12.08.06, 10:14
Mam pytanie dotyczące śmietnika na tyłach baru "Sady". Dlaczego uległ destrukcji?
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: Śmietnik IP: *.kosson.com 12.08.06, 14:54

> Mam pytanie dotyczące śmietnika na tyłach baru "Sady". Dlaczego uległ
      destrukcj
      > i?

to taka epidemia, która dotknęła wszystkie smietniki na osiedlu.
      • roland_x Re: Śmietnik 13.08.06, 08:47
        a takie fajne śmietniki były
        to już lepiej było za tą kasę stare placyki zabaw wymienić na nowe, bo na
        Sadach same zdezelowane sprzęty, powyrywane deski z ławek, wystające blachy
        (placyk przy Gojawiczyńskiej 7,9 to horror)
        • Gość: agma Re: Śmietnik IP: *.chello.pl 13.08.06, 13:49
          nie wiem o jakich fajnych smietnikach jest mowa, te, które były i częściowo
          jeszcze są na Sadach I to istna zgroza była i ja osobiście cieszę się, że
          spółdzielnia się za nie wzięła.
          • roland_x Re: Śmietnik 13.08.06, 14:16
            Gość portalu: agma napisał(a):

> nie wiem o jakich fajnych smietnikach jest mowa, te, które były i częściowo
            > jeszcze są na Sadach I to istna zgroza była i ja osobiście cieszę się, że
            > spółdzielnia się za nie wzięła.

były takie z szarej cegły, ich stan był zadawalający, nie wiem co w nich
            takiego groźnego, ja tam się nie bałem ale widocznie niektórzy wolą w brązie
            zresztą Rysio dawno już wyśpiewał, że kobiety lubią brąz, więc się tak wcale
            nie dziwię temu co wypisujesz
            moim skromnym zdaniem jest parę pilniejszych inwestycji, cóż trza by do rady
            osiedla się dostać ale to niełatwa sprawa

pozdrawiam
            • Gość: agma Re: Śmietnik IP: *.chello.pl 13.08.06, 16:41
              No może śmietniki przy Gojawiczyńskiej czy Tołwińskiego były w dobrym stanie,
              az tak daleko nie biegam ze śmieciami:-) Te dookoła naszego osiedla z całą
              pewnością były/są w stanie opłakanym, gdyby się za nie nie wzięto pewnie same
              by się rozpadły za jakieś dwa, trzy lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka