lipinski.marek
18.11.06, 09:15
Szanowni Państwo. W minioną niedzielę na przekór malkontentom, którzy zdążyli obwieścić światu, że Polacy nie potrafią korzystać z przysługujących im praw, pokazaliśmy wszem i wobec, że istota demokracji samorządowej nie jest nam obca. Dlatego z całego serca dziękuje wszystkim tym obywatelom, którzy udali się urn wyborczych by oddać swój głos. Dziękuje wszystkim Żoliborzanom, którzy zechcieli poprzeć moją kandydaturę na radnego Dzielnicy Żoliborz. Wierzyłem, że praca jaką wykonałem przez ostatnie 6 lat na rzecz lokalnej społeczności musi zostać dostrzeżona. I tak się stało. Natomiast poparcie jakie uzyskałem u obywateli Żoliborza przeszło moje najśmielsze oczekiwanie. Traktuje to jako olbrzymi kredyt zaufania, jako kapitał do jeszcze bardziej wytężonej pracy. Cztery lata szybko mijają. Jestem pewien, że po zakończeniu kadencji zostanę poproszony o zdanie sprawy z tego jak wykorzystałem ten swoisty kapitał zaufania jakim obdarzyło mnie społeczeństwo. Zapraszam i zachęcam do współpracy wszystkich, którzy czują żoliborskie klimaty, mają pomysły i chcą je zrealizować. Jestem do państwa dyspozycji. Moja wola współpracy skierowana jest również do moich oponentów. Nie zamykajcie się w strukturach spółdzielczych, wyjdźcie dalej niż na swoje podwórko. Ja ze swojej strony deklaruje chęć współpracy ze wszystkimi lokalnymi środowiskami. Za ogromne poparcie, słowa otuchy, deklaracje współpracy za to wszystko.......DZIĘKUJE.
radny Dzielnicy Żoliborz
Marek Lipiński