Gość: Bronek IP: *.kosson.com 15.07.06, 12:24 Czy ktos zna godny polecenia warsztat - tani, szybki i solidny :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddb2 Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:13 A czy w ogole jest taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automaniak Re: Warsztat samochodowy IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.06, 18:30 Niema i nie bedzie tanich i solidnych Odpowiedz Link Zgłoś
misia007 Re: Warsztat samochodowy 16.07.06, 18:49 Tanich to w warszawie nie ma, są podobno pod Warszawą ale to wymaga troche czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nagare Re: Warsztat samochodowy 18.07.06, 09:43 Okazuje się, że są i takie :) Warsztat sprawdzony przeze mnie "w boju" - po tym jak mi Pan taksówkarz raczył wjechać w auteczko... Rzeczywiście w porównaniu z innymi warsztatami, z którymi miałam "przyjemność" mieć doczynienia, ten jest jakoś dziwnie wyjątkowy. Bronek - odezwij sie na nagare@gazeta.pl to ci podam namiary (których nie podam tu, bo jak wszyscy tam uderzycie, to zapisy będą, jak do lekarza pierwszego kontaktu w przychodni, na październik 2007 ;) ) Pozdruffki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapiekankaa Re: Warsztat samochodowy IP: *.klaudyny.waw.pl 18.07.06, 19:42 znam:) na białołęckiej jest fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś