unika1 02.01.06, 13:49 witam, czy mógłby mi ktoś polecić cukiernie, ale taką w której mogłabym zamówić tort dla dziecka ale nie tradycyjny okrągły tylko coś na kształt zabawki czy zwierzątka itp, będę wdzięczna za pomoc, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laminja Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 13:55 Cukiernia Elsner ul. Przy Agory. Taki tort (w róznych kształtach) kosztuje około 90zł/kg. I taka cena jest właściwie we wszystkich cukierniach. Tort jest czekoladowy (smaczny). My jednak z racji kilku imprez kupowaliśmy tam tiramisu (około 40zł za kg). Odpowiedz Link Zgłoś
unika1 Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 13:56 dziękuje, właśnie myślałam o tej cukierni, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda111 Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 14:01 to ja proponuję lepszy tort, ładniejszy i tańszy bo 30 zł za kg w różnych kształtach na ulicy chyba Staffa to jest za komendą policji na Żeromskiego. Pyszne torty i naturalne rewelacyjne dla dzieci alergicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 15:14 o dzięki za info - przetestuję :) Ale czy za te 30zł robią też takie torty: www.tortydladzieci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 15:50 Przepyszne ciasta wszelakie - dla osób jeżdżących w tamtym kierunku - są w cukierni Tiramisu w Łomiankach, przy Warszawskiej. Najlepsze lody w Warszawie, tiramisu, torty - szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam6lat Re: cukiernia - tort dla dziecka IP: *.chello.pl 18.10.06, 19:55 tak ta w łomiankach jest super - zamawialismy tam juz kilka razu - a dojazd z w-wy to nie problem; latem płacilismy chyba 37zł/kg Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda111 Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 17:07 To jest cena za 1 kg bez względu na kształt i kolor tylko dopłaca się za np. zdjęcie na torcie jeżeli byś chciała ale polecam ja tam zamawiam od 5 lat i jestem zachwycona i moi goście również. Na 6 urodziny syna w zeszłym roku zamówiłam 3 kg rybkę nemo i zapłaciłam 90 zł ale była pysznaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 17:52 no to świetna wiadomość! w takim razie przy najbliższej okazji tam będę zamawiać. Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: cukiernia - tort dla dziecka 02.01.06, 20:18 też polecam Elsnera a poza tym słyszałam w Bliklim, na Pl.Wilsona, robią takie fajne torty-możesz przykładowe wzory zobaczyć na ich stronie internetowej. Podobno potrafią zrobić każdy wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfom Re: cukiernia - tort dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:42 Zdecydowanie najlepsze ciasta w Warszawie ma cukiernia Elsner na Przy Agorze,nigdzie nie jadłam lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: cukiernia - tort dla dziecka IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 06.01.06, 20:03 ostatnio odkryłam makowiec i sernik z brzoskwiniami u Czubaka (mają cukiernię przy pl. Wilsona) - lepszego makowca nigdy nie jadłam ;) B. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: cukiernia - tort dla dziecka 06.01.06, 22:23 Chewbacca? :) Oni mają cukiernie w wielu miejsach w Warszawie. Co krok gdzieś na nie natrafiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: cukiernia - tort dla dziecka IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 07.01.06, 09:54 roody102 napisał: > Chewbacca? :) > Oni mają cukiernie w wielu miejsach w Warszawie. Co krok gdzieś na nie > natrafiam :) ---- wiem, wiem, ale tu - karnie piszę o cukierni żoliborskiej ;) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: cukiernia - tort dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:25 A może ktos zna miejsce, w ktorym mozna kupić tort w dowolnym kształcie, ale za to niedrogi i najlepiej niezbyt smaczny. Powinien miec sporo kremu (moze być z salomonellą). Chcialbym tym tortem poczestowac burmistrza żoliborza przy jego najbliższym publicznym wystepie. Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: cukiernia - tort dla dziecka 08.01.06, 23:44 Do tych celów proponuję taka jedną tradycyjną cukiernię na Słowackiego. W okolicach dawnego sklepu zoologicznego ;))). Może tez być sklep Społem na Krasińskiego, na przeciwko Jana Kantego. Znany z tego, że po ciastach i wędlinach (leżących skądinąd blisko siebie) krążą tam gęsto karaluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: cukiernia - tort dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:11 dzieki za informację. Tak, to bedzie sie nadawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda C.B.Hort - Caffe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:35 Polecam C.B.Hort - Caffe przy ul.Górczewskiej 24 {róg ul.Syreny} oraz przy ul. Świetlików 3 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goszczyn1 Cukiernia - Tort dla dziecka 18.10.06, 11:50 Po smaczny i niedrogi Tort proponuję udać się do sklepu Społem Żoliborz Spolem-Zoliborz.buknet.pl Wykaz sklepów Społem Żoliborz Spolem-Zoliborz.buknet.pl/sklepy.html Odpowiedz Link Zgłoś