radek_k 08.05.05, 20:32 Witam, Czy słyszeliście coś o projektowanym Aqua Parku na terenie lasu? Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobm1 Re: Aqua Park 08.05.05, 22:14 witam, O aqua parku w tamtej okolicy słysze już z 10 lat ... ale pierwszy raz o tym że ma być na terenie lasu ! Zapomnij o tym - nie ma i nie bedzie aqua parku. --------- Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
intruder2 Re: Aqua Park 09.05.05, 08:36 Ha ha, chyba że ktos lubi kapiele błotne, to moge pokazac w którym miejscu, za efekt profilatyczny nie ręczę, Pozdrawiam Intruder Odpowiedz Link Zgłoś
radek_k Re: Aqua Park 09.05.05, 09:08 Ja też o aqua parku słyszę od dawna - miał powstać w okolicy CH Targówek. Ale na folderach reklamowych ZZ zaznaczony jest na terenie lasu. Na wszelki wypadek sprawdzę to. Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś
eisza Re: Aqua Park 10.05.05, 10:47 Jakiś czas temu inwestor wucofał sie z budowy Aqua Parku w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
o_zbyszek Re: Aqua Park 29.06.05, 11:18 W necie natknąłem się na ciekawy artykuł odnośnie zagospodarowania terenu w bezpośrednim sąsiedztwie Parku leśnego - może już go znacie www.prch.org.pl/index2.php?option=content&task=view&id=110&pop=1&page=0 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
o_zbyszek Re: Aqua Park 29.06.05, 22:38 Pisząc "Park Leśn" miałem na myśli nie osiedle lecz tzw. tereny zielone czyli sam park. Chyba część inwestycji będzie przylegać do niego parku. Wg tego co piszą w art. 100 hektarów powierzchni to będzie sięgało od obecnej IKEA do ogródków działkowych, a może i one znikną? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś