Dodaj do ulubionych

Fryzjer na Conrada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:02
Szukam opini na temat fryzjera przy samym bazarku na Conrada. Mają
konkurencyjne ceny, ale nie wiem czy warto ryzykować- chodzi mi głównie o
zrobienie baleyage. Może macie jakieś doświadczenia. Z góry dziękuję i
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: Fryzjer na Conrada IP: *.aster.pl 18.12.05, 08:12
      Jeszcze do wiosny byly dobre fryzjerki niestety odeszly. Do obecnych juz nie
      pojde. Chodze na gorze kolo szewca do p. Malgosi
      • Gość: mada Re: Fryzjer na Conrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:56
        dzięki:-)
        Stare Fryzjerki, a szczególnie p. Ania były rzeczywiście ok
        • Gość: Pan Teodor Re: Fryzjer na Conrada IP: *.klaudyny.waw.pl 13.01.06, 22:57
          No, miała takie zgrabne łydki...
          • rtomik Re: Fryzjer na Conrada 16.01.06, 14:05
            o ktorym fryzjerze mowicie??
            o tym w pawilonikach tam gdzie jest wulkanizacja, myjnia, sklep 24/h ?
            • Gość: ppp Re: Fryzjer na Conrada IP: *.aster.pl 16.01.06, 18:50
              Tak w tych okolicach tuz przy bazarku. pozdr
              • cruella Re: Fryzjer na Conrada 16.01.06, 20:23
                Chodziłam do nich co tydzień, gdy była jeszcze Małgosia. Obecne dziewczyny tak
                partaczą pracę, że szkoda moich nerwów i pieniędzy.
                Ostatnio widziałam pana, którego jedna z dziewczyn ogoliła niemal na łyso a ten
                chciał jedynie tył skrócić. Klął, nie chciał zapłacić za usługę, tłumaczył, że w
                jego pracy taka fryzura jest niemile widziana.
                Dziewczyna op...go jeszcze, że "widocznie ona ma inny gust bo jej się podoba".
                Ręce mi opadły.

Przeniosłam się do pasażu, do L'Oreala.
                • rtomik Re: Fryzjer na Conrada 16.01.06, 22:44
                  ja chodze tam co miesiac i jestem bardzo zadowolony z tego fryzjera !!!
                  • Gość: h Re: Fryzjer na Conrada IP: *.acn.waw.pl 17.01.06, 16:30
                    do pasażu nie chodźcie, spier... mi włosy, i zapłąciłam jeszcze tyle kasy!
                    • Gość: Annam-s Re: Fryzjer na Conrada IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.01.06, 17:03
                      Potwierdzam- nie do pasażu na gorze, mi też tam źle robili. Fajnie czeszą na
                      Nerudy 5a(nad hydrofornią)
                      • Gość: evi Re: Fryzjer na Conrada IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.01.06, 21:35
                        Fryzjer przy bazarku- TRAGEDIA! Stara ekipa była rzeczywiście ok.
                        Fryzjer w pasażu na dole- zdzierają niesamowicie kasę, a baleyage to żółte
                        plamy na głowie. Fryzjer na piętrze w pasażu- jak ktoś chce mieć fryzurę z lat
                        80.. Ja osobiście polecam salon fryzjerski w Elea na Broniewskiego.
    • Gość: kimucha Re: Fryzjer na Conrada IP: *.orange.pl 29.01.06, 00:11
      Nie ma lepszych cen i lepzego fryzjera niż Pani Bożenka na Broniewskiego przy
      Megasamie na Broniewskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka