Dodaj do ulubionych

parkowanie pl.Wilsona

08.07.05, 14:11
gdzie najlepiej zaparkować samochód
w okolicy metra pl. Wilsona
jadąc rano do pracy?.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 08.07.05, 14:14
      nie jest to tuż przy wejściu do metra, ale przed wejściem do kościoła św.
      Kostki jest trochę miejsc parkingowych, nie wiem tylko, czy rano są wolne.

Miejsca parkingowe masz też w części przed Empikiem.

B.
    • Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 09.07.05, 19:28
      Nie parkuj przy Wilsona. Parkuj przy Gdańskim, tam jest parking. Zakorkowaną
      Babkę ominiesz drogą przy Arkadii.
      • laminja Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 10:27
        właśnie :)) BO potem jak muszę coś szybko załatwic na pl. Wilsona (bankomat,
        sklep, apteka) to jeżdżę 15 minut i szukam miejsca ;)
      • pebe30 Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 13:01
        ale do gdańskiego trudniej dotrzeć jadąc rano od strony Łomianek...
        • Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.i / *.itvp.pl 12.07.05, 13:31
          Skręcasz w Marymoncką i już jak droga wiedzie.

Przy Wilsona dobrze parkuje się w okolicach kościoła Kostki albo vis-a-vis, w
          rejonie szkoły podstawowej.
          • Gość: piko Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.tele2.pl 12.07.05, 13:34
            No wlasnie przy szkole... tyleze pozniej ja nie moge tam znalezc miejsca chodz
            tam mieszkam... bardzo madre...
            • Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 12.07.05, 18:28
              > No wlasnie przy szkole... tyleze pozniej ja nie moge tam znalezc miejsca chodz
              > tam mieszkam... bardzo madre...

Co byś zatem proponował?
              • Gość: piko Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.tele2.pl 13.07.05, 10:07
                parking przy kosciele, na ul. krasinskiego, za urzedem dzielnicy...
                • Gość: piko Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.tele2.pl 13.07.05, 10:14
                  pod teatrem komedia...
          • sierzant.podsiadlik Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 13:37
            Rafamiga, zauważ, że jadąc Marymoncką prosto, droga wiedzie do ogrodzenia na
            zamkniętej ul. Słowackiego ;-) A co do parkowania, to faktycznie, to jest
            problem na całym Żoliborzu. Proponowałabym skręcenie w Krasińskiego i albo
            parkowanie pod Empikiem, albo trochę dalej - rano raczej są wolne miejsca.
            • Gość: rafamiga Re: parkowanie pl.Wilsona IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 12.07.05, 18:27
              > Rafamiga, zauważ, że jadąc Marymoncką prosto, droga wiedzie do ogrodzenia na
              > zamkniętej ul. Słowackiego ;-)

Toć napisałem, że jak droga wiedzie. Włączając objazd.
    • katmoso Re: parkowanie pl.Wilsona 12.07.05, 14:14
      błagam tylko nie przy przystanku pod Weną!! jacyś kretyni ciągle to robią,
      przez co pasażerowie wychodzący z autobusów nie mogą jak ludzie przejść tylko
      lawirują między samochodami. któregoś dnia po prostu przejdę się po karoserii w
      szpilkach, jak mnie już trafi tam szlag!
    • h108 Re: parkowanie pl.Wilsona 13.07.05, 13:37
      Zdaje sie, ze mialy byc przy stacji metra podziemne parkingi na 200 aut. Tylko kasy nie starczylo... W
      zwiazku z tym jesli musialam, swoj samochod zostawialam w okolicy Suzina albo dalej w okolicy teatru.
      Najczesciej jezdze jednak autobusem, co i innym polecam. Przez te 20 minut oczekiwania na 520
      mozna sie niezle rozejrzec po okolicy i ponapawac piekna pogoda.
    • samulakm Re: parkowanie pl.Wilsona 13.07.05, 15:59
      Najlepiej dojechac autobusem do Metra...

pebe30 napisał:

> gdzie najlepiej zaparkować samochód
      > w okolicy metra pl. Wilsona
      > jadąc rano do pracy?.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka