Gość: kaczynski IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:16 Mi tam by nie przeszkadzała stacja benzynowa ale jesli przeszkadza to innym to niech ją zablokują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Prezydent chce zablokować otwarcie stacji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:19 Mi tam by nie przeszkadzała stacja benzynowa ale jesli przeszkadza to innym to niech ją zablokują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Kaczor w sądzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 23:09 Kaczorze, jak zlikwidujesz MPT do którego dopłacasz co miesiąc 200.000 złotych pieniędzy warszawiaków to będziesz miał na proces. Bo boję się, że tak jak kiedyś pieniacze z ZChN przegrali z Monetelem tak może sie stać i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alkatar Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: 195.136.122.* 19.12.03, 08:42 Jak któs zwróci uwagę to na odcinku "Warszawskim" a szczególnie żoliborskim, tej drogi nie ma żadnej stacji, i ja się cieszę, że coś tam będzie, mimo, że to POL OIL a tam czasem bywa "lewe" paliwo. Jednak, żeby zatankować paliwo, najbliżej jest stacjaprzy Hali marymonckiej albo wcześniejsza, w bardzo "trudnym" miejscu na przeciwko Fabryki pap Wartościowych, więc jadąc na potok, jak braknie benzyny, mogę albo się wrócić albo pojechać aż na Pułkową żeby zatankować, a tak stacja i na Potok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniollek Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: 62.233.237.* 19.12.03, 09:43 uwazam, ze tej stacji nie powinno tam byc. dystrybutory sa zbyt blisko drogi. tym razem popieram kaczuszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.A. POL-OIL - prawda o firmie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 10:49 A prawda jest taka: 1. kolejne stacje otwieraja na podstawie lapowek - zdymisjonowany Siwicki schronil sie wlasnie pod parasolem Pol-Oil wlasnie; 2. sprzedaja lewe paliwo, zdziwicie sie jak wygladaja silniki aut, ktore tam tankowaly; 3. gdyby nie stacja Pol-Oil na Mlocinach, przejscie dla pieszych przy McDonaldzie nie byloby takie niebezpieczne (4 ofiary smiertelne w ciagu ostatnich 2 miesiecy + 3 potracenia, nie liczac 7 stluczek samochodowych); 4. dziwie sie, ze US i UKS sa slepe na firme o obrotach ponad PLN 450.000.000 rocznie, z czego duza czesc pochodzi z obrotu lewym paliwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka Re: POL-OIL - prawda o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:10 Popieram poprzednika. Ma 100% racji Brawo Panie Prezydencie!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))) ktos wreszcie dobierze sie do tych łobuzów. Szykujcie się na ostry bój bo oni otworzą bez pozwolenia zawsze tak robili. Może odciąć im ten nielegalnie ułożony kabel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sphinx SIWICKI NIE TAKIE PRZEKRĘTY ROBIŁ IP: 195.116.48.* 20.12.03, 23:08 z tego co wiem na 100% starał się wymuszać na pracownikach wydawanie decyzji o konkretne (sprzecznej z prawem) treści, w czym wspierała go Wyszyńska, której łapy smierdzą na kilometr. poprzedniczkę Siwickiego zachęcała do odejścia na emeryturę, bo jak nie to bedzie dycyplinarka, na takie słowa pani naczelnik powiedziała "to bardzo proszeę zwolnić mnie dyscyplinarnie, a Wyszyńska na to "to taka pani czysta"? zdziwiła się do uczciwości nie przywykła. Sprawa teraz jest w sądzie. Siwicki razem z z-cą Przewodniczącego rady dzielnicy Dąbrowskim załątwiali sprawę niejakiej pani W. z ulicy M..., która ma "wysoko postawionych pzryjaciół" i może narobić dużo nieprzyjemności jeżeli się sprawy nie załatwi po jej myśli. Zgodnie z prawem tej sprawy się załatwić nie dało "natychmiast". Działo sie to na poczatku tego roku i (z tego co wiem) sprawa do dzisiaj nie jest załatwiona. Pewnie przyjeciele pani W. z ulicy M... nie byli "dostatecznie wysoko postawieni", albo już ich ktoś przewrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia UD - PC - UW - AWS - PO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 21:49 Kiedyś, kilkanaście lat temu cała centroprawica grzmiała, że jak będzie samorządność to będzie klawo, uczciwie, jednym słowem po chrześcijańsku. I co? Przekręty o jakich za komuny nikt nie słyszał. Każdy burmistrz z PO jest dzisiaj milionerem. I co na gołej pensji się dorobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkin Re: UD - PC - UW - AWS - PO IP: *.acn.waw.pl 14.01.04, 23:59 No właśnie, nie słoszało się, ale żeby być tak naiwną osobą, że jak sie o czymś nie wie to tego nie było to naprawdę... Gratulacje. Za komuny podatków też nie było. Swoją drogą nie lubię Kaczki, ale tu go w pełni popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 23:08 A ja jestem dziwnie spokojny, że Kaczor może właścicielowi stacji skoczyć na tzw. pukiel. Albo stacja będzie dzialać, albo miasto wywali takie odszkodowanie, że na wybudowanie połowy mostu by starczyło. Przyjmuje zakłady, że do końca stycznia będzie można tankować przy wisłostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 13:53 właścićiel pol-oil to przecież radny z żoliborza.robi co chce..przy każdej nowej budowie - nowa afera a/stacja w Mlocinach - budowa na obcym prywatnym terenie b/stacja na Sokratesa - cicha wspólniczka radna aktorka J.stacja 25 m od bloku mieszkalnego i tak z każdą nową stacją Uklady,układziki.Sprawdzcie kto tam pracuje.popytajcie byłych pracowników jak to było z rabunkiem pieniędzy na stacji przy Potockiej /przy trasie Grota/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 18:40 To nie radny. To były radny z kadencji 1990-1994. Potem już go nie wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asojar Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.chello.pl 03.01.04, 21:49 > To nie radny. To były radny z kadencji 1990-1994. Potem już go nie wybrali. Owszem wybrali go jeszcze na kadencję 1994-98, ale już na Bielanach z listy UD, a skończył w UW i mu to wystarczyło, żeby wszystko załatwić co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
btb Z UW wyleciał 04.01.04, 00:27 Z UW został wyrzucony - jeszcze za bielańskiej kadencji radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol 03.02.06, 22:02 Trzeba przyznać, że jak na razie władzom miasta udało się nie dopuścić do otwarcia tej stacji, a to już niedługo dwa lat miną od jej powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek bielany Re: Prezydent chce zablokować otwarcie stacji Pol IP: *.aster.pl 03.02.06, 22:22 Jestem za otwarciem tej stacji, prawie codziennie jeżdżę trasą wisłostrada-most łazienkowski-wał miedzeszyński-przewodowa do instytutu łączności w miedzeszynie i z powrotem, po drodze (nie zbaczając z trasy)jest tylko Neste i Shell, wracając nie ma ŻADNEJ (odcinek 25km) Odpowiedz Link Zgłoś