Gość: ala IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 28.08.02, 17:58 proszę o rade w powyższej sprawie. Gdzie jest bezpiecznie, miło i tanio. Okolice Zoliborza, chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICO Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.chomiczowka.net.pl 29.08.02, 18:29 ZA DUZO OCZEKUJESZ, Z TAKIMI KRYTERIAMI NIESTETY MUSISZ ZOSTAĆ W DOMU MIŁEJ TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suprajs Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.08.02, 18:53 Do Domovej, poczujesz się jak na wakacjach ale musisz jej sama poszukać,bo nie pamiętam ulicy. generalnie idąc mickiewicza w dół od wilsona w połowie drogi do pętli 36 musisz odbić w stronę prawą w kierunku promyka i kanałku druga ulica w lewo ( jeden kierunek) i po prawej stronie (30 metrów)i jesteś w piwnicy lub ogródku jednej z will to tam, jeśli nie trafisz tam to trafisz do araba nad kanałkiem . u araba taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: gdzie kobiety na piwo ? 18.09.02, 18:47 u araba nad kanalkiem jest fajnie, nikt tam nie chodzi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 18.09.02, 19:18 czasem chodzę ale ...jakoś chyba się skiepściło a co sądzicie o tych knajpkach w centrum bemowo? warto? Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: gdzie kobiety na piwo ? 19.09.02, 08:44 Do araba to często po szkole biegałam. Teraz to już sie chyba arab nie nazywa... i dziki tłum ludzi w weekendy, no i coraz zimniej... W Spotkaniu na Krasińskiego jest miło. Swoję drogą pamiętacie takie knajpy jak Fawory, z bilardem był - a teraz klinika piękności.... Odpowiedz Link Zgłoś
rmn Re: gdzie kobiety na piwo ? 09.10.02, 08:38 Bar Fawory, połowa lat siedemdzisiątych: wysokie stoliki z kamiennymi blatami, żeby pani łatwo było je szmatą przetrzeć, piwo w małych buteleczkach tylko do konsumpcji tzn. do sześciu piw trzeba było kupić plasterek żółtego sera ozdobiony listkiem pietruszki i posypany papryką. Niesamowity tłok. Część ludzi stoi przy tych stolikach, część siedzi na kamiennych parapetach. Przymusowe plasterki sera walają się po podłodze. Od czasu do czasu pani puszcza muzykę: Purple, Zeppelin, Uriah Heep. Jest pięknie. Czasy kiedy bilard widziałem w telewizji na filmach amerykańskich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 12:00 balkan napisała: > W Spotkaniu na Krasińskiego jest miło. W którym to miejscu? Ostatnio przeszliśmy z narzeczonym pół Krasińskiego w poszukiwaniu miłego pubiku z piwkiem i nic nie znaleźliśmy! Mogę prosić o jakieś wskazówki gdzie ta knajpka się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 00:30 Gość portalu: Anula napisał(a): > balkan napisała: > > W Spotkaniu na Krasińskiego jest miło. > > W którym to miejscu? Ostatnio przeszliśmy z narzeczonym pół Krasińskiego w > poszukiwaniu miłego pubiku z piwkiem i nic nie znaleźliśmy! Mogę prosić o > jakieś wskazówki gdzie ta knajpka się znajduje? No nie!! Nie wiesz, gdzie jest spotkanie? Idziesz z pl Wilsona Krasińskiego w kieunku Wisły, lewą stroną. To juz kultowa żoliborska knajpka. Jest tam od zawsze. Kiedyś była jedyną kawiarnia na Zoliborzu (Hawany w Merkurym jeszcze nie było, no była już chyba Różanka przy Stołecznej). Dziś Hawana zmieniła się w jakąś restaurację. Czy jest jescze różanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knot_even Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.pw.edu.pl 02.10.02, 14:51 liloom napisała: > u araba nad kanalkiem jest fajnie, nikt tam nie chodzi czy co? Ja sie tam wychowalem... chlip.. chlip... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenk Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 15:52 liloom napisała: > u araba nad kanalkiem jest fajnie, nikt tam nie chodzi czy co? o wiele fajniej jest w zagielku Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: gdzie kobiety na piwo ? 08.10.02, 16:43 liloom napisała: > u araba nad kanalkiem jest fajnie, nikt tam nie chodzi czy co? jak to nikt? uwielbiam tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: gdzie kobiety na piwo ? 08.10.02, 16:23 ... a może Yellowstone na Marymonckiej, tylko czy tam jeszcze jest, to nie wiem... ech szkolne lata złote... Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: gdzie kobiety na piwo ? 08.10.02, 16:47 agniecha27 napisała: > ... a może Yellowstone na Marymonckiej, tylko czy tam jeszcze jest, to nie > wiem... ech szkolne lata złote... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:46 A po co kobiety maja same chodzic na piwo? Z tego nic dobrego nie wynika, tylko czcza gadanina i spiskowanie przeciw znajomym mezczyznom. W obecnosci mezczyzny kobiety bardziej sie staraja i robia duzo lepsze wrazenie. No i wszystko ma jakis ogolny sens zgodny z natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.pl 11.10.02, 16:08 zgadzam się, ale czasem kobieta kobiecie chce się wypłakać i ta musi zostawić mężczyznę i pognać koleżance z odsieczą :)))) a zresztą fajnie pogadać sobie tak tylko w babskim gronie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: gdzie kobiety na piwo ? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 22:44 No...okay. A juz myslalem, ze zostane skrytykowany za antyfeminizm. A ja jestem taki antyfeminista, jak nasz kot tygrys. Po prostu uwazam, ze najfajniejsze jest interseksualne zycie towarzyskie... I nie musi byc od razu wlasna dziewczyna, z kolezanka tez milej pogadac, niz z pijanym kumplem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ala ala dziwko idż pod most albo na pigalak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 18:44 ala dziwko idż pod most albo na pigalak razem z szanowną mamusią swoją Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Przewodnik dla ali 06.11.02, 00:48 ALU pod most albo na ulicę Poznańską, koleżanko ze Szmulek wiadomej profesji... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przewodnik dla ali IP: *.chello.pl 09.12.02, 23:46 Laguna, fajny pabik, w piotki i soboty full ludzi, w tygodniu kulturalnie i miło. Znajdujesię na rogu ulic potockiej i mickiewicz, dokłodniej na tyłach pawilonów handlowych pzry potockiej, wejście od strony pętli 36. Ceny jak w arabie itp. Najtaniej jest w BELCE :))) Odpowiedz Link Zgłoś