pebe30 08.07.05, 14:11 gdzie najlepiej zaparkować samochód w okolicy metra pl. Wilsona jadąc rano do pracy?..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 08.07.05, 14:14 nie jest to tuż przy wejściu do metra, ale przed wejściem do kościoła św. Kostki jest trochę miejsc parkingowych, nie wiem tylko, czy rano są wolne. Miejsca parkingowe masz też w części przed Empikiem. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 09.07.05, 19:28 Nie parkuj przy Wilsona. Parkuj przy Gdańskim, tam jest parking. Zakorkowaną Babkę ominiesz drogą przy Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 10:27 właśnie :)) BO potem jak muszę coś szybko załatwic na pl. Wilsona (bankomat, sklep, apteka) to jeżdżę 15 minut i szukam miejsca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pebe30 Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 13:01 ale do gdańskiego trudniej dotrzeć jadąc rano od strony Łomianek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.i / *.itvp.pl 12.07.05, 13:31 Skręcasz w Marymoncką i już jak droga wiedzie. Przy Wilsona dobrze parkuje się w okolicach kościoła Kostki albo vis-a-vis, w rejonie szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.tele2.pl 12.07.05, 13:34 No wlasnie przy szkole... tyleze pozniej ja nie moge tam znalezc miejsca chodz tam mieszkam... bardzo madre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 12.07.05, 18:28 > No wlasnie przy szkole... tyleze pozniej ja nie moge tam znalezc miejsca chodz > tam mieszkam... bardzo madre... Co byś zatem proponował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.tele2.pl 13.07.05, 10:07 parking przy kosciele, na ul. krasinskiego, za urzedem dzielnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.tele2.pl 13.07.05, 10:14 pod teatrem komedia... Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 13:37 Rafamiga, zauważ, że jadąc Marymoncką prosto, droga wiedzie do ogrodzenia na zamkniętej ul. Słowackiego ;-) A co do parkowania, to faktycznie, to jest problem na całym Żoliborzu. Proponowałabym skręcenie w Krasińskiego i albo parkowanie pod Empikiem, albo trochę dalej - rano raczej są wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 12.07.05, 18:27 > Rafamiga, zauważ, że jadąc Marymoncką prosto, droga wiedzie do ogrodzenia na > zamkniętej ul. Słowackiego ;-) Toć napisałem, że jak droga wiedzie. Włączając objazd. Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 14:14 błagam tylko nie przy przystanku pod Weną!! jacyś kretyni ciągle to robią, przez co pasażerowie wychodzący z autobusów nie mogą jak ludzie przejść tylko lawirują między samochodami. któregoś dnia po prostu przejdę się po karoserii w szpilkach, jak mnie już trafi tam szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Re: parkowanie pl.Wilsona 13.07.05, 13:37 Zdaje sie, ze mialy byc przy stacji metra podziemne parkingi na 200 aut. Tylko kasy nie starczylo... W zwiazku z tym jesli musialam, swoj samochod zostawialam w okolicy Suzina albo dalej w okolicy teatru. Najczesciej jezdze jednak autobusem, co i innym polecam. Przez te 20 minut oczekiwania na 520 mozna sie niezle rozejrzec po okolicy i ponapawac piekna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
samulakm Re: parkowanie pl.Wilsona 13.07.05, 15:59 Najlepiej dojechac autobusem do Metra... pebe30 napisał: > gdzie najlepiej zaparkować samochód > w okolicy metra pl. Wilsona > jadąc rano do pracy?..... Odpowiedz Link Zgłoś