Dodaj do ulubionych

Tour De Pologne

IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.15, 15:37
Świetna sprawa... stąd te dwukierunkowe zmiany na 2 sierpnia :)

www.infoulice.um.warszawa.pl/index.php?action=objazd&id=1357
Obserwuj wątek
    • remislanc Re: Tour De Pologne 30.07.15, 09:04
      Jak na Potockiej na odcinku Słowackiego-Mickiewicza nikt się nie wypieprzy to będzie dobrze. Przecież na wysokości Marii Kazimiery jest dziura na dziurze !

Będę kibicował na Gwiaździstej 5 ;)
      • Gość: zoliborzanin Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.15, 11:55
        Na Potockiej przy basenach też są niezłe nierówności.... (sam zjazd Potocką potem torowisko, dziury a potem zakręt w prawo w Gwiaździstą) :) ja ustawiam się na Słowackiego, fajnie bo całość to 10 okrążeń :) można będzie fotografować filmować aczkolwiek odstęp pomiędzy przelotami w danym miejscu ~15 minut.
        • Gość: Qwer Re: Tour De Pologne IP: *.static.chello.pl 01.08.15, 09:37
          Czyli nikt z mieszkańców ul. Gwiaździstej na odcinku Most Grota - Krasińskiego nie będzie mógł skorzystać ze swoich czterech (albo dwóch...:) kółek ?
          • Gość: zoliborzanin Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 12:50
            No jak nie, Wisłostradą :) Jak znasz Żoliborz to sobie poradzisz i nie fermentuj ;)
            • Gość: Qwer Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 14:11
              A niby jak mieszkańcy np. Gwiaździstej 5,7 lub 15 mają dojechać do Wisłostrady ?
              Ps.
              Znam Żoliborz od prawie 50 lat.
              • Gość: zoliborzanin Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 15:22
                No tak, nie podałeś jakie numery wchodzą w grę ;) Czyli dwa koła albo piechota. Może będą puszczać w miarę możliwości. Sam widziałem kiedyś na Powiślu jak kobieta z wózkiem dziecięcym pchała się pod peleton (mimo próśb zabezpieczenia) bo nie mogła poczekać kilku chwil.....tylko, że to wygląda tak peleton przeleci w kilkanaście sekund ale wozy obsługi itp. jadą 5 minut he he. Ni nic to przyjadą pojadą i będzie "spokój".
                • Gość: zoliborzanin Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 15:27
                  Dodatkowo - Osiedle typu getto, pod nazwą "Apartamenty Gwiaździsta"....powinni koniecznie wybudować im/wam Helipad. Bo jak ulicę szlag trafi to faktycznie kicha.
                  Pozdrawiam miłego popołudnia :)
                  • Gość: Qwer Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 15:31
                    Wzajemnie - udanego weekendu ;)
                • Gość: Qwer Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 15:30
                  > No tak, nie podałeś jakie numery wchodzą w grę ;)

A znasz inne na ul. Gwiaździstej na odcinku Most Grota - ul.Krasińskiego ? ;)
                  • Gość: zoliborzanin Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 15:41
                    Myślałem o tych przy samej trasie.
                  • Gość: Mania Re: Tour De Pologne IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 23:27
                    Tylżycka, Gwiaździsta 13 i 15 w lewo i pod prąd, pod wiaduktem, innego wyjścia nie będzie (...)
                    • remislanc Re: Tour De Pologne 02.08.15, 08:28
                      Ponieważ w godzinach popołudniowych muszę gdzieś pojechać - rano wyprowadziłem samochód z garażu i zaparkowałem sobie przy Mickiewicza/Potocka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka