilson05 Re: Donos Wilsona05? 01.05.11, 12:10
        Przy okazji - użytkowniku Limah, proszę nie pisać jednocześnie jako zzzz - zwracam uwagę, że adresy IP są widoczne dla administracji...
        • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:04
          Imputować??? Jak na razie to Tobie zarzucam, że imputujesz a Ty odpowiadasz tym samym, ale cóż taki nasz los, że jesteśmy skazani na wszechwładnych administratorów :( notabene nie jesteś z zawodu diennikarzem???
          Fakt, iż IP każdego komputera jast znany administratorom sieci jest mi znany, dlatego nie robi to na mnie żadnego wrażenia.
          Teraz do tych co myślą, że nie znam zasad pisowni. Oczywiście, że nie znam, poprostu chcę być zbanowanym.... i nie mam "matóry" :)
          Co ciekawe, część krytyków tego wątku pisze jako "gość" co według rozumowania Wilsona05 świadczy, że to on sam napisał.
          Ostatnia kwestia, mam nadzieję, że zajrzałeś na "Nasze" forum Wilsonie05 i przeczytałeś wiadomość od Ł1978 i wiedz, że ja nim nie jestem !
        • protogenes Re: Donos Wilsona05? 16.05.11, 10:50
          wilson05 napisał:

> Przy okazji - użytkowniku Limah, proszę nie pisać jednocześnie jako zzzz - zwra
          > cam uwagę, że adresy IP są widoczne dla administracji...

Miałem podobną sytuację! Z mojego komputera ( udostępniłem koleżankom możliwość wypowiedzi) niejednokrotnie korzysta kilka osób i co z tego, że IP mojego kompa widzisz skoro one piszą we własnym imieniu i ze swoich kont loginów na gw.
      • Gość: znam sprawę Re: Donos Wilsona05? IP: 217.116.104.* 01.05.11, 12:25
        Aczkolwiek "spam" to jest takie słowo wytrych do kasowania opinii, które się administratorowi nie podobają.
        Jak organizacja z którą wilson jest związany spamowała forum, to było to ok. Próby krytyki tej organizacji zaraz były podciągane pod "spam".
        • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:05
          Przepraszam, a co to za organizacja?
      • limah Re: Donos Wilsona05? 02.05.11, 20:18
        według info od Ł1978 jest między waszymi wypowiedziami niejasność, Ł1978 zadeklarował chęć wyjaśnienia tego w sądzi, proponuje abyś z niej skorzystał.
        • sibeliuss Re: Donos Wilsona05? 04.05.11, 09:35
          Naprawdę pisałeś jako "zzz"?
          Rozczarowałeś mnie.
          • beata_z_rudy Re: Donos Wilsona05? 04.05.11, 10:38
            sibeliuss napisał:

> Naprawdę pisałeś jako "zzz"?
            > Rozczarowałeś mnie.
            no własnie, jakieś to wszystko z lekka niesmaczne.
          • limah Re: Donos Wilsona05? 04.05.11, 10:47
            Nigdy nie pisałem na tym forum jako Gośc, także proszę sie nierozczarowywać
      • lepus42 Re: Donos Wilsona05? 04.05.11, 12:01
        <Lukasz.1978 raczył ujawnić na forum moje dane, widocznie jest to złamanie zasad forum skoro został zbanowany przez administrację.>
        Jak dotąd jest to jedyny konkret w całym wątku. Widocznie jest to wystarczający powód do bana.
        Czy Ty był(a)byś zadowolony(a) gdybym ja znając Twoje dane: Imię ,nazwisko,adres,preferencje seksualne itd podawał je na forum?. I czy nie miał(a)byś prawa żądać od administracji ukarania delikwenta? Zaangażowałe(a)ś się w obronę L78 jakbyś był(a) jego najbliższą osobą lub nim samym. Daj sobie zwyczajnie luz.
        • limah Re: Donos Wilsona05? 16.05.11, 21:20
          Ja był(a)bym zadowolon(a)y pod warunkiem, że wcześniej sam(a) bym ujawnił(a) dobrowolnie swoje dane do publicznej wiadomości!
          To Ty wyrastasz na obrońce Wilsona.
          I wzyczajnie idź na drzewo sie poluzować.
    • Gość: wój Re: Donos Wilsona05? IP: *.acn.waw.pl 03.05.11, 14:56
      O jejku, jejku, a to ci dopiero afera… A taki był z niego wartościowy forumowicz, nie tylko pisał ciekawie i na temat, ale jeszcze bardzo grzecznie i z szacunkiem dla innych. I sam nie sprawdzałem, ale podobno do tego wszystkiego jeszcze bardzo ładnie pachnie…
      A tu taka strata!
    • limah Jakoś to nie jasne 04.05.11, 10:54
      Na początku wilson twierdzi, że on nie wysłał żadnego donosu, a po paru dniach odpisuję z jakiego powodu Ł1978 został zbanowany. Podaje nawet konkretne zarzuty. To znaczy, że jednak wie o całej sprawie i donosie na Ł1978.
      Panie wilson05 przyczynił się Pan do zbanowania Ł1978?
      Oświadczam, nie ja podszywam się w wypowiedziach jako gość i nie jestem Ł1978. Tym samym jestem gotów sam siebie zbanować jeśli administracja potwierdzi mój udział w tym wątko jako ktoś inny niż Limah np: gość zzzz czy jakieś wielenie Ł1978
      • lepus42 Re: Do Wilsona 04.05.11, 11:12
        Proponuję aby zamknąć ten żenujący wątek. Nikt nie wnosi nic do sprawy, a kolejne wpisy zaczynają przypominać dyskusję PO-PIS albo kiboli Legii i Polonii. Niech zainteresowani pogadają na ten temat prywatnie albo dadzą sobie po razie,ale niech nie wciągają w swoje gierki postronnych forumowiczów.
        • limah Re: Do Wilsona 04.05.11, 11:23
          Co to za ton?
          Jak możesz mi zabraniać wypowiadania się w sprawie, która dotyczy użytkowników forum?
          Ja widzę to tak: jeden Pan donosi na drugiego i ten wylatuje z forum z tą różnicą, że Pan nr 1 dokadnie zachowuję się tak jak ten wyrzucony!!! I gdzie tu sprawiedliwość dziejowa?????
          Dlatedo propozycja aby wilson też został zbanowany
          • rock-1 Re: Do Wilsona 04.05.11, 11:54
            Popieram lepusa i wręcz proponuję zamknięcie tego wątku.
            • noold Re: Do Wilsona 04.05.11, 15:01
              A ja proponuje poczekać, co ma do powiedzenia druga strona.(lukasz.1978)Dajmy mu szansę wypowiedzenia się i wtedy zamknijmy ten żenujący temat.
              • limah Re: Do Wilsona 04.05.11, 15:09
                Właśnie dajmy mu szansę a potem... zobaczymy.
                Dlaczego uważasz, że to żenujący temat?
                • Gość: fotomoto Re: Do Wilsona IP: *.plusgsm.pl 04.05.11, 15:40
                  wart Pac paĹ?aca,
                  wart wilson Ĺ?ukasza
          • Gość: wój Re: Do Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:57
            > Jak możesz mi zabraniać wypowiadania się w sprawie, która dotyczy użytkowników
            > forum?

Dotyczy najwyraźniej tylko dwóch użytkowników, więc byłoby miło, gdyby sypali sobie piaskiem w oczy gdzieś na uboczu i podbierali kredki we własnym gronie.
            Ja jakoś ani za jednym, ani za drugim nie tęsknię, a nawet milej mi się zrobi, jeśli o nich więcej nie przeczytam.
            • wilson05 Re: Do Wilsona 04.05.11, 17:46
              Otóż to. Gdy lukasz.1978 (wtedy jeszcze występujący pod pseudonimem supertajny_agent) pisał do administracji skargi na wilsona05, to nikt nie robił z tego afery na forum.
            • Gość: goja Re: Do Wilsona IP: 195.42.249.* 04.05.11, 17:57
              A ja proponuje jesli juz zostalismy wciagnieci w te dyskusje podac fakty
              Co napisal L1978 co bylo podstawa zbanowania
              Niech napisze to Lukasz i Wilson a my ocenimy czy bylo zgodne z netykietą

kto dal znac gazecie nie ma znaczenia
    • slonce_bielan Re: Donos Wilsona05? 04.05.11, 17:56
      WILSON, mylisz się w zeznaniach :D

najpierw piszesz, że to nie Ty wysłałeś donos, a potem podajesz dlaczego Łukasza zbanowano

:D :D
      masz dwie osobowości?
      nie znoszę kłamców

a co do wyjaśnień, to Łukasz napisał na forum Bielany, że tylko tam wyjaśni tą sprawę
      • Gość: goja Re: Donos Wilsona05? IP: 195.42.249.* 05.05.11, 20:02
        to po co robicie zadyme na tym forum jesli sam zainteresowany nie chce tu nic wyjasniac?
        trzeba dyskutowac i pisac tam
        • lukasz.1978 Re: Donos Wilsona05? 05.05.11, 21:14
          > to po co robicie zadyme na tym forum jesli sam zainteresowany nie chce tu nic w
          > yjasniac?
          > trzeba dyskutowac i pisac tam

Mogę Ci wyjaśnić co tylko zechcesz równiez i tutaj, ale muszę mieć gwarancję, ze nie zostanie to zgodnie z tutejszą praktyką skasowane. W przeciwnym razie pisanie tutaj będzie tylko stratą czasu, bo i tak wyleci w kosmos.
          • stooki Re: Donos Wilsona05? 05.05.11, 22:10
            Dobra riposta!
            • krzad Re: Donos Wilsona05? 25.05.11, 22:56
              Uważam, że wilson05 ma zapędy uzurpatorskie i do tego bardzo selektywne.

Kiedyś - jako przestawiciel jednej z żoliborskich Wspólnot mieszkaniowych - wrzuciłem informację o wolnych lokalach użytkowych do wynajęcie i zostałem wykasowany przez wilsona. A w tym samych czasie obrzydliwie promocyjny wątek dotyczący wówczas nowootwartej kebabiarni na pl. Wilsona dochodził juz do 180 wpisów. To mu jakoś nie przeszkadzało.
              A inne kwiatki tu:
              forum.gazeta.pl/forum/w,296,102082857,102127736,Re_Wilson05_kasuje_watki_dlaczego_.html?v=2
              forum.gazeta.pl/forum/w,296,113382011,113382011,Dlaczego_Admin_Wilson05_kasuje_merytoryczne_wpisy.html

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka