Dodaj do ulubionych

Fryzjer - poszukiwany - pilne

23.08.05, 17:02
Poszukuję dość szybko namiary na dobrych fryzjerów (Żoliborz, Bielany).
Potrzebuję w najbliższym czasie uczesać się w koka dwa razy i zrobić
baleyage, może jakieś strzyżenie dodatkowo. Zależy mi na sprawdzonych
miejscach i osobach.
A i oczywiście cena jest ważna, salon Dermika SPA na Gen Zajączka odpada ze
względu na ceny, jak dla mnie trochę za wysokie.
Pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 24.08.05, 11:51
      To nikt nie zna dobrego fryzjera na Żoliborzu/Bielanach?
      • default Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne 24.08.05, 12:19
        Salon Mona na Staffa 2, polecam p. Magdę, ceny umiarkowane (strzyżenie +
        modelowanie 50 zł) tel. 835 19 56. Chodzę do niej od lat, nawet po
        przeprowadzce do innej dzielnicy.
        • ania288 Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne 24.08.05, 20:11
          Podam jeszcze numer na Literacką: 866 13 13
    • ania288 Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne 24.08.05, 19:32
      Witam! Polecam fryzjera na LITERACKIEJ 19 - Łukasza!!! Pracuje tam od ładnych
      paru miesięcy. Jest rewelacyjny!! Potrafi doradzić, dobrać idealną fryzurkę do
      kształtu buzi, ma fantastyczny kontakt z klientem co tez jest bardo ważne
      żeby "poprawnie się dogadać". Salon pracuje na bardzo dobrych kosmetykach
      renomowanej firmy Matrix. Ceny nie sa wygórowane.
      Mam długie włosy i za cały komplet- baleyage, strzyżenie i modelowanie płacę
      130-150 zł w zalezności od moich "zachciewanek". A z tego co wiem na włosy
      krótkie zapłacić można ok 90.
      Ponadto chciałbym polecić kosmetyczkę Agatkę która doprowadziła moją buzię do
      porządku i wczoraj przekuła mi pępek. troszkę bolało ale chyba bardziej z
      wrażenia ... efekt !!! rewelacja
      • Gość: Ania Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne IP: *.pkobp.pl 25.08.05, 09:36
        A od kiedy to Matrix jest renomowaną firmą? Kosmetyki tej firmy są drogie,
        owszem...ale nie renomowane :)
        pozdrawiam
        • Gość: Beata Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 16:19
          • Gość: Beata Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 16:21
            hmmm... można by powiedzieć w takim razie, że wella czy loreal nie jest
            renomowaną firmą hahahaha.
      • agnesx6 Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne 26.08.05, 13:21
        dzięki za informację, właśnie się zapisała na jutro na próbne czesanie.
        Pozdrawiam,
        Aga
    • agnesx6 Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne 29.08.05, 08:31
      Witam, skorzystałam z usług polecanego Łukasza i muszę przyznać, że pochwały
      były zasłużone. Fryzura była fantazyjna i wzbudziła duże zainteresowanie na
      imprezie. Dziękuję bardzo za pomoc i jakby co to także polecam usługi Łukasza.
      Myślę, że znalazłam nowego fryzjera na dłużej :-)
      Dzięki.
      • Gość: kasiabe Re: Fryzjer - poszukiwany - pilne IP: *.chello.pl 11.04.06, 16:59
        Niestety chyba będę pierwsza która nie pochwali pana Łukasza, byłam kilka
        tygodni temu. Owszem Łukasz ma świetny kontakt z klientkami, fryzurka dobrze
        dobrana, nowoczesne cięcie, ale tylko tyle. Włosy mam popalone, są słabe i się
        kruszą - wyglądam koszmarnie, mimo tego dobrego cięcia. Dodam że gdy ja
        siedziałam (myślę że o wiele za długo) z farbą, Łukasz czesał kilka innych
        klientek, pewnie efektem tego przetrzymania farby są moje popalone włosy. Jeśli
        nie znajdę innego dobrego fryzjera gdzieś bliżej swojego miejsca zamieszkania
        (a do Łukasza jadę przez kawałek Warszawy) to pewnie pojadę na Literacką, ale
        nie wiem czy drugi raz zaryzykuję farbę, chyba pozostanę przy cięciu, a włosy
        do naturalnego koloru doprowadzę farbami drogeryjnymi :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka