Dodaj do ulubionych

gdzie kobiety na piwo ?

IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 28.08.02, 17:58
proszę o rade w powyższej sprawie. Gdzie jest bezpiecznie, miło i tanio.
Okolice Zoliborza, chętnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: MICO Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.chomiczowka.net.pl 29.08.02, 18:29
      ZA DUZO OCZEKUJESZ, Z TAKIMI KRYTERIAMI NIESTETY MUSISZ ZOSTAĆ W DOMU
      MIŁEJ TV
    • Gość: suprajs Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.08.02, 18:53
      Do Domovej, poczujesz się jak na wakacjach ale musisz jej sama poszukać,bo nie
      pamiętam ulicy.
      generalnie idąc mickiewicza w dół od wilsona w połowie drogi do pętli 36 musisz
      odbić w stronę prawą w kierunku promyka i kanałku druga ulica w lewo ( jeden
      kierunek) i po prawej stronie (30 metrów)i jesteś w piwnicy lub ogródku jednej
      z will to tam, jeśli nie trafisz tam to trafisz do araba nad kanałkiem . u
      araba taniej.
      • liloom Re: gdzie kobiety na piwo ? 18.09.02, 18:47
        u araba nad kanalkiem jest fajnie, nikt tam nie chodzi czy co?
        • Gość: ala Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 18.09.02, 19:18
          czasem chodzę
          ale ...jakoś chyba się skiepściło
          a co sądzicie o tych knajpkach w centrum bemowo?
          warto?
        • balkan Re: gdzie kobiety na piwo ? 19.09.02, 08:44
          Do araba to często po szkole biegałam. Teraz to już sie chyba arab nie
          nazywa... i dziki tłum ludzi w weekendy, no i coraz zimniej...
          W Spotkaniu na Krasińskiego jest miło.
          Swoję drogą pamiętacie takie knajpy jak Fawory, z bilardem był - a teraz
          klinika piękności....
          • rmn Re: gdzie kobiety na piwo ? 09.10.02, 08:38
            Bar Fawory, połowa lat siedemdzisiątych: wysokie stoliki z kamiennymi blatami,
            żeby pani łatwo było je szmatą przetrzeć, piwo w małych buteleczkach tylko do
            konsumpcji tzn. do sześciu piw trzeba było kupić plasterek żółtego sera
            ozdobiony listkiem pietruszki i posypany papryką. Niesamowity tłok. Część ludzi
            stoi przy tych stolikach, część siedzi na kamiennych parapetach. Przymusowe
            plasterki sera walają się po podłodze. Od czasu do czasu pani puszcza muzykę:
            Purple, Zeppelin, Uriah Heep. Jest pięknie. Czasy kiedy bilard widziałem w
            telewizji na filmach amerykańskich.
            Pozdrawiam
          • Gość: Anula Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 12:00
            balkan napisała:
            > W Spotkaniu na Krasińskiego jest miło.

W którym to miejscu? Ostatnio przeszliśmy z narzeczonym pół Krasińskiego w
            poszukiwaniu miłego pubiku z piwkiem i nic nie znaleźliśmy! Mogę prosić o
            jakieś wskazówki gdzie ta knajpka się znajduje?
            • Gość: esscort Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 00:30
              Gość portalu: Anula napisał(a):

> balkan napisała:
              > > W Spotkaniu na Krasińskiego jest miło.
              >
              > W którym to miejscu? Ostatnio przeszliśmy z narzeczonym pół Krasińskiego w
              > poszukiwaniu miłego pubiku z piwkiem i nic nie znaleźliśmy! Mogę prosić o
              > jakieś wskazówki gdzie ta knajpka się znajduje?

No nie!! Nie wiesz, gdzie jest spotkanie? Idziesz z pl Wilsona Krasińskiego w
              kieunku Wisły, lewą stroną. To juz kultowa żoliborska knajpka. Jest tam od
              zawsze. Kiedyś była jedyną kawiarnia na Zoliborzu (Hawany w Merkurym jeszcze
              nie było, no była już chyba Różanka przy Stołecznej). Dziś Hawana zmieniła się
              w jakąś restaurację. Czy jest jescze różanka?
        • Gość: knot_even Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.pw.edu.pl 02.10.02, 14:51
          liloom napisała:

> u araba nad kanalkiem jest fajnie, nikt tam nie chodzi czy co?
          Ja sie tam wychowalem... chlip.. chlip... :)))
        • Gość: zenk Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 15:52
          liloom napisała:

o wiele fajniej jest w zagielku
        • mouchi Re: gdzie kobiety na piwo ? 08.10.02, 16:43
          liloom napisała:

jak to nikt? uwielbiam tam chodzić.
    • agniecha27 Re: gdzie kobiety na piwo ? 08.10.02, 16:23
      ... a może Yellowstone na Marymonckiej, tylko czy tam jeszcze jest, to nie
      wiem... ech szkolne lata złote...
      • mouchi Re: gdzie kobiety na piwo ? 08.10.02, 16:47
        agniecha27 napisała:

> ... a może Yellowstone na Marymonckiej, tylko czy tam jeszcze jest, to nie
        > wiem... ech szkolne lata złote...
        >
        >
    • Gość: Bor'ka Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:46
      A po co kobiety maja same chodzic na piwo?
      Z tego nic dobrego nie wynika, tylko czcza gadanina i spiskowanie przeciw
      znajomym mezczyznom.
      W obecnosci mezczyzny kobiety bardziej sie staraja i robia duzo lepsze wrazenie.
      No i wszystko ma jakis ogolny sens zgodny z natura.
      • Gość: ala Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.pl 11.10.02, 16:08
        zgadzam się,
        ale czasem kobieta kobiecie chce się wypłakać i ta musi zostawić mężczyznę i
        pognać koleżance z odsieczą :))))
        a zresztą fajnie pogadać sobie tak tylko w babskim gronie :))))
        • Gość: Bor'ka Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 22:44
          No...okay.
          A juz myslalem, ze zostane skrytykowany za antyfeminizm.
          A ja jestem taki antyfeminista, jak nasz kot tygrys.
          Po prostu uwazam, ze najfajniejsze jest interseksualne zycie towarzyskie...
          I nie musi byc od razu wlasna dziewczyna, z kolezanka tez milej pogadac, niz z
          pijanym kumplem.
        • Gość: anty-ala ala dziwko idż pod most albo na pigalak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 18:44
          ala dziwko idż pod most albo na pigalak razem z szanowną mamusią swoją
          • pan_pndzelek Przewodnik dla ali 06.11.02, 00:48
            ALU pod most albo na ulicę Poznańską, koleżanko ze Szmulek wiadomej profesji...
            • Gość: gosc Re: Przewodnik dla ali IP: *.chello.pl 09.12.02, 23:46
              Laguna, fajny pabik, w piotki i soboty full ludzi, w tygodniu kulturalnie i
              miło. Znajdujesię na rogu ulic potockiej i mickiewicz, dokłodniej na tyłach
              pawilonów handlowych pzry potockiej, wejście od strony pętli 36. Ceny jak w
              arabie itp. Najtaniej jest w BELCE :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka