Dodaj do ulubionych

Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol-O...

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:16
Mi tam by nie przeszkadzała stacja benzynowa ale jesli przeszkadza to innym
to niech ją zablokują
Obserwuj wątek
    • Gość: adi Prezydent chce zablokować otwarcie stacji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:19
      Mi tam by nie przeszkadzała stacja benzynowa ale jesli przeszkadza to innym
      to niech ją zablokują.
    • Gość: Wert Kaczor w sądzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 23:09
      Kaczorze, jak zlikwidujesz MPT do którego dopłacasz co miesiąc 200.000 złotych
      pieniędzy warszawiaków to będziesz miał na proces. Bo boję się, że tak jak
      kiedyś pieniacze z ZChN przegrali z Monetelem tak może sie stać i teraz.
    • Gość: Alkatar Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: 195.136.122.* 19.12.03, 08:42
      Jak któs zwróci uwagę to na odcinku "Warszawskim" a szczególnie żoliborskim,
      tej drogi nie ma żadnej stacji, i ja się cieszę, że coś tam będzie, mimo, że to
      POL OIL a tam czasem bywa "lewe" paliwo. Jednak, żeby zatankować paliwo,
      najbliżej jest stacjaprzy Hali marymonckiej albo wcześniejsza, w
      bardzo "trudnym" miejscu na przeciwko Fabryki pap Wartościowych, więc jadąc na
      potok, jak braknie benzyny, mogę albo się wrócić albo pojechać aż na Pułkową
      żeby zatankować, a tak stacja i na Potok :-)
      • Gość: aniollek Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: 62.233.237.* 19.12.03, 09:43
        uwazam, ze tej stacji nie powinno tam byc. dystrybutory sa zbyt blisko drogi.
        tym razem popieram kaczuszke
        • Gość: W.A. POL-OIL - prawda o firmie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 10:49
          A prawda jest taka:
          1. kolejne stacje otwieraja na podstawie lapowek - zdymisjonowany Siwicki
          schronil sie wlasnie pod parasolem Pol-Oil wlasnie;
          2. sprzedaja lewe paliwo, zdziwicie sie jak wygladaja silniki aut, ktore tam
          tankowaly;
          3. gdyby nie stacja Pol-Oil na Mlocinach, przejscie dla pieszych przy
          McDonaldzie nie byloby takie niebezpieczne (4 ofiary smiertelne w ciagu
          ostatnich 2 miesiecy + 3 potracenia, nie liczac 7 stluczek samochodowych);
          4. dziwie sie, ze US i UKS sa slepe na firme o obrotach ponad PLN 450.000.000
          rocznie, z czego duza czesc pochodzi z obrotu lewym paliwem.
          • Gość: muszka Re: POL-OIL - prawda o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:10
            Popieram poprzednika. Ma 100% racji Brawo Panie
            Prezydencie!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))
            ktos wreszcie dobierze sie do tych łobuzów. Szykujcie się na ostry bój bo oni
            otworzą bez pozwolenia zawsze tak robili. Może odciąć im ten nielegalnie ułożony
            kabel?
    • Gość: sphinx SIWICKI NIE TAKIE PRZEKRĘTY ROBIŁ IP: 195.116.48.* 20.12.03, 23:08
      z tego co wiem na 100% starał się wymuszać na pracownikach wydawanie decyzji o
      konkretne (sprzecznej z prawem) treści, w czym wspierała go Wyszyńska, której
      łapy smierdzą na kilometr. poprzedniczkę Siwickiego zachęcała do odejścia na
      emeryturę, bo jak nie to bedzie dycyplinarka, na takie słowa pani naczelnik
      powiedziała "to bardzo proszeę zwolnić mnie dyscyplinarnie, a Wyszyńska na to
      "to taka pani czysta"? zdziwiła się do uczciwości nie przywykła. Sprawa teraz
      jest w sądzie. Siwicki razem z z-cą Przewodniczącego rady dzielnicy Dąbrowskim
      załątwiali sprawę niejakiej pani W. z ulicy M..., która ma "wysoko postawionych
      pzryjaciół" i może narobić dużo nieprzyjemności jeżeli się sprawy nie załatwi po
      jej myśli. Zgodnie z prawem tej sprawy się załatwić nie dało "natychmiast".
      Działo sie to na poczatku tego roku i (z tego co wiem) sprawa do dzisiaj nie
      jest załatwiona. Pewnie przyjeciele pani W. z ulicy M... nie byli "dostatecznie
      wysoko postawieni", albo już ich ktoś przewrócił.
      • Gość: Basia UD - PC - UW - AWS - PO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 21:49
        Kiedyś, kilkanaście lat temu cała centroprawica grzmiała, że jak będzie
        samorządność to będzie klawo, uczciwie, jednym słowem po chrześcijańsku. I co?
        Przekręty o jakich za komuny nikt nie słyszał. Każdy burmistrz z PO jest
        dzisiaj milionerem. I co na gołej pensji się dorobił?
        • Gość: pkin Re: UD - PC - UW - AWS - PO IP: *.acn.waw.pl 14.01.04, 23:59
          No właśnie, nie słoszało się, ale żeby być tak naiwną osobą, że jak sie o czymś
          nie wie to tego nie było to naprawdę... Gratulacje. Za komuny podatków też nie
          było. Swoją drogą nie lubię Kaczki, ale tu go w pełni popieram.
    • Gość: control Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 23:08
      A ja jestem dziwnie spokojny, że Kaczor może właścicielowi stacji skoczyć na
      tzw. pukiel. Albo stacja będzie dzialać, albo miasto wywali takie
      odszkodowanie, że na wybudowanie połowy mostu by starczyło. Przyjmuje zakłady,
      że do końca stycznia będzie można tankować przy wisłostradzie.
    • Gość: kaczuszka Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 13:53
      właścićiel pol-oil to przecież radny z żoliborza.robi co chce..przy każdej
      nowej budowie - nowa afera a/stacja w Mlocinach - budowa na obcym prywatnym
      terenie b/stacja na Sokratesa - cicha wspólniczka radna aktorka J.stacja 25 m
      od bloku mieszkalnego i tak z każdą nową stacją Uklady,układziki.Sprawdzcie
      kto tam pracuje.popytajcie byłych pracowników jak to było z rabunkiem pieniędzy
      na stacji przy Potockiej /przy trasie Grota/.
      • Gość: gg Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 18:40
        To nie radny. To były radny z kadencji 1990-1994. Potem już go nie wybrali.
        • Gość: asojar Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.chello.pl 03.01.04, 21:49
          > To nie radny. To były radny z kadencji 1990-1994. Potem już go nie wybrali.

Owszem wybrali go jeszcze na kadencję 1994-98, ale już na Bielanach z listy
          UD, a skończył w UW i mu to wystarczyło, żeby wszystko załatwić co trzeba.
          • btb Z UW wyleciał 04.01.04, 00:27
            Z UW został wyrzucony - jeszcze za bielańskiej kadencji radnego.
    • tarantula01 Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol 03.02.06, 22:02
      Trzeba przyznać, że jak na razie władzom miasta udało się nie dopuścić do
      otwarcia tej stacji, a to już niedługo dwa lat miną od jej powstania.
    • Gość: Janek bielany Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.aster.pl 03.02.06, 22:22
      Jestem za otwarciem tej stacji, prawie codziennie jeżdżę trasą wisłostrada-most
      łazienkowski-wał miedzeszyński-przewodowa do instytutu łączności w miedzeszynie
      i z powrotem, po drodze (nie zbaczając z trasy)jest tylko Neste i Shell,
      wracając nie ma ŻADNEJ (odcinek 25km)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka