Gość: Dorota IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.03.12, 13:59 Podpowiedzcie gdzie można fachowo ( nie maszynką!!!) i nie drogo ostrzyc chłopca 8 lat.Bielany lub bliskie okolice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyszka Re: Fryzjer dla chłopca 31.03.12, 18:38 My już od lat chodzimy z synem do Pani Bogusi na Kochanowskiego przy Telepizzy. Świetne strzyżenie w przyzwoitej cenie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Fryzjer dla chłopca IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.12, 23:37 Tylko u Sławka ! Broniewskiego (59 chyba ) w pawilonie z pocztą i używaną odzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Fryzjer dla chłopca IP: *.home.aster.pl 02.04.12, 22:17 Ja byłam ostatnio z moim 10-latkiem w Strefie Urody DeeS (Broniewskiego obok Simply) u Pani Eweliny. Poświęciła synowi sporo czasu, zapłaciliśmy 35 zł. Wróciliśmy zadowoleni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Fryzjer dla chłopca IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.04.12, 17:34 Dziękuję - bylismy na Conrada nad rossmanem u pani Oli.30zł -ale efekt super !! Odpowiedz Link Zgłoś