Gość: GOSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:42 W sobotę 26.07.08 w godzinach popołudniowych odbędzie się rekonstrukcja szturmu powstańcow na Cytadelę(okolice bramy przy Krajeskiwgo-Dymińska) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: SZTURM NA Cytadelę-rekokonstrukcja 17.07.08, 19:03 Widziałam w metrze plakat reklamujący tę rekonstrukcję - wśród męskiej młodzieży w mundurach, laska w miniówie moro i furażerce. Cholercia, nie wiedziałam, że w 1944 noszono już mini. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumburak Re: SZTURM NA Cytadelę-rekokonstrukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:42 Jak będzie tak samo fajnie jak pare lat temu na rekonstrukcji ataku na PWPW to idę na bank...(daleko to nie mam) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Mini moda w latach 40-ch IP: 91.186.72.* 18.07.08, 11:46 Byla na co wskazuja kreacji Poli Raksy (Marusia) i Lidki w 4-ch Pancernych.Rowniez po stronie nieprzyjacielskiej widywalo sie minispodnice w Stawce. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Mini moda w latach 40-ch 18.07.08, 17:22 Gość portalu: Grisza napisał(a): > Byla na co wskazuja kreacji Poli Raksy (Marusia) i Lidki w 4-ch > Pancernych.Rowniez po stronie nieprzyjacielskiej widywalo sie > minispodnice w Stawce. Aha! Ja zabyła. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś