filipmerynos 12.08.06, 10:14 Mam pytanie dotyczące śmietnika na tyłach baru "Sady". Dlaczego uległ destrukcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: Śmietnik IP: *.kosson.com 12.08.06, 14:54 > Mam pytanie dotyczące śmietnika na tyłach baru "Sady". Dlaczego uległ destrukcj > i? to taka epidemia, która dotknęła wszystkie smietniki na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Śmietnik 13.08.06, 08:47 a takie fajne śmietniki były to już lepiej było za tą kasę stare placyki zabaw wymienić na nowe, bo na Sadach same zdezelowane sprzęty, powyrywane deski z ławek, wystające blachy (placyk przy Gojawiczyńskiej 7,9 to horror) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agma Re: Śmietnik IP: *.chello.pl 13.08.06, 13:49 nie wiem o jakich fajnych smietnikach jest mowa, te, które były i częściowo jeszcze są na Sadach I to istna zgroza była i ja osobiście cieszę się, że spółdzielnia się za nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Śmietnik 13.08.06, 14:16 Gość portalu: agma napisał(a): > nie wiem o jakich fajnych smietnikach jest mowa, te, które były i częściowo > jeszcze są na Sadach I to istna zgroza była i ja osobiście cieszę się, że > spółdzielnia się za nie wzięła. były takie z szarej cegły, ich stan był zadawalający, nie wiem co w nich takiego groźnego, ja tam się nie bałem ale widocznie niektórzy wolą w brązie zresztą Rysio dawno już wyśpiewał, że kobiety lubią brąz, więc się tak wcale nie dziwię temu co wypisujesz moim skromnym zdaniem jest parę pilniejszych inwestycji, cóż trza by do rady osiedla się dostać ale to niełatwa sprawa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agma Re: Śmietnik IP: *.chello.pl 13.08.06, 16:41 No może śmietniki przy Gojawiczyńskiej czy Tołwińskiego były w dobrym stanie, az tak daleko nie biegam ze śmieciami:-) Te dookoła naszego osiedla z całą pewnością były/są w stanie opłakanym, gdyby się za nie nie wzięto pewnie same by się rozpadły za jakieś dwa, trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś