fiola1 28.12.07, 23:16 Jak wam sie podoba ta lecznica?ja wlasciwie jestem zadowolona ale troche drogo,znacie jakis innych dentystow na bielanach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dentysta"pryzmat" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 12:36 Kilka lat temu /może z 7/ leczyłam tam zęby. Niestety nie mam dobrych doświadczeń wszystkie wypełnienia były do wymiany po jakimś roku. Zostawiłm tam masę pieniędzy, ale bez efektu. To było jakiś czas temu więc może teraz się zmieniło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzen Re: dentysta"pryzmat" 03.01.08, 18:29 Ja jestem bardzo zadowolona. Faktycznie drogo, ale wydaje się solidnie. Polecam doktora Górskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia79 Re: dentysta"pryzmat" 28.01.08, 18:46 Oj,drogo,ale ja mimo wszystko lubię tam leczyć zęby(o ile można to lubić:))Polecam dr Kuciak i dr Pawłowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniotygrys Re: dentysta"pryzmat" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 08:36 Z tym drogo to różnie bywa, ja jestem zadowolony z cen i z tego jak mnie leczą. Może na ocenę wpływa fakt, że mam do nich 5min :) Odpowiedz Link Zgłoś