28.11.06, 21:59
hej!
A cy ty wiesz, ze ja sprzatam po swoim psie? Od kiedy rozstawili co kilka
metrow kosze, nareszcie mam gdzie wrzucac. Ciekawe czy ktos na Rudzie poza mna
sprzata??? Jak zobaczycie, ze ktos sprzata to na 99% bede ja :)

Sprzatajmy razem!
Obserwuj wątek
    • efeks Re: Remislanc 28.11.06, 23:30
      a co robisz z tym g...?
    • szalkowski Re: Remislanc 28.11.06, 23:32
      Brawo, brawo!
      • ap77 Re: Remislanc 29.11.06, 09:40
        Mam ze soba torebke foliowa, zakladam ja na reke (trzeba uwazac, zeby nie byla
        dziurawa:) i zbieram kupe. A ze teraz poustawiali duzo koszy na psie odchody, to
        dwa kroki i wrzucam .... Gorzej w nocy i we mgle
        • mam6lat Re: Remislanc 29.11.06, 13:29
          no to musiałam włanie ciebie kiedys widzieć!!!!
          pierwszy raz widzialam sprzetanie po psie (przez 12 lat)
          • Gość: szalkowski Re: Remislanc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 13:40
            Pewnie musialas ja kiedys widziec.
            Pamietajcie, zeby nie gasic takich postaw, gdzie sie robi cos pozytywnego troche
            przed szeregiem. To trzeba nagradzac.
            Pisz tak, bo wyczuwam lekka nute zgryzliwosci. To taki nasz narodowy prymityw -
            mam6lat, nie bierz tego do siebie.
            • Gość: szalkowski Re: Remislanc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 13:42
              *PiszĘ tak.
              • empi64 Re: Remislanc 29.11.06, 14:02
                Właśnie, trzeba zdecydowanie podkreślać pozytywność takich postaw. Ja też tak
                kiedyś robiłem, ale któregoś wieczora, jak to pisała ap77 - było ciemno i mgła,
                nie zauważyłem jednego odchodu i pośliznąłem się na nim tak nieszczęśliwie, że
                po chwili cała kurtka, spodnie i, o zgrozo, czapeczka były wysmarowane psią
                kupą. Także, obecnie mam pewien uraz psychiczny do tego rodzaju działań.
                • Gość: szalkowski Re: Remislanc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 20:23
                  Podkreslasz pozytywnosc i jednoczesnie masz uraz psychiczny. To sie chwali.
                  W nagrode historyjka:

Dwoch kolegow wybralo sie na spacer po lesie. Nagle jeden zauwazyl maly zagajnik
                  i mowi do kolegi: 'Hej, moze przejdziemy sie tamtedy?' Na to drugi: 'no chyba
                  ocipiales! Myslisz, ze dam sie nabrac na te twoje numery?'

Chlopcy zapomnieli o incydencie, przeszli kilkaset metrow, usiedli w altanie by
                  odpoczac i wtem jeden z kolegow dostal sms z nieznanego numeru o tresci: 'Siemą,
                  co tam ogulnie. Umie dobrze'. Ale helikopter przelecial dziwnie nisko, az
                  chlopcy sie zlekli - zapomnieli o smsie i poszli juz powrotna droga do domu.

I przy samej klatce jednego z bohaterow stala sie rzecz dziwna: z 13. pietra
                  zlecial pan dozorca bloku i o dziwo (sic!) nic mu sie nie stalo.
    • Gość: r3d3 do ap77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:23
      od wczoraj są specjalne torebki w kioskach, ja dostałem takie torebki w kiosku
      pomiedzy siedzibą spółdzielni a klaudiuszem. Na razie są bezpłatnie,
      później ....
      • ap77 Re: do ap77 29.11.06, 20:02
        no wiem, ale czy one beda lepsze niz folia? Jest w tym zestawie lopatka? Jutro
        pojde do tego kiosku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka